10. JUN 2003 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 10. do 17. juna

Kino Fabova hola Polomka
14. so - Pan prstenov 2 - Dve veze
(USA, MP/12, 18.00) - Legendarny pribeh, v ktorom nechyba napatie, magia, krasna priroda...

Kino Panorama Podbrezova
14. so - 40 dni a 40 noci
(USA, MP/12, 19.00) - Ziadny sex, ziadny bozk, ziadny dotyk...

Kino Trangoska Valaska
11. st - Pan prstenov 2 - Dve veze (
USA, MP/12, 18.00) - Historicko-dobrodruzny film.

Kino Mostar Brezno
10. ut - FK: Burliva svadba (19.30) -
Film o velkej svadbe, ktora sa zmeni na cirkus.
14. so, 15. ne - 8 mile
(USA, MP/15, 19.30) - Pribeh rappoveho chlapca.


V sobotu 14. juna sa na stadione v Brezne uskutocni Prvy junovy predajny trh

 in blue laguna - logo
INTERNETOVY KLUB
PC, TONERY, PASKYSKOLSKY A KANCELARSKY TOVAR

Pridte sa pozriet na otvorenie noveho INTERNETOVEHO KLUBU v sobotu 14. juna o 20.00 na MPCL 52 v Brezne - Mazornikove

Pozor! Pozor! Pozor!
Prve dva dni zadarmo!
Pocitace a CD-cka za super ceny
CD-cka od 9,90
PC IN BLUE ECONOMY 9999 Sk
Cena bez DPH a monitora

 ...

CIVILNA OCHRANA INFORMUJE

Preskusanie prevadzkyschopnosti systemov varovania obyvatelstva

Podla § 3a ods. 4 zakona NR SR cislo 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvatelstva v zneni neskorsich predpisov stanovil Urad CO MV SR v piatok 13. juna o 12. h dvojminutovym stalym tonom preskusanie prevadzkyschopnosti siete elektrickych siren na uzemi Slovenskej republiky.

... 

Dakujeme...

Obrovske podakovanie patri rodicom, Mgr. Tatiane Vilhanovej a realizacnemu timu (Zuzke Kellerovej, Majke Bartosovej, Petovi Leitnerovi, Bertikovi Medvedovi, Ivkovi Zubakovi, Livke Beniakovej, Minovi Bartosovi, Janke a Danke Schwarzbacherovym) za ich prikladny pristup k detom a vytvorenie skvelej atmosfery pocas MDD na sidlisku Stiavnicka organizovaneho v spolupraci s Generali poistovnou, a. s.

Ivana Beniakova

...

Zakladna skola pri Nemocnici s poliklinikou v Brezne v mene hospitalizovanych deti ako aj v mene pedagogickych pracovnikov dakuje za financnu pomoc, ktoru poskytla Nadacia Zeleziarni Podbrezova a. s. Za ziskane financie kupila televizor a CD prehravac na sprijemnenie pobytu chorych deti. Vazime si vasu pomoc a dakujeme.

...

V sobotu 31. maja sa pri prilezitosti MDD v Dolnej Lehote uskutocnilo podujatie Chodnik rozpravkovym lesom. Za financnu a materialnu pomoc patri podakovanie tymto sponzorom: Hydinaren Zamostie, Vertical - p. Packo, hotel Junior - p. Lepies, Stolarska dielna - p. Skultety, Metal - p. Dolnan, Komaposesorat, MKM-fruit - p. Kazar, Pekaren - p. Juhasz, Bitunok - p. Bucko, p. Natherova ml., Agro-Lehota - p. Rolko, Ovciarske druzstvo - p. Steller, Maso-udeniny - p. Ferkovic, Maso-udeniny - p. Kovacik - Lopej, Sietotlac Brezno, Obecny urad Dolna Lehota, pohostinstvo Pod lipou - p. Sagatova, Potraviny - p. Schüsser.

...

Ekologicka neziskova organizacia Slovensky hucul klub Lom nad Rimavicou dakuje za podporu pri organizovani akcie MDD v sobotu 31. maja na mestskom stadione v Brezne sponzorom: SSC Metalex Brezno, MUDr. Zora Noskova - stomatolog, Medmetal Brezno, Eko - Qelet Ziar nad Hronom, Prva stavebna sporitelna Brezno - kancelaria na Nam. gen. M. R. Stefanika 48 (vo dvore Banky Slovakia), MSK Brezno a vsetkym, ktori pomohli pri uskutocneni akcie finacnymi a vecnymi darmi. Dakujeme.

Milan Gonda, Slovensky hucul klub

...

V sobotu 31. maja sa v prirodnom amfiteatri v Helpe uskutocnil 4. rocnik detskeho folklorneho festivalu Kolovratok. Co prinesie piaty rocnik? To uz bude otazka pre generalneho sponzora Slovpump Trade Zavadka nad Hronom, vdaka ktoremu sa mohli konat vsetky styri rocniky. Srdecna vdaka patri aj sponzorom: O. B. K., s. r. o., Helpa, Hamannax Pohorela, Stanislavovi Fasangovi z Brezna, Cyklosportu v Helpe a pivovaru Saris.

...

Obcianske zdruzenie ELLIS dakuje vsetkym, ktori prispeli financne ci organizacne pri priprave Dna deti v piatok 30. maja na skolskom dvore v Zakladnej skole na Pionierskej 2 v Brezne za ucasti majstrov sveta v cyklotriale Stefana Pcolu a v hokeji Vladimira Orszagha. Podujatie sa uskutocnilo vdaka podpore Europskeho spolocenstva. Podakovanie patri aj partnerom: Istrobanka, a. s., A. F. S. - nezavisly financny poradca, Kovplast, s. r. o., Perfetti van Melle Slovakia s. r.o., Sole Slovakia, Avon Cosmetics, s. r. o., Nutricia Dairy Slovakia, s. r. o., Bonavita servis, s. r. o., Olma Slovakia, s. r. o., Mestske kulturne stredisko v Brezne, Zakladna skola a Tanecny skolsky klub na Pionierskej 2 v Brezne, Milan Kvietok, Specialna zakladna skola vo Valaskej, detsky folklorny subor Stastne detstvo, Ranc Cierny Hron, Cykloklub Brezno, skautsky oddiel z Brezna, Okresne riaditelstvo Policajneho zboru v Brezne, Vojensky utvar SR.

 ...

 Pomozte nam...

Druha majova nedela patri matkam. Tak tomu bolo aj v nasej dedinke v Myte pod Dumbierom, aj ked vystupenie k tomuto sviatku sa konalo v stredu 14. maja. Deticky z materskej a zakladnej skoly si pripravili krasny program, ktory sa vsetkym pacil. Stastne boli deticky, ale aj ich mamicky, stare mamy a tety. V tej chvili asi nikoho nenapadlo, ako by bolo v dedine bez deti - ticho, mlkvo. Kto by pripravil kulturny program pri roznych prilezitostiach? Preco sa tak pytam? Preto, ze nie su financne prostriedky na chod nasej materskej, ale aj zakladnej skoly. Su to skoly pre obce: Myto pod Dumbierom, Bystra, Jaraba, Tale. Keby zanikla materska skola, kto by vozil dieta do Brezna? Asi nikto. Cize deticky by ostali doma. Viete si predstavit nasho prvacika v Brezne?
Mame matersku a zakladnu skolu v prekrasnom prostredi, vyborne pani riaditelky, ucitelky..., prijemne a utulne zariadenie a mame si to nechat vziat? Ale preco? Mozu vari nase deticky za to, ze nie su financie na palivo, elektrinu, ci platy? Zapajame sa do roznych sutazi, zberov a chceme v tom aj pokracovat! Pomozte nam dobri ludia a zachrante nasu matersku a zakladnu skolu. Poteste srdiecka nasich deti a vyrastu z nich dobri ludia, ktori budu tiez pomahat druhym!
Ak vam nie je lahostajny osud nasich deti, kontaktujte sa na Obecny urad v Myte pod Dumbierom, c. tel: 6195106.
Dakujeme!

Rodicia deti

 Kam za kulturou

Mestske kulturne stredisko pozyva:do 20. juna do mestskeho domu kultury na predajnu vystavu obrazov Jany Vozarikovej (do 13. juna otvorena aj v case od 17. do 20. h), vo stvrtok 12. juna o 19. h do mestskeho domu kultury na reprizu divadelnej hry A. P. Cechova Pytacky - Konske priezvisko - Medved v podani Divadelneho suboru Jana Chalupku Brezno, v utorok 17. juna o 15. h do metskeho kulturneho strediska na okresne kolo umeleckeho prednesu zien Vansovej Lomnicka, v piatok 20. o 18. h na namestie na program plny zabavy a letnej pohody s nazvom Tucna Anca medzi nami, v piatok 27. juna o 17. h na namestie na Trojlistok priatelstva - Fleur d´Aulne z Francuzska, Stastne detstvo a Mostar su opat pripraveni vytvorit vynikajucu atmosferu v spolocnom programe plnom priatelstva.

...

Horehronske muzeum na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 v Brezne pozyva na vystavu vytvarnych prac ziakov zakladnych skol Breznianskeho okresu Tvoriva skola, v nedelu 22. juna o 15. h na besedu so spisovatelom Frantiskom Kreutzom.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT