4. NOVEMBER 2003 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 4. do 11. novembra

 

Kino Mostar Brezno

7. pia, 8. so, 9. ne - BAD BOYS 2 (USA, MP/12, 19.30) -

Povabna tajna agentka sa dostane do zajatia zlocincov ... Akcna komedia.

11. ut - FK: IDIOTI (19.30) - Skupinka intelektualov sa hra na idiotov a zamerne tak provokuje okolie.

 

Kino Panorama Podbrezova

9. ne - TELO NA TELO (USA, MP/12, 19.00) - Snazia sa zlikvidovat sami seba, az kym nezistia, kto je skutocny nepriatel. Akcny thriller. Premiera.

 

Kino Trangoska Valaska

5. st - STVANEC - (USA, MP/15, 18.00) - Pribeh vojnoveho veterana. Thriller.

 

Kino Fabova hola Polomka

8. so - MEDOVE TYZDNE (USA, MP/12, 20.00) - Mlady par si po svadbe vyrazi do Talianska, kde to nebude az take ruzove. Komedia.

 

Kam za kulturou

Dychova hudba Zeleziarni Podbrezova pri prilezitosti 65. vyrocia zalozenia pozyva na koncert, ktory sa uskutocni v piatok 14. novembra o 18. h v Dome kultury v Podbrezovej.

 ... 

Mesto Brezno v dnoch 27. - 29. novembra pozyva siroku verejnost, obchodnikov, zivnostnikov a podnikatelov na 515. ONDREJSKY JARMOK na Nam. gen. M. R. Stefanika a na Ulici B. Nemcovej v Brezne.

 ... 

Mestske kulturne stredisko v Brezne a country skupina Vodopad v sobotu 8. novembra o 20. h pozyvaju do velkej saly hotela Dumbier na XXIII. COUNTRY VECER venovany spomienke na legendu country hudby Johnyho Casha.

Ucinkuju: Vodopad z Brezna, Tulibanda z Polomky, Country Limit Club z Prievidze, Maryland z Trencina.

Kone, zbrane a ,,privesky" ako tradicne zanechajte pred branou; vstupne je 149,80 koruny.

 ...

Mestske kulturne stredisko v Brezne pozyva do mestskeho domu kultury:

- v piatok 7. novembra o 17. h na divadelne predstavenie clenov divadelneho suboru Daxner z Tisovca NAVSTEVA STAREJ DAMY; vstupne 30 Sk

- v sobotu 15. novembra o 18. h na 3. rocnik celoslovenskeho festivalu heligonkarov PODSTAVEKOVA HELIGONKA; vstupne 52 korun

- v piatok 24. novembra o 19. h na program plny zabavy VILO ROZBORIL A JEHO VOLOVINY - okrem Vila sa predstavia aj Otto Weiter, Fero Malinak a ini; vstupne 100 Sk.

Predpredaj vstupeniek je v Turisticko-informacnej kancelarii na Nam. gen. M. R. Stefanika 3 v Brezne, c. tel: 6114221.

 ... 

Stredoslovenske osvetove stredisko Banska Bystrica, Mestske kulturne stredisko Brezno a Zakladna skola Pionierska 2 Brezno v nedelu 9. novembra o 14. h pozyvaju do Mestskeho domu kultury v Brezne na FESTIVAL HUDOBNEHO FOLKLORU - sutazna prehliadka ludovych hudieb, spevackych skupin, solistov, instrumentalistov a spevakov okresov Brezno a Banska Bystrica.

Ucinkuju ludove hudby, spevacke skupiny, hraci na ludove hudobne nastroje a spevaci folklornych skupin a suborov: Mladost, Bystrina a Urpin z B. Bystrice, Priechodan z Priechoda, Ciertaz z Nemeckej, Mostar z Brezna, Kycera z Cierneho Balogu, Benusianka z Benusa, Bukovinka z Bravacova, Sumiacan zo Sumiaca, Telgart z Telgartu, Javorova Huzva z B. Bystrice, Vladimir Homola, Michal Filo, Jozef Pancik, Tibor Horsky, Peter Giertl, Jan a Richard Datkovci.

Vstupne je 50 korun.

...

Miestny odbor Matice slovenskej v Pohorelej v nedelu 9. novembra o 14. h srdecne pozyva do pohostinstva Adamova na IV. rocnik Majstrovstiev Pohorelej v mariasi venovany pamiatke obetiam Bujanovskeho tunela. Hrat sa bude svajciarskym sposobom na styri kola (patdesiathalierova hra, nad sto - pod sto).

Prihlasit sa treba do soboty 8. novembra na c. tel: 6196413.

 ...

Obec Podbrezova v dnoch 7., 8., a 9. novembra srdecne pozyva do estradnej saly Domu kultury v Podbrezovej na 5. rocnik vystavy SIKOVNE RUKY MIKROREGIONU CHOPOK JUH. Svojou ludovou a remeselnou zrucnostou sa prezentuju obyvatelia obci: Nemecka, Predajna, Jasenie, Raztoka, Dolna Lehota, Horna Lehota, Bystra, Myto pod Dumbierom, Jaraba a Podbrezova.

Otvorene pre verejnost: 7. piatok od 11. do 18. h, 8. sobota od 8. do 18. h, 9. nedela od 9. do 15. h.

...

Repriza galaprogramu Stastne detstvo jubilujuce ... sa uskutocni v piatok 21. novembra o 19. h v Mestskom dome kultury v Brezne.
Predpredaj vstupeniek za 30 Sk je v Turisticko-informacnej kancelarii na Nam. gen. M. R. Stefanika 3 v Brezne, c. tel: 6114221.

JEDNOTA FUTBAL CUP

 Nadacia Jednota Coop v ramci svojho projektu Jednota pre skolakov vyhlasila sutaz ziakov zakladnych skol v malom futbale JEDNOTA FUTBAL CUP. O tom, ze tato myslienka ma svoj vyznam, sa presvedcili aj v okrese Brezno, kde sa do sutaze zapojilo 15 plneorganizovanych zakladnych skol. Na starom ihrisku v Brezne sa v dnoch 21. a 23. oktobra stretlo dovedna 222 nadsencov maleho futbalu v kategorii mladsich a starsich ziakov.
Vsetky stupne vitazov v oboch kategoriach si rozdelili tri zakladne skoly. Prvenstvo patrilo Pionierskej 4, druhe miesta obsadila Helpa a tretie miesta si odniesli z Cierneho Balogu - Janosovky.
Zastupcovia Coop Jednota Brezno, SD vitaznym druzstvam odovzdali financne odmeny. Pionierska 4 si zaroven odniesla Pohar predsednicky Coop Jednota a vsetky zucastnene kolektivy ziskali futbalovu loptu.
Do tohto projektu sa moze zapojit kazdy obcan kupou vyrobkov v sieti Jednota, oznacenych napisom Jednota pre skolakov. Z kazdeho predaneho vyrobku sa zhromazduje 1% predanej ceny na konto Nadacie Jednota Coop. Prave tieto financne prostriedky su pouzite na nakup sportovych potrieb pre zakladne skoly.
Podakovanie patri vsetkym spoluorganizatorom: Mestskemu sportovemu klubu v Brezne, odboru skolstva, mladeze a telesnej kultury Okresneho uradu v Brezne, Slovenskej asociacii sportu na skolach a Centru volneho casu v Brezne, ktori vytvorili podmienky na zrealizovanie tohto projektu.

 ... 

Dakujeme...

Osobne podakovanie patri MUDr. Janovi Venglarcikovi za vzorne a obetave usilie liecit a pomoct nielen mladym, ale aj starsim ludom. Podakovanie patri aj celemu personalu rehabilitacneho oddelenia breznianskej nemocnice za vzorne a ludske spravanie sa k pacientom.
Prajeme Vam vsetkym vela zdravia a pracovnych uspechov.
Vdacna rodina ,,Brezno"

...

Chceli by sme sa podakovat primarovi neurologickeho oddelenia Nemocnice s poliklinikou v Brezne, osetrujucim lekarom, vsetkym sestrickam a ostatnemu personalu za vzornu, obetavu opateru a ludsky pristup k chorym pacientom. Este raz dakujeme.
Dve pacientky z izby c. 2, hospitalizovane od 13. do 24. oktobra, A. S., M. B. 


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT