26. AUGUST 2003 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 26. augusta do 2. septembra

Kino Mostar Brezno

30. so, 31. ne - Macher, magor a 15 milionov (FR/VB, MP/12, 19.30) - Blazniva akcna komedia.

 

Kino Trangoska Valaska

27. st - Sexy party (USA, MP/12, 19.00) - Komedia o vecnom studentovi ...

 

Kino Fabova hola Polomka

30. so - Farma (USA, MP/12, 20.00) - Akcny thriller.

Kam za kulturou

Mesto Brezno v sobotu 30. augusta pozyva na oslavy pri prilezitosti 59. vyrocia SNP.

Program: 14.00 - koncert Dychoveho orchestra mesta Brezna, 14.15 - zraz ucastnikov vo dvore mestskeho uradu, 14.30 - polozenie kytic, hymna SR, slavnostne prihovory, koncert dychovej hudby, 15.30 - start 10. rocnika Polmaratonu SNP - 21,1 kilometra dlha trat vedie komunikaciami mesta s cielom na mestskom stadione; kazdy ucastnik ziska ucastnicky list a tricko s emblemom podujatia.

...

Mestske kulturne stredisko v Brezne vo stvrtok 28. augusta o 18. h pozyva na Zborove spevy pre letnu pohodu - ucinkuje Spevacky zbor mesta Brezna.

...

Horehronske muzeum na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 v Brezne pozyva na vystavu Petra Bercika OBRAZY SRDCA.

...

V sobotu 30. augusta VYDRA pozyva na Jeden den na Rokfortskej univerzite - sportovo-zabavne popoludnie pre fanusikov aj nefanusikov Harryho Pottera vo veku od 7 do 14 rokov vo Vydrovskej doline. Zaujemcovia sa mozu prihlasit u Ivany Medvedovej na c. tel: 6191537.

...

Hoc aj Pohorela ...

Zdruzenie obcanov Opora Pohorela, FS Kralova hola, Obecny urad v Pohorelej a Pivovar Saris v piatok 29. augusta od 18. hodiny pozyvaju do amfiteatra v Pohorelej na I. rocnik prehliadky tradicnych viachlasnych ludovych spevov muzskych a zenskych skupin z Horehronia.

Hostom programu je folklorny subor Partizan Biotika Slovenska Lupca.

 ...

Klub sportovej kynologie Brezno v piatok 29. augusta od 9. h pozyva vsetkych milovnikov psov na futbalovy stadion v Brezne na preteky vo vykone psov.

Sportovci a ich stvornohi priatelia na II. rocniku Memorialu Petra Zazrivca predvedu cviky z poslusnosti - aportovanie, prekonavanie metrovej prekazky, kladiny, privolanie psa, polohy - sadni, lahni, vstan, stekanie na povel, trvale odlozenie ako aj celkovu ovladatelnost psa hodnoti pozorne oko rozhodcu. V obrane pes predvedie odhalenie a zaistenie pachatela, ochranu psovoda, hladke zadrzanie a utok na psa. 


Dakujeme...

Organizatori 9. rocnika festivalu viachlasneho chramoveho a ludoveho spevu v Telgarte - Obecny urad, Miestny odbor Matice slovenskej, Farsky urad a Zakladna skola v Telgarte, Stredoslovenske osvetove stredisko a Dom Matice slovenskej v B. Bystrici a AIA Centrum v Bratislave sa snazili, aby vsetci ucastnici prezili obidva dni (16. - 17. augusta) v pohode, aby ziskali co najviac peknych zazitkov a v tomto roku ich umysel urcite podporilo aj prekrasne slnecne pocasie. Dakuju vsetkym, ktori na tento festival prispeli: Simon Koles Centrum Telgart, Penzion u Hanky Telgart, Juraj Rejdovian Telgart, Slovpump-Trade, a. s., Zavadka nad Hronom, D. O. S. Pavol Vaculciak Telgart, Hotel Telgart, s. r. o., Prva komunalna banka Brezno, Prva stavebna sporitelna Brezno, Ski Centrum, s. r. o., Mikulas Bobak Telgart, Program obnovy dediny Banska Bystrica, hlavny dramaturg doc. Viliam Jana Gruska. Festival sa konal aj s financnym prispevkom Programu Pro Slovakia a Nadacie Matice slovenskej.
Tesia sa a vsetkych pozyvaju na 10. rocnik Ozvien staroslovienciny pod Kralovou holou o rok.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT