30. JANUAR 2001 Strana 9

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

   Motorova pila Husqvarna 40 a elektricka pila Husqvarna sa stali lupom neznameho pachatela, ktory si odniesol od popoludnia 22. januara do rana nasledujuceho dna z byvalej pily v Ciernom Balogu -Medvedove. Majitelovi J. Z. vznikla skoda za 25 200 korun. Preveruje OO PZ Brezno.

...

Predpoludnim 23. januara sa v obvode Lesnej spravy Cervena Skala stal smrtelny pracovny uraz. Obetou je zamestnanec tejto lesnej spravy M. P., ktory vykonaval tazbu a manipulaciu s drevom v lesnom obvode Karolka v doline Zadna Sucha. Preveruje OO PZ Pohorela.

...

Neprijemne prekvapenie cakalo 21. januara majitela rekreacnej chaty v katastri Lomu nad Rimavicou, kde nebol od decembra lanskeho roka. Vykradli ho a z chaty chyba prenosny televizor Daewo, alkoholicke napoje a rozne potraviny, dovedna za 9000 korun. Preveruje OO PZ Brezno.

...

Videorekorder JVC, infraziaric na propan-butan Campingaz, panvica WOK, kombi WC - toto vsetko ukradol kmin z rekreacnej chaty v Telgarte. Nevolanu navstevu, ktora za sebou nechala skodu bezmala za 12 000 korun, mal majitel z Banskej Bystrice niekedy od 22. do 23. januara. Preveruje OO PZ Pohorela.

...

Kradeze vlamanim do bufetu Snezienka v Cervenej Skale sa v noci z 23. na 24. januara dopustil neznamy pachatel. Na mrezi vchodovych dveri objektu poskodil visiaci zamok a vosiel dnu. Z bufetu ukradol alkohol a cigarety rozneho druhu a znaciek, zapalovace, kavu, cukrovinky a peniaze v hotovosti. Majitelke M. H. sposobil kradezou skodu za 16 650 korun a na zariadeni nechal skodu za 150 korun. Preveruje OO PZ Pohorela.

...

Obvodnemu oddeleniu PZ v Brezne N. D. z Benusa 25. januara oznamil, ze pri vyrovnavani zeminy v drevarni pri rodinnom dome nasiel rucny granat. Znacne skorodovany utocny granat RG 34 pravdepodobne z druhej svetovej vojny zaistili a prevzali ho pyrotechnici na zneskodnenie.

Od 17. do 18. januara sa neznamy pachatel vlamal do rekreacnej chaty v Drabsku, odkial si odniesol rozne sportove potreby, elektrospotrebice a potraviny. Skodu sposobenu majitelovi z Bratislavy vycislili na 210 000 korun. Vysetruje OUV PZ Brezno.

...

V poludnajsich hodinach 19. januara akysi odvazlivec z izby hotela Partizan na Taloch ukradol penazenku a mobilny telefon Nokia. Majitelke z Bratislavy vznikla skoda za 14 500 korun. Okrem toho z izby zmizol aj mobilny telefon Nokia 3210 s nabijackou, cim bratislavskej firme zlodej sposobil 9000-korunovu skodu. Preveruje OO PZ Brezno.

...

Pravdepodobne pod ruskom 21. januarovej noci sarapatil ktosi v sklade firmy Midap v Brezne. Ukradol odtial kompletnu golasadu montaznych klucov, skrinku s roznym naradim, vsetko dovedna za 6000 korun. Preveruje OO PZ Brezno.

...

Nezelanu navstevu mali v ordinacii praktickej lekarky v Brezne na Mazornikove, odkial zmizli peciatky, recepty, peniaze, rychlovarna kanvica a injekcne striekacky. Kradez vlamanim so skodou za 7300 korun sa stala cez vikend od 19. do 22. januara. Preveruje OO PZ Brezno.

...

Autoradio Sony, golasadu, lekarnicku, tenisky Reebok, dve udice Trabuco, vlecne lano a rezervne koleso a styri kolesa z kufra uchmatol kmin zo Skody Fabie 25. januara v rekreacnej oblasti Krpacovo. Majitelovi S. P. vznikla skoda za 43 100 korun.

...

Dopravna nehoda s tragickymi nasledkami sa stala 28. januara asi o pol osmej vecer v Pohronskej Polhore. Vodic Fiatu z Brezna tu zrazil 77-rocneho chodca, ktory sa nachadzal na ceste. Muz utrpel zranenia, ktorym na mieste podlahol. Vysetruje OUV PZ v Brezne.

 

 

 


BARAN

Vas pozitivny a optimisticky postoj vyvola na pracovisku pohodu a tvorivu naladu. Ziskate vyznamne informacie, vdaka ktorym vase slova budu mat vacsiu cenu a vahu.

BYK

V pracovnych otazkach sa zdoverte len cloveku, o ktoreho doveryhodnosti vas presvedcila nejedna skusenost, ba cely zivot. Iste najde aj tentoraz formu ako ma pomoct.

BLIZENCI

Zaujimavost tohto tyzdna je v tom, ze sa vam necakane ponukne siroka skala roznych moznosti. Pri vyberani myslite najma na buducnost. Volba musi byt sita presne na telo.

RAK

Po nepokojnych dnoch, ktore prezijete, vas caka odpocinkovy vikend. Nemyslite na to, co uz mate za sebou, pozornost sustredte na buduce akcie. Vitaminova kura vam zlepsi kondiciu.

LEV

Priam nadchne vas jedno prijemne stretnutie. Dajte si vsak pozor, aby ste sa zabavili, porozpravali bez alkoholu. Vyhnite sa takym ludom, ktori stale recnia a slubuju, a zabavu mate zarucenu.

PANNA

Na pracovisku sa musite opat naucit usmievat. Pocas uplynulych kritickych dni ste niektorych kolegov vazne urazili. Podajte im pravicu so sirokym usmevom a skuste si ich udobrit.

VAHY

Mate sa rozhodnut, koho budete podporovat. Z hladiska objektivnych poznatkov nie je to pre vas tazka uloha. Iba vas trapi, ako sa po vsetkom zatvari ten druhy.

SKORPION

Po rozpornych dnoch prichadza obdobie, ked sa stavate vlastnym pricinenim uspesni vo vsetkych aktivitach, v ktorych sa angazujete. Myslite aj na svojich najblizsich a pozvite ich do prirody.

STRELEC

Ste typickym predstavitelom svojho znamenia. Po predchadzajucich dnoch nastal u vas bravurny obrat. Ste najveselsi a najstastnejsi clovek na svete. Podelte sa o radost s partnerom.

KOZOROZEC

Niekto sa vas pokusi oklamat, budte vo vsetkych aktivitach opatrni. Nedajte sa nahovorit na akciu, ktora sa vam nepozdava, ani od najlepsieho priatela. Verte intuicii.

VODNAR

Zivot vas neraz presvedcil o tom, ze s tvrdohlavostou sa daleko nedostanete. Vazte si, ze mate obetavych spolupracovnikov a najma partnera, ktory vam pomoze v pravej chvili.

RYBY

Vasa sebadovera a istota prameni z usilovnosti. Mate pritom pocit volnosti, netlacia vas surne terminy, ba naopak mate predstih. Vyuzite tuto situaciu na upevnenie zdravia.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT