29. NOVEMBER 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 22. do 29. novembra

 

Kam za kulturou

   Zakladna umelecka skola v Brezne pozyva: v stredu 7. decembra o 17. h na 1. vianocny koncert, v stredu 14. decembra o 17. h na 2. vianocny koncert (v koncertnej sale),  na vystavu prac ziakov vytvarneho odboru; vstupne je dobrovolne.

. . .

Divadelny subor Jana Chalupku mesta Brezno - vitaz celostatnej prehliadky amaterskeho divadla za rok 2005 v Spisskej Novej Vsi
   v piatok 2. decembra o 19. h pozyva do mestskeho domu kultury na inscenaciu od J. G. Tajovskeho NOVY ZIVOT.
   Nenechajte si ujst prilezitost vidiet predstavenie (v Brezne poslednykrat), ktore ziskalo mnozstvo oceneni na divadelnych festivaloch a prehliadkach.
   Predpredaj vstupeniek za 50 korun si mozete kupit pred predstavenim.

. . .

Caro a krasa Vianoc
   K tradicnym podujatiam Horehronskeho muzea patri predvianocna vystava spojena s predajom vianocnych ozdob, peciva, odevnych doplnkov a roznych inych darcekovych predmetov. Ak mate zaujem taketo vyrobky ponuknut na vystave, mozete ich prinasat od 28. novembra do 2. decembra do budovy Horehronskeho muzea na Namesti gen. M. R. Stefanika 13 (Mestiansky dom) od 8. do 16. hodiny. Tesime sa aj tento rok na stalych, ale aj novych dodavatelov.

. . .

Bombura klub v Brezne od 28. novembra do 2. decembra pozyva na 6. rocnik medzinarodneho festivalu dokumentarnych filmov Jeden svet 2005.

   Blizsie informacie na www.jedensvet.sk


Dakujeme...

            Dakujem Technickym sluzbam mesta Brezna za to, ze  cintorin v Brezne - Bujakove sa po rokoch stal konecne dostojnym miestom odpocinku zosnulych. Je naozaj pietnym miestom, za ktore sa netreba hanbit. Podakovanie patri Marii Janostiakovej, ktora vedie koordinacne prace spolu s jej zverencami z aktivacnych prac.

L. Laciakova

...

   Dakujem vsetkym zamestnancom oddelenia ARO Nemocnice s poliklinikou v Brezne za prikladnu starostlivost a opateru, ktoru venovali mojmu manzelovi Kamilovi Lickovi.

Smutiaca manzelka s rodinou

...

   Dvojka – casopis Zakladnej skoly s materskou skolou na Pionierskej 2 v Brezne ma sikovnu redakciu plnu kreativity, skvelych napadov a umenia zmysluplne pisat a prinasat spravy jeho citatelom. Nie vsetko je take lahke, ako sa na prvy pohlad zda. Zhon a stres boli vysledkom aj toho, ze redakcia nemala vlastny pocitac. Vecne obsadena pocitacova ucebna nestacila. Bolo len malo prilezitosti dostat sa do nej pocas vyucovania a ani po skole to nebolo jednoduche, kedze v miestnosti bol pocitacovy kruzok. Vdaka Bille sa vsetko zmenilo. Spolocnost Billa vyhlasila sutaz, do ktorej mohol prispiet kazdy z nas. Stacilo si kupit vyrobok oznaceny symbolom Bill a Lara a body za nakup venovat skole. Hlavnou cenou bol pocitac, ktory ziskala Pionierska 2. Dnes uz plne sluzi redakcii skolskeho casopisu. Sme velmi povdacni za tuto vyhru a dufame, ze sa to odzrkadli aj na buducich vydaniach Dvojky. Zaroven sa chceme srdecne podakovat vsetkym, ktori prispeli a pomohli nam k vitazstvu. Dakujeme !!!                                   Sefredaktorka Sue

...

   Dakujem spoluorganizatorom zdravotno-vychovnej akcie Jablcko za cigaretu Erike Maruscakovej a studentkam gymnazia, vdaka ktorym sa akcia mohla uskutocnit.

(mp)


PRICHADZA MIKULAS
   V utorok 6. decembra o 15.30 na namesti v Brezne Mikulas vysvieti vianocny stromcek. Podujatie organizuje mestske kulturne stredisko v spolupraci s KDH.

. . .

MIKULASSKA JAZDA
Kedy: v sobotu 3. decembra
Pre koho: pre vsetkych, ktori veria v MIKULASA
O 10.00 odchod vlacika zo stanice Chvatimech.
ROZPRAVKOVA JAZDA HRONCIANSKOU DOLINOU DO CIERNEHO BALOGU
O 11.00 odchod vlacika z Cierneho Balogu do Vydrova.
VO VYDROVE PREKVAPENIE ! ! !
Navrat: o 13.00 z Cierneho Balogu - 50 Sk/osobu,  o 14.00 z Chvatimechu - 150 Sk/osobu.
(bez rozdielu veku - neplatia ziadne zlavy)


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT