28. AUGUST  2001 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 29. augusta  do 4. septembra

Kino Fabova hola Polomka

1.sobota – PO COM ZENY TUZIA (USA, MP/12, 20.00) – Nick Marshall (Mel Gibson) je chamtivy sovinisticky hlupak, pre ktoreho su zeny ako tmel v rukach. Je presvedceny, ze len on je jediny kandidat na uvolnene miesto kreativneho riaditela reklamnej agentury. Toto miesto ale dostava Darcy (Helen Huntova), ktora je s nim v neustalom konflikte. Nick po nehode v kupelni zistuje, ze ma schopnost pocut co si zeny myslia. Drama. Slovenske titulky.

Kino Trangoska Valaska

4. utorok – MISS SPECIALNY AGENT (USA, MP/12, 18.00) – Jeden z najhorsich zlocincov Ameriky sa rozhodne ohrozit sutaz krasy a F. B. I vyciti sancu chytit ho. Ale nic nie je take jednoduche ako sa zda... V hlavnej ulohe Sandra Bullockova.

Kino Mostar Brezno

1. sobota - 2. nedela – AKO PAVUK (MP/12, 19.30) – S detektivom Alexom Crossom sa vydame po stopach unoscu dcerky znameho kongresmana. Nikto nic nevie, nikto nic nevidel. Hra sa este z daleka neskoncila. Psychologicky thriller. Slovenske titulky.
4. utorok – FILMOVY KLUB: JE LASKA LASKA? (19.30) – Pise sa rok 1975 a v komune mladych sa diskutuje o politike, vedie sa volny zivot a pije sa vela cerveneho vina. Drama o laske, priatelstve...

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne pozyva:
- do budovy na Namesti gen. M. R. Stefanika 55 na vystavu Od venca k cepcu, tradicna uprava a pokrytie hlavy na Hornom Pohroni
- do budovy na Namesti gen. M. R. Stefanika 13 na vystavu Jaroslav Majercik: Vyber z tvorby, ktora potrva do konca augusta.

Bombura klub v Brezne pozyva:
- v sobotu 8. septembra o 20.30 h na koncert americkej skupiny SPEED DIAL zalozenej hudobnikom slovenskeho povodu Petrom Sablom.

...

Turisticko-informacna kancelaria na Namesti gen. M. R. Stefanika 3 v Brezne
- pozyva na namestie (pod zvonicou) na LETNY JARMOK LUDOVYCH VYROBKOV
- ponuka vstupenky za 190 Sk na popularnu skupinu Elan, ktora sa dna 26. oktobra predstavi na zimnom stadione vo Zvolene
- poskytuje informacie o kulturno-historickych pamiatkach, ubytovacich a stravovacich zariadeniach, prirodnych atraktivitach, kulturnych a sportovych podujatiach ... , ponuka inzertne, kopirovacie a faxove sluzby, fotozberna – LETNA AKCIA az do 21. septembra.

...

Miestny odbor Matice slovenskej v Brezne pozyvaju na oslavy Dna ustavy, ktore sa uskutocnia v sobotu 1. septembra o 14. hodine na Namesti gen. M. R. Stefanika pri Lipke statnosti. Po prihovore primatora Brezna Ing. Vladimira Faska a kulturnom programe, polozia kyticu k pamatnej tabuli Ustavy Slovenskej republiky.

...

Okresna organizacia Unie zien Slovenska v Brezne v spolupraci s Mestskym kulturnym strediskom a Miestnym odborom Matice slovenskej v Brezne usporiada 4. septembra 34. rocnik okresneho kola Vansovej Lomnicky - festival umeleckeho prednesu poezie a prozy zien. Uskutocni sa v  mestskom kulturnom stredisku a mozu sa na nom zucastnit vsetky zeny a dievcata, ktore dosiahli vek osemnast rokov.
Prihlasky posielajte do 30. augusta na adresu: Emilia Gibalova, Hronska 14, 976 46 Valaska.

...

Klub Autosport Detva v spolupraci s autoskolou a oddelenim prevencie Krajskeho riaditelstva Policajneho zboru v Banskej Bystrici pripravuje XV. rocnik medzinarodnej automobilovej orientacnej sutaze zameranej na zvysovanie dopravnej discipliny, overenie si navykov ziskanych v autoskole a jazdeckych zrucnosti.Uskutocni sa dna 29. septembra a je urcena pre siroku motoristicku verejnost. Zaujemcovia o tuto akciu sa mozu prihlasit telefonicky alebo SMS na cisle: 0907 105027, na e-meilovej adrese: infobb@minv.sk, alebo pisomne na adrese: Autoservis ALK s.r.o, Ulica M.R. Stefanika 858, 96212 Detva najneskor do 12. septembra. Zaujemcom budu zaslane propozicie a pokyny.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT