9. JANUAR 2001 Strana 9

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

    Od piatej popoludni 29. decembra do pol desiatej predpoludnim nasledujuceho dna neznamy pachatel vykonal kradez vlamanim do objektu firmy Rolta v Brezne. Zo skladu ukradol rozlicne rolety a zaluzie, osem akumulatorovych utahovaciek Narex a Black and Decker, Devalt, priklepovu vrtacku Bosch, dve elektricke vrtacky Narex, rozbrusovacku Narex, rucnu elektricku frezu, 1000 metrov medziokenneho silikonoveho tesnenia a dva pohony na ovladanie bran. Kradezou vznikla majitelovi firmy skoda za 677 000 korun a poskodenim zariadenia za 2000 korun. Okrem toho si zlodej odniesol aj zvaraci agregat s flasou, motorovu pilu Stihl a elektricku nabijacku baterii, patriace V. K. (vsetko za 77 000 korun). Vysetruje OUV PZ Brezno.

...

Z parkoviska pri motoreste Certovica od popoludnia 1. januara do nasledujuceho rana zmizlo osobne motorove vozidlo Mitsubishi Pajero 2,8 TF tmavomodrej metalizy, ev. c. BRF-410, vyrobene v roku 1998. V aute majitela C. C. z Madarskej republiky bolo zamontovane autoradio s CD prehravacom, diktafon Philips, hlinikove disky, elektronove rafy kolies a pneumatiky Pirelli. Skodu vycislili dovedna na 1 200 000 korun. Po vozidle bolo vyhlasene celostatne patranie. Vysetruje OUV PZ Brezno.

...

Pravdepodobne pod ruskom druhej januarovej noci z parkoviska pred penzionom v Bystrej ukradli Volkswagen Golf TDI 1,9 modrej metalizy, zo SRN, ev. c. KEH-E502, rok vyroby 1994. V aute so zabudovanym CD prehravacom Blaupunkt sa nachadzali dva pary modrych 160-centimetrovych lyzi Atomic s palicami. Kradezou vozidla a veci v nom bola majitelovi G. J. z Polska sposobena skoda dovedna za 384 000 korun. Po vozidle vyhlasili celostatne patranie. Vysetruje OUV PZ Brezno.

Desat minut pred siedmou vecer 2. januara sa na ceste I/66 v Predajnej stala dopravna nehoda. Vodic Fiatu Ritmo riadil vozidlo v smere Brezno - B. Bystrica, kde pravdepodobne neprisposobil rychlost jazdy svojim schopnostiam, nasledkom coho havaroval mimo cesty po lavej strane v smere jazdy. Pri nehode sa vazne zranilo pat spolujazdcov, najvaznejsie zranenia utrpela 17-rocna M. E., a to zlomeniny hrudnej a bedrovej chrbtice s poskodenim miechy a s ochrnutim dolnych koncatin, jej praceneschopnost potrva viac ako 42 dni. Vodic z miesta nehody usiel. Policajti dodatocne zistili, ze ide o 27-rocneho V. M. z Hornej Lehoty. V breznianskej nemocnici vsetkym odobrali krv na zistenie pozitia alkoholu. Na aute vznikla skoda asi za 50 000 korun. Pripad na mieste prevzal vysetrovatel OUV PZ Brezno a 3. januara bolo proti V. M., ktoreho stihaju na slobode, vznesene obvinenie z trestneho cinu ublizenia na zdravi.

...

Niekedy od tristvrte na tri popoludni 3. januara do rana 4. januara sa pred rodinnym domom v Brezne neznamy pachatel vlamal do odstaveneho Fiatu Ducato. Z auta ukradol radioprehravac Panasonic a poskodil pristrojovu dosku, osvetlenie a system kurenia, cim firme Segas so sidlom v Brezne sposobil skodu vo vyske asi 23 000 korun. Preveruje OO PZ Brezno.

...

Rano 4. januara A. A. z Cierneho Balogu v Obvodnom oddeleni PZ v Brezne oznamila, ze z 5. na 6. decembra sa ktosi vlamal do jej udiarne vo dvore rodinneho domu. Kmin odisiel s dvanastimi klobasami a dvoma paprikovymi slaninami dovedna asi za 1500 korun. Preveruje OO PZ Brezno.

Blahozelanie_image

Dna 4. januara oslavi osemdesiate narodeniny otec, stary otec

Karol Hlavacik z Pohorelskej Mase.

Vsetko najlepsie, vela zdravia mu zo srdca praje syn Jozef s rodinou. Ku gratulacii sa pripaja aj ostatna rodina.

Spomienky

Dna 21. novembra sme si pripomenuli ste vyrocie nedozitych narodenin a dna 8. decembra strnaste vyrocie odvtedy, co nas navzdy opustil otec a stary otec

Klement Fasko z Benusa.

Kto ste ho poznali, venujte mu tichu spomienku.

Syn Jozef s rodinou.

...

Po tazkej chorobe zavrel si oci, srdce prestalo bit, aj ked si tak chcel zit. Smutok a ticho dolieha na nas dom, velmi nam chybas drahy otec v nom.

Dna 20. decembra uplynulo osem rokov odvtedy, co nas navzdy opustil nas milovany

Stefan Tazky z Cierneho Balogu - Medvedova.

Kto ste ho poznali, venujte mu tichu spomienku. S laskou spominaju manzelka, synovia, dcery s rodinami a vnucata.

...

Dobry clovek nikdy neumiera v srdciach tych, ktori ho milovali. Dna 29. decembra uplynulo patnast rokov odvtedy, co nas navzdy opustil

Adam Botka z Brezna.

S uctou spominaju manzelka, syn s rodinou a dcera s rodinou.

...

Casto prichadzame k tvojmu hrobu a spominame na lasku tvoju. Postojime, kyticku kvetov na hrob polozime. Mal si nas rad a chcel si este zit, no prisla ta chvila a musel si nas opustit.

Dna 3. januara sme si pripomenuli prve vyrocie smrti nasho draheho

Imricha Vlceka z Pohronskej Polhory.

Kto ste ho poznali, venujte mu tichu spomienku.

Smutiaca rodina.

...

Za lasku ti draha mama chceme dnes podakovat, co si svojim detom dala za zivota tolkokrat.
Dna 5. januara uplynulo pat rokov odvtedy, co nas po tazkej chorobe navzdy opustila nasa draha, milovana

Amalia Svantnerova, rod. Tazka z Brezna.

S bolom v srdci spomina dcera Anna s rodinou, syn Peter, dcera Marta s rodinou, syn Lubomir s manzelkou a vnuckou Amaliou Svantnerovou.

...

Uz rok spis vecnym snom, tmavy hrob ti je domovom. Tak nahle odisla dusa tvoja, nestihol si ani povedat: Zbohom rodina moja. Nic viac ti uz nemozeme dat, len kyticku kvetov na hrob a s laskou spominat.

Dna 9. januara uplynie rok odvtedy, co nas opustil nas drahy

Jozef Majchut z Brezna.

S laskou spomina manzelka, dcera a synovia s rodinami.

...

Dna 14. januara uplynie desat smutnych rokov odvtedy, co nas vo veku tridsattri rokov navzdy opustil nas milovany

Pavel Pancik z Cierneho Balogu - Medvedova.

S laskou spominaju rodicia a surodenci.

Kto ste ho poznali a radi mali, venujte mu prosim tichu spomienku.

 

Podakovania

Z uprimneho srdca dakujeme vsetkym, ktori sa snazili zmiernit nas zial kvetinovymi darmi a prejavmi sustrasti pri poslednej rozlucke dna 23. decembra s nasim milovanym synom

Marekom Fillom.

Zachovajte si na neho peknu spomienku.

Smutiaca rodina.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT