9. MAREC 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 9. do 16. marca

Kino Mostar Brezno

13. so, 14. ne - Polnocna mila (USA, MP/12, 19.30) - Pribeh plny humoru a o tom, ako sa po tragickej udalosti vratit spat do zivota i o nadeji ako znovu najst lasku a stastie.

 

Pripravuje: 20. so, 21. ne o 15.00, 17.15, 19.30 animovany film Medvedie srdce

Kino Panorama Podbrezova

13. so- Fan Fan Tulipan (FR, MP/12, 19.00) - Historicko- dobrodruzny film.

14. ne - Plnou parou vpred! (USA/Nem, MP/15, 19.00) - Komedia.

 

Kino Fabova hola Polomka

13. so - Nepriestrelny mnich (USA, MP/12, 20.00) - Tajomny mnich, majster kung-fu a poulicny zlodejicek bojuju s fanatickym nacistom, ale i s ruskou mafianskou princeznou.

 

Kino Trangoska Valaska

10. st - Rimske prazdniny (USA, MP/12, 18.00) - Romanticka komedia o vylete do Rima a o tom, ze hadzat peniaze do fontany sa vyplaca.

Kam za kulturou

V ramci TEATRIADY Mestske kulturne stredisko v Brezne uvadza:

10. marca o 10.00 v centre volneho casu - HVIEZDOSLAVOV KUBIN - okresne kolo prehliadky umeleckeho prednesu I. - III. kategorie

11. marca o 14.00 v gymnaziu - HVIEZDOSLAVOV KUBIN - okresne kolo prehliadky umeleckeho prednesu IV. a V. kategorie

22. - 28. marca - TYZDEN MESTSKEJ KNIZNICE - marec - mesiac knihy - Daniele Steelova; informaticke pripravy pre ziakov 1. rocnika ZS, odpustenie sankcii, laska ku knihe - besedy; knihy, ktore sa oplati precitat - motto: Kniznica - okno do sveta

28. marca o 15.00 na namesti - MORENA, MORENA - tradicne ludove divadlo s vynasanim Moreny

29. marca o 19.00 v mestskom dome kultury - ESTE MAS MNA MILACIK - komedia v podani divadla West; ucinkuju: Emil Horvath, Viera Richterova, Marek Tapak a ini, vstupne 130 Sk

16. aprila o 18.00 v mestskom dome kultury - V DOME LASKOMERSKEHO - vystupenie najuspesnejsich recitatorov

30. aprila o 18.00 na namesti - STAVIAME MY MAJE - tradicne ludove divadlo s DFS Stastne detstvo a FS Mostar, o 19.00 na namesti - PRED VSTUPOM SLOVENSKA DO EUROPSKEJ UNIE - program umeleckych telies pri prilezitosti zaclenenia Slovenska do Europskej unie, ludova veselica, polnocny ohnostroj

1. maja o 16.00 vo dvore mestskeho kulturneho strediska - VRABCIACI VO DVORE - detska sou s odchytavanim vrabciakov clenmi Detskeho divadelneho studia

3. maja o 19.00 v mestskom dome kultury - DRISLAKOVINY - kabaretny program skupiny Drislak; vstupne 120 Sk

14. maja o 21.00 na namesti - V STYLE SRANDY - poulicna sou so skupinou ZBM

30. maja o 16.00 na namesti - JARNE HRY - TURICE v podani DFS Stastne detstvo

 

 

Koncert skupiny NO NAME
v utorok 23. marca o 19. h v Sportovej hale Stiavnicky Banska Bystrica.
Predpredaj vstupeniek za 120 Sk je v A. R. T. - atelier reklamy a tlace, Nam. gen. M. R. Stefanika 21, Brezno, c. tel: 6111038.

 

Mestske kulturne stredisko v Brezne v pondelok 29. marca o 19. h pozyva do mestskeho domu kultury na vybornu komediu D. Churchilla ESTE MAS MNA MILACIK.
Ucinkuju: Emil Horvath - Viera Richterova (skutocni manzelia), Marek Tapak.
Predpredaj vstupeniek za 130 Sk je v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne, c. tel. 6114221.

 

Turnaj v mariasi

Miestne kulturne stredisko a DHZ v Pohronskej Polhore v nedelu 14. marca v restauracii Pohronska Polhora usporiada 3. rocnik mariasoveho turnaja. Prezentacia hracov je do 9.45 hodiny. V 50-halierovom mariasi do 100 sa hra o desat hodnotnych cien, startovne je 250 korun.
Informacie na c. tel: 6199517, p. Pindiak, 0904 881821, p. Kostka.

 

Zakladna umelecka skola v Brezne v stredu 17. marca o 17. hodine pozyva do koncertnej saly na koncert ucitelov. Vstupne je dobrovolne. 


Dakujeme...

Organizatori turnaja O pohar primatora mesta Brezna, ktory sa uskutocnil v poslednu februarovu sobotu, dakuju vsetkym sponzorom. Manazer HK Brezno Peter Luptak v mene hokejoveho vyboru dakuje p. Luspajovi, p. Frgolcovi, p. Kanovi, p. Stubniakovi, p. Bauerovi a p. Rusnakovi za nezistnu pomoc pocas celeho dna.

...

Uprimne podakovanie patri vsetkym sponzorom 9. rocnika fasiangoveho festivalu Uz sa fasiang krati, uz sa nenavrati v Ciernom Balogu, hlavnym organizatorom Lubomirovi Medvedovi, Mgr. Tatiane Knizkovej, Lubomirovi Rosikovi, Petrovi Auxtovi a Mgr. Tatiane Stulrajterovej i spoluorganizatorom - Komunitnemu centru, n. o., Cierny Balog, CHZ Cierny Balog, Dobrovolnemu hasicskemu zboru Medvedovo, Policajnemu zboru Brezno a vsetkym obcanom, ktori bohato a s balocku srdecnostou prijali a pohostili bursovnikov. Dakujeme aj vsetkym spoloubcanom a divakom, ktori vystupenie poctili vysokou ucastou, ucinkujucich obdarovali burlivym potleskom, a tym prispeli k dobrej nalade. Urcite sme neboli stopercentni, ale i napriek tomu dufame, ze sme na vasich tvarach vyvolali usmev a spokojnost. Uz teraz sa tesime na jubilejny 10. rocnik.

Organizacny vybor fasiangoveho festivalu

...

Uprimne dakujeme vsetkym za pomoc pri stahovani Mestskeho kulturneho strediska z budovy na Nam. gen. M. R. Stefanika 2 do Mestskeho domu kultury na Svermovej 7 v Brezne. Nosit tazke skrine na 2. poschodie bolo velmi namahave a narocne, preto, este raz SRDECNA VDAKA.

Kolektiv MsKS

...

Organizatori IV. rocnika Bielohandelskej ligy v mariasi v Gasparove v sobotu 28. februara dakuju vsetkym sponzorom, starostom Bravacova a Benusa Petrovi Baliakovi a Martinovi Gondovi, dalej Ivanovi Mesjarovi, Pavlovi Belkovi a Petrovi Kovacikovi.

...

Dakujeme Marii Sajgalikovej z agentury Diva za prijemne straveny vecer Iba pre zeny v stredu 3. marca v Magic klube v Brezne. Stretnutie v milej spolocnosti a rozhovory so sympatickymi osobnostami nam priniesli uvolnenie z kazdodennych povinnosti a starosti. Dakujeme, a tesime sa na dalsie posedenie.

Damy 


 Spolocnost pre ochranu vtactva na Slovensku v sobotu 13. marca o 13. h pozyva vsetkych clenov aj rodinnych prislusnikov na tretiu tohtorocnu akciu Program zimneho scitania vodneho vtactva.
V pripade nepriazniveho pocasia sa akcia presunie na nedelu 14. marca. Stretneme sa na malom parkovisku oproti hotelu Dumbier, odchod autobusu (smer Bujakovo) je o 13.20, trasa povedie z Bujakova do Baniska. Treba sa teplo obliect a obut, mozete si zobrat krmivo pre kacky a dalekohlad.

 

 Okresny vybor Slovenskeho zvazu zahradkarov v stredu 17. marca od 16. h usporiada v zasadacke Mestskeho domu kultury v Brezne prednasku na temu Nove trendy v pestovani rastlin. Vitani su vsetci zahradkari, ale aj ostatni milovnici prirody okresu.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT