28. JUN 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 28. juna do 6. jula

2. so, 3. ne - Konecna stanica (SR, MP/12, 19.30) - Komedia Stanislava Stepku o prichodoch a odchodoch vlakov a ludi.

Kam za kulturou

Obec Polomka a Slovenska asociacia westernu, ridingu a rodea v sobotu 16. jula pozyvaju do sportoveho arealu v Polomke na tradicne preteky vo westernovom a rodeovom jazdeni.
Program: 7.30 - 8.30 prezentacia, 8.30 - 9.00 porada jazdcov, 9.00 zaciatok pretekov, discipliny: Trail, Western Pleasure, Pole Bending, Reining L, Reining S, Barell Race, 13.30 slavnostny nastup, discipliny: Lasovanie, Team Penning, Catle Penning.
Vo vecernom programe sa predstavi skupina Tulibanda.

...

Vystavu najuspesnejsich prac 10. rocnika medzinarodnej sutaze kresleneho humoru a satiry O BOMBUROVU SABLU si mozete pozriet v pondelok az piatok od 10.00 do 12.00 a od 13.00 do 15.00 v Synagoge na Sturovej ulici v Brezne.


Dakujeme...

Vedenie Domova socialnych sluzieb Pohorelska Masa v mene klientov uprimne dakuje za pomoc a podporu Nadacii Zeleziarne Podbrezova, ktora v ramci akcie Rotary klubu - Cerstvy vietor do plachiet Europy venovala nasmu domovu zariadenie do jedalne a poskytla materialnu pomoc. Zariadenie prispelo k modernejsiemu a estetickejsiemu vybaveniu miestnosti v nasom domove a materialna vypomoc na skvalitnenie sebaobsluznych a pracovnych cinnosti pre 143 mentalne postihnutych mladych ludi. Touto formou este raz dakujeme za vas dar a sme nesmierne radi, ze patrime medzi zariadenie, ktore Nadacia Zeleziarne Podbrezova stedro obdarovala.

...

O tom, ze cloveku dobre padne nielen to, ked ho o nieco ziadaju, ale ,,na revans” mu aj ponuknu priatelsku nezistnu pomoc, vieme skoro vsetci. Podobne je to aj vo vzajomnych kontaktoch Lesov SR, statny podnik, Odstepny zavod v Ciernom Balogu a Slovenskeho cykloklubu Dumbier mesta Brezno. Tento klub prostrednicvom svojho predstavitela J. Kirdaja dokazal najst potrebnu kulturu a slusnost a vopred poziadat OZ Cierny Balog o suhlas s uporiadanim akcii aj na uzemi lesnych pozemkov zavodu. V casoch, ked v lesoch desiatky arogantnych ,,motoristov” vyhybajucich sa napomenutiam a zakazom lesnikov znecistuju vzduch, rusia pokoj a nicia podu, je slusnost a ohladuplnost ,,tichych” cykloturistov potesujuca. Navyse sa clenovia energicky uchadzali o moznost pomoct zavodu nejakou uzitocnou cinnostou, a tak koncom maja pomohli vybudovanim dalsej vetvy naucneho chodnika v Lesnickom skanzene vo Vydrovskej doline v Ciernom Balogu. Ponukli aj dalsiu pomoc. S vdakou ju prijmeme, lebo dobra spolupraca je taka, pri ktorej vzajomne ohladuplni a korektni partneri prinesu osoh nielen sebe, ale aj prirode.
Ing. Boris Pekarovic,
vyrobno-technicky namestnik Lesov SR, s. p., OZ Cierny Balog

...

Touto formou sa chcem podakovat celemu kolektivu sestriciek z Liecebne pre dlhodobo chorych v Brezne pod vedenim primarky MUDr. Emilie Buckovej za vzornu starostlivost o mojho syna Milana pocas jeho hospitalizacie.
Vdacna matka Anna Bordasova z Brezna


NOVA PUBLIKACIA

MONOGRAFIA BREZNO V PREMENACH CASU je uz v predaji v Turisticko-informacnej kancelarii na Namesti gen. M. R. Stefanika 3 v Brezne.
Cena: 750 Sk

...

POSLEDNE VOLNE MIESTA!
Centrum volneho casu, Skolska 7, Brezno
pocas letnych prazdnin ponuka
PRIMESTSKE TABORY - PUTACIK I. (od 4. do 8. jula), II.
(od 18. do 22. jula).
V cene 600 Sk je zahrnute zakladne poistenie, tri celodenne vylety, vstupenky, cestovne.
Informacie na c. tel.: 6116601 denne od 9.00 do 18.00.

...

Blizi sa vysvedcenie ...
Skola a tvoj prospech v nej je dolezity pre tvojich rodicov. Preto, ak tvoje VYSVEDCENIE nebude take, ake tvoji rodicia ocakavaju, najdi si prilezitost a porozpravaj sa s nimi o tom este predtym, nez uvidia tvoje znamky ...

POMOZEME TI, Centrum vychovnej a psychologickej prevencie, Nabrezie dukelskych hrdinov 8, 977 01 Brezno, tel./fax: 6116522, e-mail: cvppbr@nextra.sk, www.cvppbrezno.sk
... niekedy je lepsie o tom stokrat pocut, ako to zrazu uvidiet ...

...

Ospravedlnenie
Hodnotiaca komisia ankety TOP 2004 - Najlepsi sportovec, trener a funkcionar okresu Brezno sa ospravedlnuje funkcionarom za to, ze v Horehroni c. 24 nedopatrenim neuviedla ich mena: Jozef Makusa, futbal, za dlhodobu trenersku cinnost, Brezno, Jozef Svantner, motorizmus, Brezno, Roman Badinka, motorizmus, Brezno.
Mgr. Vladimir Libic, predseda hodnotiacej komisie

...

Dopoculi sme sa, ze sa pripravuje druhy rocnik ankety TOP /7/ seven Brezna 2005, a preto sme sa rozhodli zistit , ako to v skutocnosti je. Blizsie o ankete nam porozpravali z agentury Aybee - production.
- Ano, mate absolutnu pravdu. Agentura Aybee – production sa po minulorocnom velkom uspechu rozhodla zorganizovat 2. rocnik tejto ankety. Anketa bude mat znova sedem kategorii: TOP skola, TOP spolocnost, TOP podnik, TOP organizacia /novinka/, TOP lekar, TOP ucitel /novinka/, TOP osobnost a uplne nieco nove - hlavna kategoria ABSOLUTNY TOP! Kazdy kandidat bude vopred predstaveny v tyzdenniku Horehronie a cela anketa sa spusti niekedy v auguste.

o Kto vyberal jednotlivych nominantov do kategorii?
- Vzdy sa zostavili specialne komisie a prebiehali konzultacie s roznymi ludmi. Vsetky kategorie este nie su uzavrete, ale napr. pre kategorie TOP osobnost a Absolutny TOP zasadne specialna komisia. Snazime sa aj takymto postupom vyvratit vsetky famy o netransparentnosti, ktore vznikli minuly rok.

o Vysledky ankety budu spojene aj s podobnym galavecerom ako bol minuly rok?
- Samozrejme, ale nie s takym ako vlani, prave naopak, este lepsim! Takato udalost si to zasluzi. Ocenit ludi za svoju pracu je vzdy dobra myslienka, ktoru treba podporit. Vo stvrtok 14. septembra to cele vyvrcholi v Mestskom dome kultury v Brezne. Vsetko sa dozviete postupne, ale mozem nasepkat, ze moderatorkou vecera ma byt Zuzana Belohorcova.
(ba)


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT