2. NOVEMBER 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 2. do 8. novembra

 

 

Kam za kulturou

    Bombura klub v Brezne v sobotu 5. novembra o 20.00 pozyva na ARIEL&WORLD DESTINATION (dream teater).

* *

Horehronske muzeum na Namesti gen. M. R. Stefanika 13 v Brezne pozyva do 4. novembra na vystavu PUKNUTY KALEIDOSKOP - zivot a dielo Mateja Taslera, evanjelickeho knaza a dramatika.
Vstupne: mladez 5 Sk, dospeli 10 Sk


Dakujeme...

     Poslanci Banskobystrickeho samospravneho kraja i napriek napatemu rozpoctu na rok 2005 poskytli Lesom mesta Brezno, s. r. o., prispevok na eliminaciu skod sposobenych zivelnou pohromou z 19. novembra 2004, kedy veterna smrst na uzemi  lesov vyvratila a zlamala viac ako 250 000 m3 stromov. Lesy mesta Brezno, s. r. o., poskytnuty prispevok  pouzili na odstranovanie nasledkov vzniknutych pri spracuvani kalamity v okoli statnej cesty I/72 v useku Jaraba - Certovica, kde vzhladom na terenne podmienky, charakter kalamity, ako aj zaistenie cestnej premavky vznikli naklady na nove dopravne znacenie, regulaciu dopravy, cistenie od haluziny a pnov.
   Cast tychto zvysenych nakladov bolo uhradenych z prispevku. Spolocnost Lesy mesta Brezno touto formou dakuje Banskobystrickemu samospravnemu kraju za celkovu financnu vypomoc vo vyske 316 000 korun.

...

   Redakcia skolskeho casopisu Zakladnej skoly s materskou skolou na Pionierskej 2 v Brezne dakuje vsetkym rodicom, zamestnancom a priatelom skoly, ktori svojimi nakupmi prispeli k vitazstvu v sutazi s Billou. Neobmedzeny pristup redaktorov k vlastnemu pocitacu vyrazne pomoze redakcii pri vydavani skolskeho casopisu v planovanych terminoch.

...

   ,,Vazeny pan primator, starosta
     Vazene mestske zastupitelstvo,

   dovolte nam, aby sme sa podakovali za Vas zaujem a usilie, ktore ste vlozili do rozsirovania myslienok spolupatricnosti narodov a narodnosti zijucich vo velkej rodine Europanov vo Vasom meste i okoli. Sme radi, ze ste sa stali aktivnymi ucastnikmi i miestnymi spoluorganizatormi nasej letnej informacnej Eurostafety, informacneho projektu vlady SR, ktorej cielom bolo bezprostrednymi aktivitami i kulturnymi podujatiami oboznamit obcanov Slovenskej republiky s poslanim a ulohami organov a institucii Europskej unie. Stafeta prisla medzi nich s mnozstvom informacii  aj o spolocenskom zivote a kulturnych hodnotach desiatich novych clenskych statov Europskej unie.
   Posolstvo utkane v takejto pestrej kytici pudujati aj Vasim pricinenim, Vami venovanou pozornostou a zaujmom, oslovilo obcanov v regionoch a dalo im najavo, ze EU je Europou regionov a obcania v nich su jej nie lahostajni.
   Projekt spolufinancovany Europskou komisou mal svoju odozvu i v regionalnych mediach, jednotlive podujatia zas svojich divakov, informacne stretnutia zaujemcov o konkretne otazky. Uvitali by sme preto zhrnutie Vasich poznatkov o projekte a podujatiach vo Vasom meste. Dufame, ze projekt zaujal a verime, ze splnil svoje poslanie. Este raz dakujeme za spolupracu a ustretovost a prajeme vela uspechov vo Vasej praci.”

Mgr. Jana Drobova, MBA PR manazerka projektu

...

   Dakujem personalu psychiatrickeho oddelenia pod vedenim primara MUDr. Mareka Zelmana, vsetkym lekarom, sestram a a celemu personalu za velmi dobru starostlivost pocas mojho pobytu v oddeleni. Velka vdaka vsetkym.

Pacient

...

   Dakujem majitelovi a celemu personalu penzionu Aquarius v Ciernom Balogu - Komove za prijemne posedenie, obsluhu a stravu na mojej oslave (este v auguste), nech sa im dari. Za hudbu dakujem Marianovi Natherovi ,,Mimovi”, bolo to super. Dakujem.

(mk)


  V ramci realizacie projektu Kracajme spolu Slniecko centrum, n. o., na Ulici M. Benku 1 v Brezne v spolupraci s agenturou AYBEE production na pondelok 7. novembra o 10. h pripravilo stretnutie clenov Klubu rodicov deti s postihnutim. Spolocne vytvoria umelecke dielo, ktore bude neskor  vystavene na vernisazi v Brezne a stane sa sucastou putovnej  vystavy po obciach okresu mesta Brezna. Slniecko pozyva aj ostatnych rodicov s postihnutim, aby prisli pomoct. Kazda ruka je vitana. Informacie: 0915 830822, 0903 043100, 6123889, 6123890.

...

   Slniecko-centrum, n. o., v spolupraci s Uniou materskych centier, vyrobcom mlieka a mliecnych vyrobkov v utorok 8. novembra o 16. h pozyva mamicky s detmi na babkove  divadielko O dievcatku Milli a na prednasku detskej pediatricky MUDr. Bohacikovej  - Mlieko a mliecne vyrobky vo vyzive deti a rodiny.  Pocas divadielka a prednasky bude ochutnavka mlieka MILLI a kazde dieta dostane darcek - liter mliecka.                            

* * *

Choroba je vykrik duse

- prednaska Ing. Svetlany Simurdovej o dusevnych pricinach chorob vo stvrtok 3. novembra o 17.00 v mestskom dome kultury, na 2. poschodi (v Slovenskej izbe).

* * *

Muz - zena, sexualne vztahy, vzajomna pritazlivost I. Prednaska Ing. Svetlany Simurdovej vo stvrtok 27. oktobra o 17.00 v mestskom dome kultury (v Slovenskej izbe).

 * * *  

   Mesto Brezno v dnoch od 17. do 19. novembra (stvrtok - sobota) pozyva na tradicny ONDREJSKY JARMOK, ktory bude v priestoroch namestia a prilahlych uliciach - B. Němcovej, cast Ulice CSA - popri obchodnom dome, cast Malinovskeho ulice.
   Organizator jarmoku Mestsky urad v Brezne oznamuje vsetkym organizaciam, statnym uradom, bankam, prevadzkovatelom maloobchodnych a vyrobnych prevadzok, ze v tychto dnoch bude obmedzena doprava, uzatvorena juzna cast namestia a Ulica B. Němcovej. Touto formou sa obracia na obcanov o pochopenie, trpezlivost a ustretovost pri organizovani podujatia.

 * * *

   Obecny urad v Zavadke nad Hronom  v nedelu 27. novembra pozyva na KATARINSKY JARMOK, ktory bude na miestnej trznici a v jej okoli. O obcerstvenie sa postara restauracia v spolocenskom dome.
   Pridte a urcite dobre nakupite!


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT