6. DECEMBER 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 6. do 13. decembra

9. pia, 11. ne - Charlie a tovaren na cokoladu (USA, MP, pia o 19.30, ne o 16.00) - Fantasticka dobrodruzna komedia.

10. so, 11. ne - Goool (USA, MP/12, 19.30) - Akcny, sportovy film.

Kam za kulturou

   CAS RADOSTI, VESELOSTI . . .
   Mestske kulturne stredisko v Brezne pozyva do mestskeho domu kultury:
- v pondelok 19. decembra o 18. h na VIANOCNY KONCERT - program v podani Spevackeho zboru mesta Brezna, detskeho folklorneho suboru Stastne detstvo a Dychoveho orchestra mesta Brezna; vstupne je dobrovolne,
- v stredu 21. decembra o 16. h na BLIZIA SA VIANOCE - darceky v podobe pesniciek, tancov a scenok, pripravene ziakmi ZS s MS na Pionierskej 2,
- v sobotu 31. decembra od 22. h na namestie na SILVESTER 2005 - rozlucka s rokom 2005 a vitanie noveho roka.

. . .

Obecny urad v Lome nad Rimavicou
na sobotu 17. decembra pripravuje uz 7. rocnik Pastierskych hier vianocnych spojeny s vianocnymi trhmi. Na tradicnej prehliadke betlehemskych skupin regionu, ktora zacne o 10. hodine, sa kazdorocne predstavuju nielen domaci betlehemci, ale aj z Podpolania, Gemera i Horehronia.

. . .

   Zakladna umelecka skola v Brezne pozyva: v stredu 7. decembra o 17. h na 1. vianocny koncert, v stredu 14. decembra o 17. h na 2. vianocny koncert (v koncertnej sale),  na vystavu prac ziakov vytvarneho odboru; vstupne je dobrovolne.

. . .

Vianoce pod Kralovou holou
  Obecny urad, miestne kulturne stredisko a greckokatolicky farsky urad v Sumiaci pozyvaju na VIANOCE POD KRALOVOU HOLOU.
   Stvrty rocnik prehliadky chramoveho spevu sa uskutocni v sobotu 17. decembra o 16. h v greckokatolickom kostole. V programe vystupia FS Barbienok z Kamienky, FS Telgart z Telgartu, FS Sumiacan a DFS Sumiacanik zo Sumiaca.

. . .

   Folklorny subor Mostar pri prilezitosti 50. vyrocia zalozenia  v piatok 16. decembra o 19. h pozyva verejnost do mestskeho domu kultury na reprizu slavnostneho programu ZO SRDCA.
   Predpredaj vstupeniek za 100 korun je v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne, c. tel.: 6114221.

. . .

   Obcianske zdruzenie KRESTAN BREZNO, MESTO BREZNO a EVANJELICKY a. v. CIRKEVNY ZBOR BREZNO
v nedelu 11. decembra o 16. h pozyvaju do evanjelickeho kostola na slavnostny adventny beneficny koncert s nazvom
PRED TVAROU BOZOU,
   pri prilezitosti 10. vyrocia zalozenia spevokolu Chramoveho zboru apostola Pavla pri Ev. a. v. cirkevnom zbore v Brezne.
   Zastitu nad podujatim prevzal primator mesta Brezna Ing. Jaroslav Demian.
   Vytazok z koncertu bude venovany na vystavbu pamatnika - sochy Martina Razusa v Brezne.
Srdecne dakujeme za vasu ucast.


Dakujeme...

              Srdecne dakujem firmam Barbot Slovakia, s. r. o., a Dida - Roman Romancik, ktore pomohli zdravotne tazko postihutej mladej zene, a poskytli jej sponzorsky prispevok. Dakujem.

(ml)

...

   Dakujeme vsetkym lekarom a sestram chirurgickeho oddelenia breznianskej nemocnice (3. poschodie - zeny) pod vedenim primara MUDr. Pavla Mraza za velmi dobru starostlivost o nasu mamku pocas jej pobytu v tomto oddeleni. Zvlast dakujeme MUDr. Frantiskovi Kreutzovi za jeho laskavy pristup a zlate ruky.

Rodina Skorvanekova


CIVILNA OCHRANA INFORMUJE
Preskusanie prevadzkyschopnosti systemov varovania obyvatelstva

   Podla § 3a ods. 4 zakona NR SR cislo 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvatelstva v zneni neskorsich predpisov  stanovil  Urad CO MV SR v piatok 9. decembra o 12. h dvojminutovym stalym tonom preskusanie prevadzkyschopnosti siete elektrickych siren na uzemi Slovenskej republiky.

. . .

Zaujemcom o studium na gymnaziu
   Gymnazium Jana Chalupku v Brezne v pondelok 12. decembra od 9. do 12. h pozyva ziakov, rodicov a ucitelov zakladnych skol na Den otvorenych dveri.

. . .

Mestska policia vyzyva obcanov, aby na zaklade VZN c. 055/2002 o verejnom poriadku nezabudali na cistenie chodnikov od snehu a ladu pred svojimi prevadzkami a rodinnymi domami, takisto aj na odstranovanie snehu zo striech.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT