4. DECEMBER  2001 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 5. do 12. decembra

Kino Fabova hola Polomka

8. utorok – RYCHLO A ZBESILO (USA, MP/12, 20.00) – Akcny film o nelegalnych automobilovych pretekoch.

Kino Trangoska Valaska

11. utorok – KROKODIL DUNDEE V LOS ENGELES (USA/Australia, MP, 18.00) - Z australskeho busa do sveta zralokov soubiznisu.

Kino Panorama Podbrezova

8. sobota, 9. nedela – JURSKY PARK 3 (USA, MP/12, 19.00) – Preziju len ti, ktori o dinosauroch vedia uplne vsetko, alebo vobec nic! Premiera.

Kino Mostar Brezno

6. stvrtok – DAVID A SANDY (16.30) – Kreslena rozpravka.

7. piatok, 8. sobota, 9. nedela – PLANETA OPIC (MP/12, 19.30) – Na zahadnej planete stroskota kozmicka lod...

KAM ZA KULTUROU

Obcianske zdruzenie Vydra dakuje za organizovanie Katarinskych dni v Ciernom Balogu: zamestnancom a dobrovolnikom OZ Vydra, Stredoslovenskemu narodopisnemu zdruzeniu v B. Bystrici, Obecnemu uradu a zakladnym skolam v C. Balogu, restauracii Vlcie diery. Hostami podujatia boli dievcata z kvetinarstva Camellia a predajne Concordia v Brezne, ktore boli spolupracovnickami pocas kurzov a atmosferu posledneho novembroveho nedelneho popoludnia sprijemnovali ukazkami aranzovania. Ukazku vyroby marcipanovych ozdob pripravila Jozefina Kovacikova z Dobroce. Osobitna vdaka za spolupracu patri Lubovi Medvedovi – Ondrikovi a Marekovi Tazkemu.

 ...

Chcete sa zamestnat v informacnych technologiach v Nemecku?

Zelena kartu sa vydava systemovym, internetovym a sietovym specialistom, softverovym a multimedialnym vyvojarom a programatorom, vyvojarom IT okruhov a IT systemov a IT konzultantom specialistom. Zaujemcovia si mozu ziadosti s profesijnym zivotopisom zaslat v nemeckom alebo v anglickom jazyku do 4. decembra do 12. h. na e-mailovu adresu: anna.strakova@nup.sk . Predpokladany termin pohovorov je v 50. tyzdni. Informacie: v urade prace a na informacnej tabuli pred mestskym uradom.  

...

Horehronske muzeum v Brezne pozyva:

- do budovy na Nam. gen. M. R. Stefanika 55 (radnica) na vystavu Vyber z tvorby Juraja Pancusku (kresba a malba)

- v spolupraci s miestnym odborom Ziveny do vystavnych priestorov na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 na vystavu vianocnych ozdob a darcekovych predmetov CARO A KRASA VIANOC a na tradicnu vystavu cukrarenskych vyrobkov s vianocnou tematikou GASTROVIANOCE, ktoru pripravili studenti Hotelovej akademie v Brezne; otvorene: po - pia 8. - 17. h, so - 8. - 12. h.

...

Bombura klub v sobotu 8. decembra o 20. h uvadza: JANUAROVE PREKVAPENIE z Levic.

...

Statna opera v B. Bystrici ponuka v stredu 5. decembra od 17. h rozpravkovy balet LUSKACIK.

...

Miestny odbor Matice slovenskej v Brezne pozyva: v stredu 5. decembra o 14. h ziakov VIII. a IX. rocnikov ako i stredoskolakov do jedalne v Zakladnej skole na Pionierskej 2 v Brezne na kviz o vyznamnych jubilujucich osobnostiach kulturneho zivota v Brezne; v sobotu 8. decembra o 15. h do miestnosti pri maticnej kancelarii na besedu s mladym maticiarom Ing. Pavlom Kappalom o exotickej krajine.

...

Zakladna umelecka skola v Brezne pozyva v stredu 12. decembra o 17.30 na VIANOCNY ZIACKY KONCERT.

...

Mestske kulturne stredisko v decembrovych dnoch pozyva do mestskeho domu kultury: od 7. do 21. na vystavu prac deti klubu tradicnych ludovych cinnosti v Helpe; v sobotu 8. o 13.30 na predvianocnu gospelparadu amaterskych skupin GOSAMKA – GOSPELPARADA; ucinkuju: Another Dimension, Bastat, Slnovrat, The Lord īs Band, Komlasku, vstupne 40 Sk ; v piatok 14. o 18.00 na POKOJ VAM - vianocne zvyky a obycaje v podani folklornych suborov Mostar, Stastne detstvo a Breznan; vstupne 40 Sk.

...

Mikulas, Mikulas, co v tom kosi mas...?

Mestske kulturne stredisko v Brezne pozyva:

- vo stvrtok 6. decembra o 16. h velkych i malych na namestie, kde sa uskutocni podujatie organizovane v spolupraci s KDH pod nazvom Plne vrece Mikulasskych radosti; male ratolesti sa mozu tesit na prichod Mikulasa v koci a zapalenie vianocneho stromceka

- v spolupraci s OZ ELLIS, Prvou stavebnou sporitelnou, a.s., na Razusovej 7 v Brezne a fondom Hodina detom o 16.30 do mestskeho domu kultury na Mikulasske programy s filmovou rozpravkou David a Sandy; vecer sprijemnia ziaci ZUS v Brezne, clenovia Detskeho divadelneho studia v Brezne, Milan Kvietok, tanecny subor Break Dance; na podujati vyhlasia a odmenia vitazne prace vytvarnej a literarnej sutaze Ziju medzi nami - ziju s nami.

...

Mestsky sportovy klub v Brezne v piatok 7. decembra od 16.30 h pozyva na zimny stadion na Privitanie Mikulasa na lade.

...

OMEGA CLUB pozyva na SILVESTROVSKY VECER 2001/2002 so zaciatkom o 19.30 h. Predpredaj vstupeniek za 460 Sk (aperitiv, predjedlo, vecera, 1/2 l vina na osobu, kava, kapustnica) je v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne. Hudobna produkcia: DJ OTO, hodnotna tombola.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT