18. DECEMBER  2001 Strana 3

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Vianoce opat prichadzaju, ten krasny cas rodinnych zvitani, pokoja aj pobavenia, cas slubov, predsavzati a radosti z darcekov, ktore oslovia srdcia blizkych. Tieto sviatky lasky, stedrosti i ocakavania v nasich ociach rozziaria neutichajuce svetlo. Kazdy z nas ma tajne zelania, sny ci tuzby ... V mrazivej zime sme okoloiducich oslovili s otazkou: Co by ste si chceli najst pod vianocnym stromcekom?

anketovym mikrofonom


Pod vianocny stromcek stastie, zdravie, lasku

Zuzana Budajova, pekarka, Brezno:

- Co by som si chcela najst pod vianocnym stromcekom? Najviac by ma potesil byt. A samozrejme si zelam stastie a hlavne zdravie pre svoju dcerku.

Branislava Jakubikova, nezamestnana, Valaska:

- Privitala by som nejake kozmeticke pripravky a nieco do domacnosti. Prajem si, ako kazdy, stastie a zdravie pre celu rodinu.

Denisa Kanova, na materskej dovolenke, Valaska:

- Hlavne zdravie pre malu dcerku. A potom by to boli asi malickosti, nemusia to byt drahe darceky, len nieco drobne, aby sme sa s blizkymi potesili. Ani tak hmotne veci, ako hlavne stastie a zdravie v rodine.

Mariana Cernanova, technicko-hospodarska pracovnicka, Brezno:

- Hlavne stastie, zdravie a pohodu v rodine. Ked budu tieto zakladne symboly zivoty, potom si mozeme zelat aj nejake hmotne veci.

J. P., administrativna pracovnicka, Brezno:

- Potesi ma kazdy darcek, nemusi byt drahy, dolezite je, ze je venovany z lasky. Vsetkym rodinam prajem, aby sa im splnili vytuzene sny.

Peter Longauer, zamocnik, Brezno:

- Ja nejake zvlastne zelania nemam. Co by som si asi prial by bolo stastie, zdravie a laska. Darceky ani nemusia byt. Vianoce su kazdy rok rovnake, je to taky stereotyp.

Eva Pitlovicova, dochodkyna, Brezno:

- Ani neviem, co by som si rychlo zelala. Vnucik by chcel stihacku. Nam dospelym by som priala pokoj, pohodu, pekne slovo a usmev. Na vianocne sviatky sa velmi tesim, len keby este snehu napadlo...

Zelame vam, aby dni do najkrajsich sviatkov roka ubehli tak, ako si zelate, aby sa vam splnili vytuzene sny a k stedrovecernemu stolu ste si sadli s usmevom.

(ma, iv)

 


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT