4. MAJ 1999 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Program kin od 5. do 12. maja

Kino Fabova hola Polomka
8.sobota - VRESKOT 2 (USA,MP/15,20.00) - Pokracovanie uspesneho filmu majstra hororov Wesa Cravena. Zdalo sa, ze vrah je odhaleny a seria vrazd je na konci. Pribeh sa vsak neskoncil a hroza ma pokracovanie.

Kino Panorama Podbrezova
8.sobota - ONA JE UZASNA! (USA,MP/12,19.00) - Sean Penn a John Travolta ako dva vrcholy milostneho trojuholnika.
9.nedela - CAS DLUHU (CR,MP/12,19.00) - Vselico by sme odhodili, keby sme sa nebali, ze to niekto iny zdvihne...
11.utorok - ZOZNAMTE SA, JOE BLACK (USA,MP/12,18.30) - Smrt nemusi byt vzdy zenskeho rodu a naopak, moze byt ako obycajni smrtelnici na smrt unavena. Komedia.

Kino Trangoska Valaska
11.utorok - PRINC EGYPTSKY (USA,MP,17.00) - Biblicky pribeh Mojzisa sa stal dejovym zakladom vypravneho celovecerneho animovaneho filmu. Slovensky dabing.

Kino Mostar Brezno
6.stvrtok, 7.piatok o 19.30 - ROZNASAC VODY (MP) - Spolocensky nesposobileho mladeho muza doma ochranuje jeho milujuca matka. Roznasa vodu pre futbalove muzstvo, kde si hraci z neho strielaju. Nahromadeny hnev ho meni na nemilosrdneho bojovnika.
8.sobota, 9.nedela o 19.30 - LASKY CEZ INTERNET (MP/12) - Joe Fox a Kathy su predavacmi knih. Vladlo medzi nimi nepriatelstvo az do chvile, ked sa prostrednictvom internetu zoznamia a zalubia.

Filmovy klub
11.utorok o 19.30 - IVANOVO DETSTVO - Majstrovska protivojnova drama o dvanastrocnom chlapcovi, ktory po smrti rodicov bojuje ako prieskumnik vojenskej jednotky.

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!,
- do budovy na Namesti gen. M. R. Stefanika 13 na prirodopisnu vystavu Zivot bez chrbtice, ktora potrva do 13. maja. Navstevnikov oboznami s bezstavovcami. Je vhodnou prilezitostou pre ziakov, aby si prehlbili vedomosti z prirodopisu. Ponuka na zakupenie dekorativne predmety z prirody.
...
V Bombura klube v Brezne sa v sobotu 8. maja predstavi Jimi Hendrix revival band (CZ, Kanada).
...
V piatok 7. maja sa na namesti v Brezne uskutocnia spomienkove oslavy pri prilezitosti ukoncenia II. svetovej vojny.
...
V ramci Teatriady vas MsKS pozyva:
- v pondelok 17. maja o 19. h v mestskom dome kultury vam ponuka kabaretnu sou plnu smiechu a zabavy skupina Senzus
...
V pondelok 17. maja o 19.h. sa v evanjelickom kostole v Brezne predstavi Martin Babiak s absolventmi VSMU. Vstupne dobrovolne.
...
V sobotu 8. maja o 18. a 20.h sa v Kulturnom dome v Ciernom Balogu pri prilezitosti Dna matiek uskutocni vystupenie Otta Weitera a jeho hosti. Cena 50 Sk, predpredaj v obecnom urade c.d. 6, tel: 6191902.
...
Primator mesta Brezna v spolupraci s pracovnou komisiou k Medzinarodnemu roku starsich ludi pri Okresnom urade v Brezne vas srdecne pozyvaju na slavnostne stretnutie matiek nasho mesta pri prilezitosti Dna matiek. Uskutocni sa v nedelu 9. maja o 14.h v kinosale Domu kultury v Brezne.

Okresna organizacia KSS v Brezne vas pozyva na kontaktne stretnutie, ktore sa uskutocni v piatok 7. maja o 16.h. vo velkej zasadacke mestskeho uradu.
Program:
- predstavenie kandidata na funkciu prezidenta SR doc. Ing. Juraja Lazarcika, CSc.
- spomienka na 50. vyrocie vzniku podniku Mostaren Brezno


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT