5. FEBRUAR 2002 Strana 11

STRANA:

1

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ARCHIV

TIRAZ

KONTAKT


Volejbalovy turnaj v Pohorelej

Obecny urad v Pohorelej v spolupraci s volejbalovym spolkom GAD Gindura Pohorela usporiada pri prilezitosti 57. vyrocia oslobodenia Pohorelej volejbalovy turnaj obci Horehronia o Putovny pohar starostu obce. Turnaj sa uskutocni v sobotu 9. februara od 9. hodiny v miestnej telocvicni zakladnej skoly.

Dekan FTVS ziskal ocenenie

Riaditel Klubu sportu pre vsetkych v Brezne Mgr. Vladimir Libic odovzdal dekanovi Fakulty telesnej vychovy a sportu v Bratislave prof. PhDr. Vladimirovi Helebrandtovi, CSc., pocas jeho pracovnej navstevy Brezna a jeho okolia cestne uznanie a medailu za rozvoj telesnej kultury a sportu v meste Brezne. FTVS vychovala desiatky absolventov z Brezna a okolia, ktori pomahali skvalitnovat telovychovny proces nielen v samotnom meste Brezne, ale aj na Horehroni.
V diskusii dekan prislubil vedeniu klubu spolupracu pri poskytovani najnovsich poznakov a ich vyuziti pri organizovani nenarocnych sportovych akcii pre obcanov kazdeho veku a tiez pomahat naplnit myslienku Sportom proti drogam.

Maly futbal coskoro zacne

Vykonny vybor Unie maleho futbalu v Brezne pozyva vsetkych veducich na stretnutie, ktore sa uskutocni vo stvrtok 7. februara o18. hodine v hornej zasadacke hostinca Kralova taverna.
Coskoro zacina odvetna cast, preto vykonny vybor ocakava podnetne navrhy na dalsie pokracovanie ligy.

HK Brezno informuje

Rozpis majstrovskych sutazi ponukol tento tyzden len dva zapasy Brezna na ihriskach superov. Vynimkou bolo stretnutie hokejovych nadeji so svojimi rovesnikmi zo Ziaru nad Hronom.
II. liga dorastencov
HK SK ZSNP Ziar nad Hronom – HK MSK VTJ Brezno 4:3 (1:0, 1:1, 2:2), goly Brezna: Jozefko 2, Mlynarcik.
Zapas mal vcelku vyrovnany priebeh a jeho vysledok ovplyvnila schopnost supera lepsie vyuzit presilovky ako hostia. Poucenie pre buducnost: menej zakrokov, ktore rozhodcovia trestaju vylucenim alebo efektivnejsia hra obrancov pri oslabeni.
II. liga starsich ziakov
MHK Magnezit Revuca – HK MSK VTJ Brezno 4:4 (2:1, 1:1, 1:2), goly Brezna: Frgolec 2, Kysel, Stubniak
Zaciatok zapasu sa oneskoril marnym cakanim na prichod delegovanych rozhodcov. Ich funkciu nakoniec vzali do svojich ruk trener domaceho muzstva a prezident klubu domacich hracov. Vyhodou Revucej sa to ukazalo ani nie tak pri vylucovani hosti, ako skor netrestanin domacich hracov vzdy, ked si to zasluzili.
Priatelsky zapas hokejovej pripravky
HK MSK VTJ Brezno – HK SK ZSNP Ziar nad Hronom 5:2 (2:1, 2:1, 1:0), goly Brezna: Kubala 2, Kuban, Bauer, Bires
V priatelskom zapase dostalo prilezitost 20 hracov, z ktorych sa tentokrat najviac darilo Kubalovi. Ostatni tiez vyuzili prilezitost dokazat, co sa doteraz naucili. V mnohych pripadoch bolo co ukazat.

...

Najblizsi program: Netradicne uz v piatok 8. februara o 17.30 hodine sa na Zimnom stadione L. Horskeho v Brezne odohra odlozeny zapas II. ligy muzov medzi domacim Breznom a Gelnicou. Hned nasledujuci den cestuju muzi na dalsi majstrovsky zapas do Bardejova. Nedelnajsie predpoludnie vyplnia zapasy starsich a mladsich ziakov so supermi z Turcianskych Teplic. Vyberte si niektore z uvedenych sportovych podujati na spestrenie vasho vikendoveho programu.

Ing. Jozef Kolarovic

TAE BO

v telocvicni Sokolovna
Brezno v dnoch
pondelok a streda od 20. do 21. hodiny
v nedelu od 19.30 do 20.30 hodiny.

Druhe kolo Slovenskeho pohara

V sportovej hale PRATEX v Cadci sa v sobotu 2. februara zislo 250 ziakov a dorastencov z 35 karate klubov na 2. kole Slovenskeho pohara ziakov a 3. kole Slovenskeho pohara dorastencov. Karate klub MP reprezentovali dvaja mladsi ziaci Lukas Kucerak a Jakub Kukol. Lukas vo vahovej kategorii mladsich ziakov do 35 kg vybojoval v kumite tretie miesto a pripisal si dalsie body do celkoveho hodnotenia Slovenskeho pohara.

Podbrezovski futbalisti opat uspesne

Dalsi pripravny zapas odohrali Zeleziari v utorok 29. januara v Ziline proti K. Lieskovcu. Stretnutie skoncilo vitazstvom Podbrezovej 0:2, goly strelili Gajdosik a Dolha.
V stredu 6. februara o 17.15 cestuju opat do Ziliny, kde na umelej trave budu hrat proti FK Hricov.

Jozef Karas

Prve vitazstvo Polomky

V Horehronskej lige “vychod” vo volejbale neregistrovanych hracov v dohravke jesennej casti Bravacovo zvitazilo nad Polomkou 2:0, 2:0. V kompletnom stvrtom kole jarnej casti Helpa zvitazila nad Pohorelou 2:0, 2:0 a je bez straty bodu suverenne na cele tabulky. Prve body za vitazstvo v lige dosiahlo druzstvo Polomky, ktore zvitazilo v jednom z dvojzapasov nad druzstvom Bravacova 2:1, 0:2.

Ing. Jozef Kubanda


STRANA: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT