2. JUL  2002 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 4. do 10. jula

Kino Fabova hola Polomka

6. sobota - Banditi (USA, MP/12, 20.00) - Co nezmoze zakon, to zvladne zena. Kate je znudena zena v domacnosti. Stane sa obetou unoscov, ale nema z nich strach.

Kino Panorama Podbrezova

4. stvrtok - Spy Game (USA, MP/12, 19.00) - Robert Redford a -Brat Pitt v spionaznej drame.

Kino Mostar Brezno

5. piatok, 6. sobota, 7. nedela - Kral Skorpion (MP/12, 19.30) - Pribeh vas vrati spat o 5000 rokov do stareho Egyptu. Slavneho bojovnika Mathayusa, buduce faraona si pustne kmene najmu, aby im pomohol zbavit sa diabolskeho vladcu Gomory.

Kino Valaska - z technickych pricin nepremieta

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne pozyva: do budovy na Nam. gen. M. R. Stefanika 55 na vystavu obrazov Igora Faska a nabytku pre lovcov snov Petra Strassnera pod nazvom Alchymia; do Mestianskeho domu na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 na Osidlenie Hradku v Hornej Lehote v dobe zeleznej - vystava vysledkov archeologickeho vyskumu.

...

V utorok 9. jula o 15. h sa vo dvore Mestskeho kulturneho strediska v Brezne predstavi detsky folklorny subor z Ukrajiny pod nazvom Detstvo z Odesy.

...

Vo stvrtok 10. jula o 19. h vystupi v budove Mestskeho domu kultury FS Nadeje pri prilezitosti 50. vyrocia ich vzniku; okrem jubilantov uvidite FS Stastne detstvo, Mostar a Chemlon Mostar v programe Nadeje a ich polstorocie.

...

Miestny odbor Matice slovenskej usporiada v piatok 5. jula v rimskokatolickom kostole v Brezne II. rocnik koncertov k sviatku Cyrila a Metoda - Ekumenicke stretnutia. Mozete si vypocut liturgicke a duchovne piesne v starosloviencine v podani spevackej skupiny z Telgartu a Chramovy zbor apostola Pavla z Brezna.

...

Hudobna skupina Ananda pozyva v piatok 5. a sobotu 6. jula na Namestie SNP v Banskej Bystrici na svoje vystupenie, spojene s ukazkou pouzitia liecivej vnutornej energie. 


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT