1.APRIL 2003 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 1. do 8. aprila

Kino Fabova hola Polomka

5. sobota - HARRY POTTER A TAJOMNA KOMNATA (USA/UK, MP, 19.00) - Dobrodruzno-fantasticky film.

Kino Panorama Podbrezova

5. sobota - PLANETA POKLADOV (USA, MP/12, 19.00) - Animovany dobrodruzny film s titulkami.
6. nedela - SLADKA ALABAMA (USA, MP/12, 19.00) - Na ceste k laske je vzdy niekolko obchadzok ... Komedia.

Kino Trangoska Valaska

2. streda - MOJA TUCNA GRECKA SVADBA (USA, MP, 18.00) - Do jeho zivota vstupila laska ... a tiez jej rodina. Komedia.

Kino Mostar Brezno

6. nedela - NARODNA BEZPECNOST: POLICAJTI NA BATERKY (USA, MP/12, 19.30) - Earl drzy mladik, ktoreho neprijali do policajnej akademie a Hank uhladeny policajt, asi nemaju sancu navzajom pred sebou uniknut.
Akcna komedia.

Kam za kulturou

Mestske kulturne stredisko v Brezne v ramci Teatriady v aprilovych dnoch pozyva: vo stvrtok 10. o 19. h do mestskeho domu kultury na GALAPROGRAM FOLKLORNEHO SUBORU URPIN - repriza hudobno-slovneho programu pri prilezitosti 45. vyrocia vzniku FS Urpin z Banskej Bystrice, v piatok 11. o 18. h do dvora mestskeho kulturneho strediska na vystupenie najuspesnejsich recitatorov V DOME LASKOMERSKEHO, vo stvrtok 24. o 19. h do metskeho domu kultury na poslednu reprizu divadelneho predstavenia Divadelneho suboru Jana Chalupku KRCMARSKY KRAL, v stredu 30. aprila o 17. h na namestie na tradicne ludove divadlo STAVIAME MY MAJE v podani clenov detskeho folklorneho suboru Stastne detstvo a folklorneho suboru Mostar (zmena programu je vyhradena).

...

Bombura klub v Brezne v sobotu 5. aprila o 20. h pozyva na MALEVIL z Modry.

...

Stredoslovenske osvetove stredisko v Banskej Bystrici v spolupraci s obcou Telgart v nedelu 6. aprila o 13. h pozyva do kinosaly Kulturneho domu v Telgarte na jubilejny 40. rocnik sutaze O horehronsku valasku. Ucinkujuci vystupia v kategoriach: solovy spev, duo spev, skupinovy spev, hra na tradicne solove ludove hudobne nastroje, ludove hudby.

...

Rimskokatolicky farsky urad v Brezne v sobotu 5. aprila o 15. hodine pozyva na namestie na zive pasiove hry Umucenie nasho Pana Jezisa Krista (v pripade nepriazniveho pocasia sa predstavenie uskutocni vo farskom kostole) v podani divadelneho suboru veriacich z farnosti Nitrianske Pravno Voxclamantis. V pasiovom pribehu v piatich dejstvach ucinkuje 80 osob v dobovych kostymoch + kazdy divak bude sutastou davu a priamym svedkom ukrizovania Jezisa Krista.

 

V sobotu 5. aprila o 19. hodine sa clenovia Divadelneho suboru Jana Chalupku v Brezne predstavia v mestskom dome kultury s premierou divadelnej hry A. P. Cechova PYTACKY - KONSKE PRIEZVISKO - MEDVED.
Predpredaj vstupeniek za 70 korun je v Turisticko-informacnej kancelarii na Nam. gen. M. R. Stefanika 3 v Brezne.  


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT