6. APRIL 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 6. do 13. aprila

Kino Mostar Brezno

11. ne - STRASIDELNY ZAMOK (USA, MP/12, 19.30) - Nahla prudka burka zaplavi pristupovu cestu a rodinu Eversovcov uvazni na noc v zamku, kde ako sa na prvy pohlad zda, nikto nebyva. Aspo nikto zivy ... Komedia.

 

Pripravuje: maj: Posledny Samuraj, jun: Troja, jul: Umucenie Krista, Harry Potter a vazen z Azkabanu.

Kino Panorama Podbrezova

10. so, 11. ne - AGENTI DEMENTI (FR/SP, MP/12, 19.00) - Blazniva akcna komedia. Premiera.

 

Kino Fabova hola Polomka

10. so - JEDNA RUKA NETLIESKA (CR, MP/12, 20.00) - Cierna komedia.

 

Kino Trangoska Valaska

7. st - PAN PRSTENOV - NAVRAT KRALA (USA/NZ/VB, MP/12, 17.00) - Dobrodruzno-fantasticky film.

 

Kam za kulturou

Obcianske zdruzenie TJ Sport Podbrezova, Kolkaren 58, Podbrezova, ICO: 14221110 sa obracia na sportovcov, priaznivcov sportu, ale i na rodicov deti zapojenych do europskeho futbaloveho projektu Inter Campus a na pravnicke osoby, aby podporili cinnost sportu na Horehroni venovanim 2% zaplatenej dane obcianskemu zdruzeniu. Danovnik podavajuci danove priznanie doruci vyplnene vyhlasenie danovemu uradu do 15. aprila. Zamestnanec, ktoremu zamestnavatel vykonal rocne zuctovanie, doruci vyplnene vyhlasenie spolu s rocnym zuctovanim dane danovemu uradu do 30. aprila. Tlaciva je mozne vyzdvihnut v sidle TJ, kde vyplnene vyhlasenie treba do uvedenych terminov dorucit. Kontakt: Ing. Iris Fararikova, c. tel: 6451226. Za venovany prispevok sportovci vsetkym danovnikom vopred dakuju.

  ...

V ramci TEATRIADY Mestske kulturne stredisko v Brezne uvadza: 16. aprila o 18.00 vo dvore na Nam. gen. M. R. Stefanika 2 - V DOME LASKOMERSKEHO - vystupenie najuspesnejsich recitatorov, 30. aprila o 18.00 na namesti - STAVIAME MY MAJE - tradicne ludove divadlo s DFS Stastne detstvo a FS Mostar, o 19.00 PRED VSTUPOM SLOVENSKA DO EUROPSKEJ UNIE - program umeleckych telies pri prilezitosti zaclenenia Slovenska do Europskej unie, ludova veselica, polnocny ohnostroj, 1. maja o 16.00 vo dvore na Nam. gen. M. R. Stefanika 2 - VRABCIACI VO DVORE - detska sou, 3. maja o 19.00 v mestskom dome kultury - DRISLAKOVINY - kabaretny program skupiny Drislak, vstupne 120 Sk.

...

Bombura klub v Brezne pozyva: v sobotu 10. aprila o 20. h na HT zo Ziliny a Sovietsku krasu z Brezna.


 Vyjadrenie riaditela Technickych sluzieb mesta Brezna Ing. Tomasa Gabona k interpelaciam poslancov mestskeho zastupitelstva z 22. marca

Mgr. Maria Sajgalikova: Kedy bude odstranena ,,okrasa" na fontane?

Ing. Tomas Gabon: Pretoze vo fontane na izolacnej vrstve nie je urobena ochranna vrstva proti mechanickemu poskodeniu izolacie, mozeme kryt odstranit az po skonceni mrazov, tesne pred napustenim vody.


Dakujeme...

V mene rodicov, starych rodicov, pedagogov a hlavne deti z Materskej skoly v Myte pod Dumbierom dakujeme MUDr. Norbertovi Surovemu za zaujimavu besedu, z ktorej sme si vsetci odniesli mnozstvo prijemnych zazitkov. Prajeme mu vela zdravia, stastia a uspechov v jeho dalsej praci s detmi.

Vybor rodicov pri MS v Myte pod Dumbierom

...

Folklorny subor Mostar v Brezne

pozyva siroku verejnost na prvy tanecny vecer zamerany na cacu + tango spojeny s posedenim s priatelmi a tanecnou skolou orientovanou na rozne tanecne - folklorne i nefolklorne tance. Raz do mesiaca pocas desiatich vecerov do konca roka vam ponuka aktivne straveny cas v prijemnom prostredi pri zivej hudbe. Vyuku tancov zabezpecia kvalifikovani lektori.

Kedy: piatok 16. aprila o 19. h.
Kde: restauracia Omega (Mestsky dom kultury v Brezne).
Vstupne: 100 Sk (hudba, tanec, sala) pri vstupe, alebo kazdy pondelok v skusobni folklorneho suboru Mostar na prizemi MsDK (obcerstvenie len v restauracii).

... 

Mestske kulturne stredisko v Brezne od 6. aprila do 14. maja pozyva na intenzivny kurz francuzskeho jazyka pre pokrocilych pod vedenim manzelov Nivetovcov. Kurz bude dvakrat v tyzdni, utorok a stvrtok od 16. h v triede Zakladnej skoly Karola Raposa na Skolskej ulici v Brezne.

Prihlasit sa mozete v Mestskom kulturnom stredisku, Svermova 7, Brezno (2. poschodie), alebo na c. tel: 6112189, kurzovne je 300 korun.

 

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT