25. JANUAR 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 25. do 31. januara

 

29. so, 30. ne - Otcom na plny uvazok (USA, MP/12, 19.30) - Romanticka komedia.

   

Kam za kulturou


Bombura klub v Brezne v stredu 26. januara o 20. h premieta vojnovy film Olovena vesta, pozyva na koncerty: v piatok 28. januara EDUARDO BORSUCI OPTIMA FORMA Brezno, v sobotu 29. januara Konflikt Samorin, v sobotu 5. februara AMC TRIO Presov.

...

V dnoch 4. – 8. februara sa v Ciernom Balogu uskutocni 10. rocnik folklorneho festivalu Uz sa fasiang krati (program festivalu uverejnime v nasledujucom cisle).

...

Obecny urad a Sportovy klub v Helpe pozyvaju na 3. fasiangovy karneval na snehu, ktory sa uskutocni v sobotu 5. februara od 11. h na lyziarskom vleku na Dolinkach.

 

Mestsky sportovy klub – turisticky oddiel v spolupraci so ZO SZPB c 2 a Centrom volneho casu v Brezne pri prilezitosti 60. vyrocia oslobodenia mesta pozyvaju sportovych priaznivcov, lyziarov na bezkach a pesich turistov na 18. rocnik lyziarskeho pochodu.
Zraz ucastnikov je v sobotu 29. januara o 9. h na namesti pred obchodnym domom COOP Jednota, odkial je zabezpecena doprava autobusom k pomniku SNP v Ciernom Balogu (nastupit mozete aj na zastavke Mazornikovo).

 

Obecny urad a Sportovy klub v Helpe pozyvaju na 3. fasiangovy karneval na snehu, ktory sa uskutocni v sobotu 5. februara na lyziarskom vleku na Dolinkach.
Zraz je o 11. h na namesti obce, pozvanka krojovanym sprievodom v uliciach obce bude od 9. h. Sutazit sa bude o najkrajsiu karnevalovu masku na lyziach, sankach, boboch a netradicnych dopravnych prostriedkoch. Sutaziaci ziskaju pekne ceny, o obcerstvenie a zabavu je postarane.


Dakujeme ...

Najkrajsie chvile preziva kazda matka pri narodeni svojho dietata. Za to, ze tieto chvile boli skutocne krasne, dakujeme MUDr. Ladislavovi Chudikovi a zdravotnej sestre Slavke Kosiciarovej, ktori dna 17. januara pomahali uzriet svetlo sveta malej Magdalenke Stecovej z Hronca.

Dakuju sestra Erika so svagrinou Veronikou, ktore boli pri prichode malej Magdalenky na svet.


Pedagogicko-psychologicka poradna, Hradby 9, Brezno pozyva na cyklus stretnuti, ktore sa uskutocnia vzdy v stredu o 15. h v priestoroch poradne:
26. 1. - Rodicom buducich prvakov (skolska zrelost a vsetko, co vas zaujima ohladne vstupu vasho dietata do skoly)
2. 2. - Ma vase dieta problemy s ucenim? (dysgrafia, dysortografia, dyslexia, dyskalkulia a pod.)
9. 2. - Mate vy problem s dietatom alebo dieta s vami? (poruchy spravania, komunikacna bariera, rodinne problemy...) 23. 2. - Ma vase dieta strach? (sikana, zaskolactvo, rozne socialno-patologicke javy)

* * *

Starosta obce Podbrezova vyhlasuje vyberove konanie na funkciu veducej Zariadenia skolskeho stravovania pri ZS Podbrezova, uvazok 30 h tyzdenne.
Kvalifikacne predpoklady: USO, so zameranim na stravovanie.
Pisomnu ziadost s odpisom registra trestov nie starsim ako 3 mesiace, dokladom o vzdelani a profesijnym zivotopisom treba predlozit najneskor do pondelka 7. februara do 14. h na adresu: Obecny urad, Sladkovicova 76/6, 976 81 Podbrezova v obalke s oznacenim vyberove konanie – veduca ZSS.
Vyberove konanie sa uskutocni v utorok 15. februara o 13. h v Obecnom uradu Podbrezova.

 * * *

Obecne zastupitelstvo v Podbrezovej vyhlasuje volby hlavneho kontrolora obce Podbrezova, ktore sa uskutocnia v piatok 18. marca o 16.30 h v Klube dochodcov Podbrezova.
Uvazok je urceny na 0,3, t. j. 11,75 h tyzdenne.
Pisomnu prihlasku v zalepenej obalke s oznacenim Volby HK, s odpisom registra trestov nie starsim ako 3 mesiace, dokladom o vzdelani a profesijnym zivotopisom treba dorucit najneskor v piatok 4. marca do 15. h.
Zaujemca musi splnat poziadavky uvedene v § 18, 18a ods. 1, zakona 369/1990 Zb. o obecnom zriadeni v platnom zneni.

* * *

 Mestsky urad informuje

Miestne dane na rok 2005 po novom

Mestsky urad v Brezne oznamuje obcanom mesta, fyzickym a pravnickym osobam, ze v zmysle zakona c. 582/2004 Z .z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunalny odpad a drobne stavebne odpady, su danovnici podla tohto zakona a VZN c.103/2004 povinni podat:

danove priznanie k dani z nehnutelnosti do 28. 2. s vynimkou danovnikov, ktorym oslobodenie a ulavy zostavaju v platnosti podla § 104 ods.2, 3, 4 zakona 582/2004 Z. z., oznamenie k dani za psa do 30.1., oznamenie k dani za uzivanie verejneho priestranstva najneskor v den zacatia uzivania, oznamenie k dani za predajne automaty do 30.1., oznamenie k dani za nevyherne hracie pristroje do 30.1., ohlasenie k miestnemu poplatku za komunalny odpad a drobne stavebne odpady do 28. 2.

Tlaciva na priznanie k dani z nehnutelnosti, dane za psa a ohlasenie poplatku za komunalny odpad su k dispozicii v mestskom urade, c. dveri 5. Sadzby jednotlivych miestnych dani a nalezitosti oznameni su zverejnene na uradnej tabuli vo vestibule mestskeho uradu.

Mestsky urad dalej informuje obcanov, ze rocne parkovacie karty je mozne kupit v mestskom urade, c. dveri 1.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT