15. MAREC 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 15. do 22. marca

Kino Mostar

19. so, 20. ne - Miluj ma! Prosim ... (USA MP/15, 19.30) – Romanticky thriller o mladom talentovanom bankarovi, ktory je posadnuty predstavou, ze krasne dievca je jeho zivotnou laskou.
20. ne – Rodinka uzasnych (USA, MP, 16.30) – Animovana akcna komedia.
Spider – man 2 (USA, MP/12, 19.00) – ,,Hrdina proti svojej voli” Spider-man opat prichadza.

Kam za kulturou

Mestske kulturne stredisko v Brezne v nedelu 20. marca o 15.00 pozyva na namestie na tradicne ludove divadlo spojene s vynasanim Moreny v podani DFS Stastne detstvo.

...

Horehronske muzeum na Namesti gen. M. R. Stefanika 13 v Brezne ponuka: do 29. aprila vystavu troch vytvarnicok BATIKA – sucasna tvorba odevnych doplnkov historickou technikou, do 23. aprila SVIATKY JARI - velkonocnu vystavu ozdobnych a ludovoumeleckych predmetov, spojenu s predajom.

...

Bombura klub v Brezne v sobotu 19. marca o 20.00 pozyva na FOR SALE.

...

Zakladna umelecka skola v Brezne v stredu 23. marca o 17.00 pozyva na SLAVNOSTNY KONCERT UCITELOV.

...

,,EDITH PIAF” v Brezne!
P. Loiselot (o Edith Piaf): ,,Velka bleda tvar, hlas akoby vyumyvany vsetkymi vodami, co tecu francuzskymi ulicami ... vysla na javisko ... zase tie proste saty ... ruky kazatela ... vylakany pohlad uhybajuci pred vykrikmi nadsenia ...”
Mestske kulturne stredisko v Brezne v utorok 12. aprila o 19.00 pozyva do mestskeho domu kultury na vynikajuci muzikal o dvoch velkych spevackych hviezdach Edith Piaf a Marlene Dietrich s nazvom

EDITH A MARLENE
v podani Divadla Jonasa Zaborskeho z Presova.
Nevahajte a pridte, uvidite pekny pribeh a vypocujte si tie najznamejsie a najkrajsie sansony a piesne.
Vstupenky za 150 Sk su v predaji v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne, c. tel.: 6114221.

...

O BOMBUROVU SABLU

Mesto Brezno a Mestske kulturne stredisko v Brezne v spolupraci s HLP grafik, s. r. o., regionalnymi novinami Horehronie vyhlasuju 10. rocnik medzinarodnej sutaze kresleneho humoru a satiry O BOMBUROVU SABLU.
Sutazne prace by mali byt realizovane ciernobielou alebo farebnou lubovolnou technikou formatu A4. Jeden autor moze zaslat najviac desat prac na volnu temu Mobil nas kazdodenny. Na zadnej strane treba oznacit nazov prace, meno a priezvisko autora, adresu, vek, povolanie a cislo telefonu.
Sutaz je rozdelena do dvoch vekovych kategorii – do 15 a nad 15 rokov. Uzavierka sutaze je 15. maja (rozhoduje datum postovej peciatky). Na navrh odbornej poroty organizatori sutaze udelia ceny a diplomy za najlepsie kresby - v kategorii do 15 rokov vecne ceny a v kategorii nad 15 rokov financne odmeny (1. miesto 3000 Sk, 2. miesto 2000 Sk, 3. miesto 1000 Sk). Porota ma pravo niektoru z cien neudelit, alebo navrhnut i cestne uznanie. Najlepsie prace budu v ramci podujatia Dni mesta Brezna, pri prilezitosti 740. vyrocia prvej pisomnej zmienky o Brezne, vystavene na samostatnej vystave. Jej vernisaz sa uskutocni v sobotu 4. juna o 11. h v Synagoge na Sturovej 11 v Brezne, kde sa vyhodnoti sutaz za ucasti jej autorov. Vysledky organizatori uverejnia v tyzdenniku Horehronie a budu ich publikovat v mesacniku Narodna osveta, v humoristickych casopisoch a dennej tlaci.
Sutazne prace s oznacenim na obalke Bomburova sabla treba zaslat na adresu: Mestske kulturne stredisko, Svermova 7, 977 01 Brezno. Informacie poskytne Daniel Rakyta, tel./fax: 6113412, 0907 688058, Peter Zifcak, tel.: 6115585, 0908 605196.

...

Restauracia Omega v Brezne v piatok 18. marca o 19.30 pozyva na VELKY JOZEFOVSKY COUNTRY BAL.
Vstupne je 300 Sk (pripitok, vecera, tombola), hra skupina Vodopad, hostom vecera bude tanecna skupina Maryland z Trencina.
Predpredaj vstupeniek je v restauracii Omega, blizsie informacie na c. tel.: 6115561.

...

Divadelny subor Jana Chalupku mesta Brezno v stredu 18. marca o 16.00 pozyva do mestskeho domu kultury na reprizu hry Novy zivot v rezii PhDr. Jana Sladecka. Predstavenie je venovane predovsetkym ucitelom k ich dnu, ale aj sirokej verejnosti, ktora prejavi zaujem.
Predpredaj vstupeniek za 20 Sk (dochodcovia a studenti 10 Sk) je v Turisticko-informacnej kancelarii a hodinu pred predstavenim v mestskom dome kultury.


Dakujeme...

Dakujeme primarke Liecebne pre dlhodobo chorych v Brezne MUDr. Emilii Buckovej a kolektivu zamestnancov za starostlivost o nasho draheho Dusana Schwarzbachera z Brezna.

Nablizsia rodina


Zakaz vstupu do lesov

Obvodny lesny urad v Brezne v zmysle § 17 ods. 2 zakona c. 100/1977 Zb. s okamzitou platnostou zakazuje vstup obcanov do lesov v okrese Brezno. Zakaz sa nevztahuje na lyziarske arealy (vleky, zjazdovky, bezecke trate) sluziace na zimnu rekreaciu a nie su nim doktnute vydane zakazy uzivania lesov obcanmi v suvislosti so spracovanim vetrovej kalamity z 19. novembra 2004. Toto opatrenie plati do 30. aprila 2005.

...

CHCETE PRESTAT FAJCIT?

V utorok 22. marca o 15.00 vam v poradni zdravia (Nemocnica s poliklinikou v Brezne, 5. poschodie) bezplatne poskytnu radu ako si odvyknut od fajcenia.
V pripade zaujmu sa mozete prihlasit na c. tel.: 6302564, alebo nas osobne navstivit.

...

Astrologicka, numerologicka a chiromanticka Ing. Svetlana Simurdova v utorok 15. marca o 17.00 pozyva do mestskeho domu kultury (na 2. poschodi v Slovenskej izbe) na prednasku s temou Energia lasky - energia v partnerskych vztahoch.

...

Oznamujeme vam, ze dna 1. marca bol otvoreny novy
............NOTARSKY URAD.........
............JUDr. Michal Capek, notar........
Nam. gen. M. R. Stefanika 19, Brezno (2. poschodie nad pizzeriou Barbaricum pri zastavke SAD v centre Brezna)

Tel./fax: 6113689, Orange 0907 819730, EuroTel 0911 819730, e-mail: michal.capek@nextra.sk

Uradne hodiny: pondelok – piatok 7.30 – 16.30
sobota – nedela podla dohody

Predmetom cinnosti notara je predovsetkym prerokovanie dedicskych veci, osvedcovanie pravosti podpisov a spravnosti odpisov listin, ukladanie listin do centralneho registra listin, spisovanie notarskych zapisnic o vydrzani zavetov, o vydedeni, o priebehu valnych zhromazdeni spolocnosti, registracia urcenych pravnickych osob ako poberatelov 2% zaplatenej dane z prijmov, notarska uschova penazi a listin ako aj poskytovanie pravnych rad a spisovanie inych listin – kupnych, darovacich a inych zmluv spojenych s prevodom s nehnutelnosti a hnutelnych veci a taktiez spisovanie zmluv o zalozeni a zmenach zapisov obchodnych spolocnosti v obchodnom registri.

...

Danska firma so zameranim na vyrobu s ocelovym materialom vyhlasuje pre dcersku firmu na Slovensku vyberove konanie na obsadenie miesta s nastupom od 1. aprila:
1. strojneho inziniera
Kvalifikacne predpoklady: vysokoskolske vzdelanie – odbor strojarstvo (mechanicke strojarenstvo), min. 3 roky inzinierskej praxe vo vyrobnej firme, dobra znalost anglickeho a nemeckeho jazyka.
Napln prace: riadit predaj a poskytovanie sluzieb zakaznikom, vykonavat kompletne poradenstvo zakaznikom, schopnost viest pracovny kolektiv, mat komunikacne schopnosti, samostatnost, flexibilita.
2. veduceho vyroby
Kvalifikacne predpoklady: stredne alebo vysokoskolske vzdelanie – odbor strojarstvo (mech. inzinierstvo), min. prax 3 roky vo vyrobnej firme, dobra znalost anglickeho jazyka.
Napln prace: riadenie a kontrola kolektivu, kontrola procesu vyroby, zabezpecovanie a kontrola strojarenskej vyroby a cinnost dielne, zavadzanie novych technologickych postupov do vyroby, flexibilita, spracovanie cenovych ponuk na zaklade vykresovej dokumentacie, samostatnost.
V pripade zaujmu o uvedene pracovne pozicie treba predlozit tieto doklady: profesijny zivotopis s CV v slovenskom a anglickom a jazyku na e-mail: verland@verland.dk, fax: + 455 918204.
Kontakt: Slovensko, p. Klacanova, tel.: 6187100, fax: 6187101.

...

Vyzva na predlozenie ponuky
Domov dochodcov a domov socialnych sluzieb Hronec, v sulade so zakonom c. 523/2003 Z. z. o verejnom obstaravani vyzyva potencionalnych zaujemcov na predlozenie ponuk na dodavky
predmet obstaravania:
1. maso a vyrobky z masa, obalku s ponukou oznacte heslom SUTAZ - MASO
2. mlieko a mliecne vyrobky, obalku s ponukou oznacte heslom SUTAZ MLIEKO
3. ovocie a zelenina, obalku s ponukou oznacte heslom SUTAZ – ZELENINA
4. pekarenske vyrobky, obalku s ponukou oznacte heslom SUTAZ – CHLIEB
5. ostatne potraviny, obalku s ponukou oznacte heslom SUTAZ POTRAVINY
6. hygienicke, cistiace a pracie prostriedky, rucne cistiace naradie, obalku s ponukou oznacte heslom SUTAZ – CISTIACE.
Na kazdy z uvedenych predmetov obstaravania bude jednotlivo pouzita podprahova metoda verejneho obstaravania s vyssou cenou, formou uzsej sutaze. Pocet uchadzacov je obmedzeny na sest. Lehota na predkladanie ponuk zacina plynut dnom zverejnenia a je 10 pracovnych dni. K ponuke treba predlozit doklad o opravneni podnikat podla § 72, postaci overena kopia. Sutazne podklady je mozne ziadat v pracovnych dnoch od 7. do 14. hodiny.
Tel./fax: 6176005, e-mail: ddadss.hronec@stonline.sk
Adresa: Svermova ulica 35, 976 45 Hronec


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT