13. SEPTEMBER 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 13. do 20. septembra

17. so, 18. ne - Moja krasna carodejnica (USA, MP/12, 19.30) - Samantha je ozajstna carodejnica, nesmie sa milovat a zit s normalnymi ludmi... Komedia.

Kam za kulturou

Mestske kulturne stredisko v Brezne v pondelok 3. oktobra o 19.00 pozyva do mestskeho domu kultury na divadelne predstavenie Radosinskeho naivneho divadla GENERAL - ucinkuju: Stanislav Stepka, Kamil Mikulcik, Sona Norisova a dalsi. Vstupne: 180 Sk.

. . .

Mesto Tisovec, obce Pohorela a Zavadka nad Hronom v dnoch 16. - 17. septembra pozyvaju na podujatie pri prilezitosti vyroci statnika, politika, pravnika a publicistu Dr. Vladimira Clementisa.
Program: 16. piatok - o 16.00 v obradnej sieni mesta Tisovec - slavnostny akt podpisania deklaracie partnerskych miest a obci V4 v obradnej sieni mesta Tisovec, o 17.00 v evanjelickom kostole v Tisovci - koncert venovany obetiam represalii v 50-tych rokoch, 17. piatok - o 8.00 - 15.00 - 24. rocnik turistickeho pochodu Pohorela - Tisovec Clementisovou cestou, o 16.00 - kladenie vencov k pomniku a obhliadka rodneho domu Dr. Vladimira Clementisa, o 17.00 v Mestskom kulturnom stredisku v Tisovci - spomienkovy vecer.


Dakujeme...

.

Dvadsiateho siesteho augusta sa vo Vydrovskej doline uskutocnilo podujatie pre starsich obcanov. Komunitne centrum, n. o., Cierny Balogu dakuje za pomoc pri usporiadani: Obecnemu uradu v Ciernom Balogu, Lesom SR - odstepny zavod Cierny Balog, Ciernohronskej zeleznicke, Janke Medvedovej - Jame nabytok, Janovi Kovacikovi - masiarstvo, Miroslavovi Durovi, Pavlovi Pancikovi, penzionu Zeleny dom, Ivici a Marekovi Lekkiovcom - Tipos Cierny Balog a vsetkym, ktori ,,stali v pozadi”.

...

Za obnovenie zlateho napisu na Pamatnej tabuli statnosti v Brezne bez naroku na odmenu patri podakovanie kamenarovi panovi Mackovi z Brezna.

(mm)

...

Touto formou sa chcem podakovat za pomoc pri rieseni mojich problemov v rodine: p. Bercikovej, Muranskej, Baranovej, ktore pracuju ako terenne komunitne pracovnicky pri obci Cierny Balog. Prave vdaka nim mi konecne tecie voda, dohliadaju na pravidelnost splacania dlhov a ked sa citim zle, bez problemov idu so mnou na kontrolu. Vsetkym vrelo odporucam, ak maju podobne problemy ako ja, nech sa neboja, nehanbia a poziadaju tieto pracovnicky o pomoc. Este raz dakujem.

Anna Sitarcikova


Kto nepride, bude banovat!
Obcianske zdruzenie Jasienok v sobotu 17. septembra pozyva na IV. rocnik VYSTUPU NA JASIENOK.
Zraz je o 9.00 pred Motorstopom v Zadnych Halnoch alebo o 9.30 pred dolinou Zubra. Doprava je zabezpecena autobusom z Brezna o 10.10 - skupina, ktora pojde na Jasienok z Certovice, ostatni mozu ist peso alebo na bicykloch.
O obcerstvenie sa postara OZ Jasienok + kazdy ucastnik sam o seba.

. . . 

SCK Dumbier mesta Brezna v spolupraci s MSK Brezno a SOU Brezno Mazornikovo vo stvrtok 15. septembra pozyva na 5. rocnik detskych cyklopretekov na horskych bicykloch Brezno - Mazornikovo.
Prezentacia je hodinu pred startom jednotlivych kategorii v areali SOU na Mazornikove (pri plavarni). Dlzka trate je taka, aku zvladne bicykel a bicyklista. Kategorie: A - benjaminci (1. - 3. rocnik, start o 11.00), B - mladsi ziaci a ziacky (4. - 6. rocnik, o 11.45), C - starsi ziaci a ziacky (7. - 9. rocnik, o 13.00). Obcerstvenie dostane kazdy ucastnik pretekov, startovne: sladky usmev a pekne slovo, vysledky vyhlasia do 15 minut po ukonceni sutaze v kazdej kategorii, prvi traja ziskaju medailu a vecne ceny, podmienkou je pisomny suhlas rodica alebo zakonneho zastupcu a bicykel v dobrom technickom stave. Ochranna prilba je povinna.
Blizsie informacie ziskate: www.sck-dumbier.sk, kirdaj@kovplast.sk, c. tel.: 6176362, 0905 601130.

. . . 

Zaujemcom o mestsku ligu vo volejbale
V sezone 2004 - 2005 sa v Brezne uskutocnil nulty rocnik mestskej ligy neregistrovanych zmiesanych druzstiev vo volejbale za ucasti 100 nadsencov v 8 druzstvach. V decembri sa konal vianocny a v aprili zaverecny turnaj. Predmetna liga sa uspesne rozbehla, preto by sme chceli v nej pokracovat aj nadalej.
Vsetci zaujemcovia o tento sport sa mozu o podmienkach sutaze informovat na c. tel.: 0903 894740, uzavierka je 30. septembra.

. . . 

Jazykova skola pri Gymnaziu J. Chalupku v Brezne v skolskom roku 2005/2006 ponuka vyucbu jazykov: AJ - 1., 2., 3. rocnik, NJ - 1., 2., 3. rocnik, FJ - 1. rocnik.
Informacie na c. tel.: 6114047.

. . . 

Obec Dolna Lehota, zastupena starostom obce Stefanom Bellom, v sulade s § 4 ods. 1 zakona 596/2003 Z. z. a § 5 ods. 3 zakona 552/2003 Z. z. vyhlasuje vyberove konanie na funkciu riaditela - riaditelky spojenej Zakladnej a materskej skoly v Dolnej Lehote.
Podmienky: vysokoskolske vzdelanie pedagogickeho smeru s prislusnym zameranim, ktore zodpoveda pedagogickej sposobilosti na uvedeny typ skoly, najmenej 5 rokov pedagogickej praxe, absolvovanie prvej kvalifikacnej skusky alebo jej nahrady podla Vyhl. MS SR c. 41/1996 Z. z., bezuhonnost, zdravotna sposobilost, znalost skolskej legislativy, riadiace a organizacne schopnosti, sposobilost pouzivat spisovny slovensky jazyk v uradnom a beznom styku.
Prihlasku do vyberoveho konania treba predlozit do 30. septembra do 15. h s tymito dokladmi: overene doklady o vzdelani, profesijny zivotopis s uvedenim odbornej praxe, odpis z registra trestov nie starsi ako 3 mesiace (moze sa dorucit az pri osobnom pohovore), lekarske potvrdenie o zdravotnej sposobilosti, pisomny material Navrh koncepcie rozvoja spojenej Zakladnej a materskej skoly v Dolnej Lehote
na adresu: Obecny urad Dolna Lehota 162, 976 98 Lopej osobne alebo postou, v zalepenej obalke s oznacenim: Vyberove konanie riaditel - riaditelka spojenej zakladnej a materskej skoly - neotvarat.
Termin vyberoveho konania bude uchadzacom oznameny pisomne. Ak vyberova komisia nevyberie uchadzaca na obsadzovane miesto, pretoze ziadny nevyhovel ustanovenym podmienkam, obec Dolna Lehota vyhlasi nove vyberove konanie.
Blizsie informacie na c. tel.: 6179237, 6179303.

. . . 

MOBIL CENTRUM, CSA 17, Brezno
prijme do hlavneho pracovneho pomeru zamestnanca
na poziciu - predajca.
Napln prace:
- ziskavanie novych klientov
- odborne poradenstvo v oblasti komunikacnej techniky
- komplexna starostlivost o klienta

. . . 

Pozadujeme:
- ukoncene stredoskolske vzdelanie s maturitou
- znalost prace na PC (MS Office)
- schopnost komunikacie s klientmi
- vysoke pracovne nasadenie
- doslednost, flexibilita
- prax v oblasti (vitana)
Zaujemcovia, posielajte pisomnu ziadost a profesijny zivotopis do 16. septembra na adresu: Mgr. Jarmila Oravkinova, Podhaj 33, 974 05 Banska Bystrica.

. . . 

FS Mostar
Folklorny subor Mostar prijme do vsetkych zloziek (tanecnej, spevackej a do ludovej hudby) novych zaujemcov od 14 rokov. Zapis je v stredu 28. septembra od 17. do 18. hodiny v skusobni folklorneho suboru v Mestskom dome kultury v Brezne.
Informacie na c. tel.: 0908 939084.

. . . 

Centrum volneho casu na Skolskej 7 v Brezne v skolskom roku 2005/2006 ponuka tieto zaujmove utvary:
ROZTLIESKAVACKY I., II. - na sportove podujatia mesta Brezna - dievcata ZS, AEROBIC I. - prvky moderneho tanca, cvicenie pri hudbe - I. stupen ZS, AEROBIC II. - II. stupen ZS, KICK-BOX - kondicne cvicenie pri hudbe s vyuzitim uderov a kopov - II. stupen ZS, FITNES - dievcata a chlapci II. stupna ZS, SS, BALETNA PRIPRAVA - zaklady baletu pre deti ZS, SPORTOVA GYMNASTIKA - deti ZS, PRAKTICKE DIEVCA - zaklady varenia, TVORIVACIK - rozne vytvarne techniky pre I. a II. stupen ZS, JASI DIELNA - vytvor nieco z prirodneho materialu - deti ZS, PRACA S POCITACOM - praca s PC, pocitacove hry - I. a II stupen ZS, PROGRAMOVANIE - tvorba programov - deti ZS, zaciatocnici a pokrocili, MULTIMEDIALNY .- programovanie, praca s internetom - II. stupen ZS, STOLNY TENIS - nacvik, ucast na sutaziach - chlapci a dievcata ZS, STRELECKY KRUZOK I. - strelba zo vzduchovej pusky - chlapci a dievcata ZS, STRELECKY KRUZOK II. - chlapci a dievcata ZS a SS (od 12 rokov), SACHOVY KRUZOK - hra, sutaze, riesenia uloh - chlapci - dievcata ZS + dospeli, ANGLICTINA HROU - zaklady anglickeho jazyka hravou formou - I. stupen ZS + predskolaci, ANGLICKY JAZYK - zdokonalovanie jazykovych znalosti, priprava na prijimacie pohovory - I. a II. stupen ZS, NEMECKY JAZYK - I. a I. stupen ZS.
Zaujmove utvary v spolupraci s inymi klubmi: DISCO CLIP CLUB - disco tance podla videoklipov, DETSKE DIVADELNE STUDIO - nacvik divadelnych inscenacii v spolupraci s Divadelnym suborom J. Chalupku, TRIATLON - plavanie, cyklistika, beh, ZDRAVOTNE PLAVANIE - deti zdravotne oslabene, s poruchami pohyboveho ustrojenstva, dychacich ciest, PLAVECKY VYCVIK - pre neplavcov, ZDOKONALOVACI VYCVIK - pre mladych zacinajucich plavcov, PLASTOVY MODELAR - zhotovenie plastovych modelov lietadiel, lodi a bojovej techniky, LETECKY MODELAR - stavba modelov lietadiel pre ZS a SS, ELEKTROTECHNICKY MODELAR - deti ZS a SS, SIPKARSKY - rozne sposoby hier, zapojenie sa sipkarskej ligy - deti ZS, RYBARSKY - teoreticka a prakticka priprava, ziskanie rybarskeho preukazu - deti ZS.
Poplatok ze jeden utvar je 250 Sk na skolsky rok !!!
Kluby prilezitostnej cinnosti - PC, internet, stolny futbal, stolny tenis, sipky.
Informacie: denne od 8.00 do 18.00 v CVC na Skolskej 7 v Brezne, c. tel: 6116600, 6116601.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT