6. MAREC  2007 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 
Program kina Mostar od 6. do 13. marca

10. so, 11. ne - Noc v muzeu (USA, MP/12, 19.30) - Dobrodruzna komedia.

11. ne - Lovecka sezona (USA, MP, 17.00) - Animovany rodinny film.


KULTURA

Mestske kulturne stredisko v Brezne pozyva
na divadelne predstavenie

S PYZAMOM ALEBO BEZ...

   Zuzana Tluckova, Gabriela Skrabakova, Gabriela Dzurikova, Marek Tapak, Dusan Szabo a Ivan Vojtek - herci divadla WEST z Bratislavy v skvelej situacnej komedii o tom,  ako to dopadne, ked si manzel chce vyhodit z kopytka a alibi mu ma robit jeho najlepsi priatel - milenec jeho manzelky.

V pondelok 26. marca
o 19.00 v mestskom dome kultury.
Predpredaj vstupeniek za 150 Sk je TIKu, c. tel.: 6114221.

 . . .

PANI RICHTARKA
- repriza Divadelnej hry Ferka Urbanka v podani Divadelneho suboru Jana Chalupku mesta Brezno
v piatok 16. marca o 19.00
v mestskom dome kultury
Vstupne: 60 Sk, predpredaj v TIKu

 

. . .

 

Mestske kulturne stredisko v Brezne v piatok 9. marca o 19.00 pozyva do mestskeho domu kultury
na NESLYSITELNY ŘEV UMĚNI.
Divadelne studio GaGa v spolupraci s Divadlom Bolka Polivku uvadza vernisazovu komediu, ktora rozsiruje usta aj rozhlad.
Predpredaj vstupeniek za 70 Sk je v TIKu.


DAKUJEME ...  

   Chlapci a dievcata ZS v Ciernom Balogu - Janosovka sa od 14. do 16. februara zucastnili na zimnej olympiade  Kalokagatia 2007. Na pretekoch bojovali, aby sa stali najlepsimi a ziskali ocenenia (diplomy, medaily), a tak v mene skoly im chcem zo srdca podakovat za ich reprezentaciu.

Mgr. Zora Laubertova, riaditelka ZS

...

   V sobotu 24. februara sa v Lome nad Rimavicou uskutocnil Memorial V. H. Kurthu. Obec dakuje vsetkym sponzorom a hostom za financne a vecne dary.

(ou)

...

   V dnoch od 16. do 20. februara sa v Ciernom Balogu uskutocnil uz 12. rocnik fasiangoveho festivalu Uz sa fasiang krati ... Velke podakovanie patri sponzorom: Stredoslovenske osvetove stredisko, Banska Bystrica, Dexia banka Slovensko, pobocka Brezno, Ocelomont - Jozef Medved, Jan Rosik, piliarska vyroba - Dobroc, Lubomir Stulrajter – stavebna firma Mirpas, Ing. Ivan Mesjar, Cierny Balog, Pavol Medved, Cierny Balog - Kram, Firma  Ki-stav,  Brezno, Marcel Ilcik, firma KaS Brezno - Miroslav Kindernay, Miroslav  Duro, Cierny Balog - Janosovka, Obchod s palivom,  s. r.  o., Brezno - p. Duraj, predajna Lumen, Brezno - Luba Potkanyova, Autotrade, Brezno, Autooaza, Brezno, Marian Kysucky, Brezno, PELK  Budovec + Stulrajter, Cierny Balog,  Ski bike sport servis - Miroslav Kovacik, Brezno, Ing. Michal Zeman – MZ Comp, Cierny Balog, firma Elaro, Brezno, firma Addy, Brezno, R+R Hardy, Banska Bystrica, Produkcny  dom Forza, Bratislava, Kozmeticky salon Janka, Cierny Balog, Jozef Giertl – Autodoprava, Cierny Balog – Dobroc, Slovenska sporitelna, pobocka Brezno, polovnicke zdruzenie Korytarska, Cierny Balog, firma Castrol, Polnoprodukt, Cierny Balog, Peter Auxt -   Maliarske a natieracske  prace, Cierny Balog, Jame nabytok, Cierny Balog, zahradnictvo Jazmin - Anna Natterova, Cierny Balog, Jan Tazky, Cierny Balog - Kram, Ing. Martin Auxt – Stavebno-obchodna firma, Cierny Balog – Fajtov, KDL, s. r. o., Cierny Balog – Medvedovo, Jan Nemcok - salon  Relax a ulava, Brezno, Peter Kovalcik, Cierny Balog, Eurobaumex, s. r. o., Brezno, Monika Hartvichova, Cierny Balog, Real stroj - Viera Dibakova, Brezno, Prva stavebna sporitelna - kancelaria oblastnej veducej p. Vranskej, Oriflame, Kvetinarstvo - Jozefina Bukovcova, Cierny Balog, Peter Bercik, Cierny Balog, Komunalna poistovna  - pobocka Brezno, Maly kadernicky atelier - Iveta Belkova, Cierny Balog CHZ, Cierny Balog, Coop Jednota SD, Brezno, Lubomir Medved - Ondrik, Cierny Balog. Podakovanie patri aj folklornej skupine Kycera, KC , n. o., Cierny Balog, organizatorom sutaze vo vareni trhancov, CHZ Cierny Balog, Dobrovolnemu hasicskemu zboru v Ciernom Balogu - Dobroci a Medvedove, Policajnemu zboru v Brezne a vsetkym obcanom, ktori pohostili bursovnikov.

(mr)


SPORT

    Organizatori sutaze taznych koni oznamuju vsetkym vlastnikom taznych koni, ze v Brezne na Luckach v sobotu 
 
  17. marca usporiadaju JOZEFOVSKU FURMANSKU SUTAZ O FURMANSKU DREVOREZBU.
   Program: 8.30 slavnostny nastup a uvitanie furmanov, 9.00 otvorenie sutaze a registracia furmanov, 9.30 zaciatok jednotlivych disciplin (furmansky slalom na cas, spojeny s nakladanim a vykladanim metrovice, silova sutaz v pare, silova sutaz v jednotke), 17.00 slavnostne ukoncenie a vyhodnotenie. Startovne 50 Sk sa plati pri zrebovani startovnych cisel.  
   Prihlasit do sutaze sa mozete do 13. marca u Petra Zilika na  c. tel.: 0907 849981, 0918 434179, 6115659. 

 . . .

 Priaznivcom mariasu
   V nedelu 11. marca sa v restauracii Vlcie diery v Ciernom Balogu uskutocni 6. rocnik mariasoveho turnaja. Program: 8.00 - 9.00 prezentacia, 9.15 - 15.30 sutazne kola, 16.00 vyhodnotenie; obed a obcerstvenie zaistene, startovne 300 Sk.


INE

Jakubko Durica

   Ziaci a zamestnanci Zakladnej skoly s materskou skolou na Pionierskej 4 v Brezne zorganizovali financnu zbierku pre svojho spoluziaka Jakubka Duricu, ziaka 8. A triedy.
   Jakubko prekonal detsku mozgovu obrnu a i napriek niekolkym operaciam, aby sa mohol pohybovat, musi pouzivat francuzske barly. Prosime vsetkych, ktorym nie je lahostajny osud Jakubka a ktori mate moznost a chcete pomoct, obraciame sa na vas obcania mesta Brezna, Horehronia, ako aj na firmy, organizacie a skoly s prosbou o financnu podporu - prispevok na absolvovanie liecenia v egyptskej Hurghade u MUDr. Evy Augustinovej. Liecenie je financne velmi narocne a z bezneho prijmu slovenskej rodiny prakticky neuskutocnitelne. Opakovane absolvovanie (aby bolo ucinne, treba ho absolvovat 4- az 5-krat), by znacne pomohlo, skvalitnilo a ulahcilo Jakubkovi jeho buduci zivot.
   Financne prispevky mozete posielat na ucet 0079775692/0900. Vsetkym, ktori sa rozhodnete Jakubkovi pomoct, dopredu a srdcne dakuje rodina, ziaci a zamesnanci skoly.

Riaditel skoly

 

. . .

   Okresna organizacia Slovenskeho polovnickeho zvazu v Brezne v spolupraci s Obvodnym lesnym uradom v Brezne pozyva na chovatelsku prehliadku ulovenych trofeji za rok 2006, hlavne z jelenej, srncej a diviacej zveri a ostatnej volne zijucej zveri v priestoroch firmy Plastkov na Razusovej 19 v Brezne v sobotu 17. marca od 12. do 20. hodiny a v nedelu 18. marca od 8. do 12. hodiny. Pre deti, mladez a labuznikov su pripravene videonahravky zo zivota a ochrany zveri a inych zaujimavosti.

 


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT