7. MAREC  2000 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Program kin  od 8. do 15. marca

Kino Fabova hola Polomka

.11.sobota - ASTERIX A OBELISK (Fr.,MP/12,19.00) - Velkofilm natoceny podla svetoznameho komiksu o nerozlucnych priateloch. V hlavnej ulohe Gerard Depardieu, Christian Clavier, Roberto Benigni a Laetitia Casta.

Kino Mostar Brezno

.9.stvrtok, 10.piatok o 19.30 - ZBERATEL KOSTI (MP/15) - Uspesny detektiv sa po tazkom uraze specializuje na neobvykle metody patrania. S mladou policajtkou sa pusta po stope masoveho vraha brutalnych vrazd. Drsny thriller.

11.sobota, 12.nedela o 19.30 - JEDEN SVET NESTACI (MP/12) - Bondovka o legendarnom agentovi 007, ktory sa s nadhladom a sarmom dokaze vyrovnat i s tym najzlozitejsim pripadom. V hlavnej ulohe Pierce Brosnan. Kriminalna komedia.

Kino Trangoska Valaska

14. utorok - VIKINGOVIA (USA,MP/15,18.00) - Historicky thriller z roku 922. Ibn Fadlen sa pripoji ku skupine vikingskych bojovnikov na dobyvacnej vyprave a je ohromeny ich chladnokrvnymi ludskymi obetami. V hlavnych ulohach Antonio Banderas a Omar Sharif.

K A M   Z A   K U L T U R O U

Bombura klub v spolupraci s mestskym kulturnym strediskom, J. Vondercikom a M. Packom pozyvaju 10. a 11. marca na

DUMBIERFEST

multimedialny alterfestival horskych filmov v Brezne.

Program:

Bombura klub - koncerty skupin Schody (piatok), Wendyzulu, Pavel Fajt - etno trance (sobota)

Cajovna Akasi - diaprojekcia a prednasky, horolezci J. Vondercik, V.Plurik, F. Heuger, P. Ondrejovic, J. Dutka

Kino Mostar a Bombura klub - filmy Pavla Barabasa: 80 m pod Kamcencungou, 118 dni v zajati ladu, V. Chytilova: Vlci bouda, norsky historicky film Stopar, dokumenty francuzskej horolezeckej sceny so spickovym horolezcom Edlingerom, dokumentarne boudelingove a snoubordove filmy.

Presnu dramaturgiu (miesta a casy filmov) sa dozviete z bulletinov, ktore budu v Bombura klube, tutisticko informacnej kancelarii, kine Mostar a na prizemi OD Jednota v optike.

Vstupne : jeden den 80 Sk, dva dni 120 Sk, predpredaj vstupeniek od 6. marca v Bombura klube a na prizemi OD Jednota v optike.

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!
- do budovy na Namesti gen. M.R.Stefanika 13 na vystavu Caro a krasa dreva v tvorbe Mariana Miklosa a Pavla Duriancika.

...

Statna opera v Banskej Bystrici ponuka:

- piatok 10. marca o 18.30 I. premiera
- sobota 11. marca o 18.30 II.premiera

P. Mascagni: Sedliacka cest - Zakladne dielo talianskeho verizmu. Ziarlivy manzel riesi svoju cest sedliackym subojom na noze.

R. Leoncavallo: Komedianti - Veristicka opera podla skutocnej udalosti. Ziarlivy komediant zavrazdi nevernu manzelku na predstaveni.

...

V Mestskom dome kultury v Brezne vas 16. marca zabavi kabaretne vystupenie skupiny Senzus s nazvom Po Las Vegas - u vas. Vstupne 90 Sk.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT