26. APRIL  2000 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 19. do 26. aprila

Kino Fabova hola Polomka

22.sobota - TARZAN (USA,MP,19.00) - Dalsi animovany dobrodruzny film zo studia Walta Disneyho, tentoraz podla svetoznamej predlohy o chlapcovi, ktoreho vychovali opice.

Kino Panorama Podbrezova

20.stvrtok - GENERALOVA DCERA (USA,MP/12,19.00) - Generalova dcera je znasilnena a zavrazdena. Zda sa, ze vrazda kryje este vacsi zlocin. John Travolta v hlavnej ulohe kriminalneho thrilleru z vojenskeho prostredia.

22.sobota - VIKINGOVIA (USA,MP/15,19.00) - Krajinou Vikingov sa siri strach z hrozneho nepriatela. Porazit ho moze iba trinasty bojovnik. V hlavnych ulohach Antonio Banderas a Omar Shariff. Dobrodruzny historicky thriller.

23.nedela - JEDEN SVET NESTACI (USA,MP/12,19.00) - V poradi uz jedenasta akcna snimka o legendarnom agentovi 007, ktory sa s nadhladom, vtipom a sarmom dokaze vyrovnat i s tym najzlozitejsim pripadom. Pierce Brosnan v hlavnej ulohe.

Kino Trangoska Valaska

25.utorok - PIKANTNE POKUSENIE (USA,MP/15,18.00) - Ako prist o panictvo? Styria nadejni maturanti uzavru takmer diabolsku zmluvu - kym absolvuju, musia poznat, ake je to byt prvy raz s dievcatom. Komedia.

Kino Mostar Brezno

20.stvrtok o 19.30 - MODRY BLESK (MP/12) - Co moze byt pre lupica horsie, ako nechat sa chytit pri cine? Schovat diamant za dvadsat milionov na policajnu stanicu? Akcna komedia o zlodejovi, ktory sa musel hrat na policajta.

23.nedela o 19.30 - STIGMATA (MP/12) - Dvadsatrocna Frankie je temperamentna, rada sa bavi. Jej zivot sa necakane zmeni od okamziku, ked jej matka z cesty po Brazilii posle bezny suvenir - ruzenec. Thriller.

Filmovy klub

25.utorok o 19.30 - TRI OBDOBIA - Film konfrontuje rozpadavajuci sa svet starych vietnamskych tradicii s americkou coca-colovou kulturou.

Ceskoslovenske sdruzeni pro kulturu Praha, hotel Arcade
Banska Bystrica a Mestske kulturne stredisko v Brezne pripravuju

beneficny koncert

Vaclava Hudecka (husle) a Petra Adamca (cembalo),

ktory sa uskutocni
7. maja o 18. hodine
v Evanjelickom kostole v Brezne.

Vstupne:
dospeli 40 Sk, deti, dochodcovia 20 Sk

Predpredaj vstupeniek
v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne.

Financny vytazok bude venovany obcianskemu zdruzeniu Ellis z Hronca.

 

Turisticko-informacna kancelaria

sa prestahovala na Namestie gen. M. R. Stefanika 3, tel/fax: 6114221
Ponuka nove sluzby:
- fotozbernu - FOTOSTAR
POZOR - AKCIA !
V termine od 10. do 28. aprila dostane kazdy k zakazke spojenej s vyvolanim filmu JARNY DARCEK - film FOTOSTAR.
- farebne fotografie formatu 9x13, 4,90 Sk/kus
- fotografie z diapozitivov
- zvacseniny a vyrezy
- fotografie z fotografie
- ciernobiele fotografie
- foto na hrncek
- puzzle z fotky
- moznost zakupenia filmov FotoStar a ich vyvolanie zadarmo
- kazda desiata zakazka - ZADARMO
- inzertne sluzby - moznost zverejnenia inzeratu na tabuli pristupnej verejnosti pocas celeho dna
- cena inzeratu na jeden tyzden jednotna - 30 Sk
- moznost odpredat dlhopis z 2. vlny kuponovej privatizacie bez poplatkov
- kopirovacie sluzby
- faxove sluzby
Otvaracie hodiny: po - pia 8. 00 - 12.30, 13.00 - 16.00

 

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:
- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!
- do budovy na Namesti gen. M.R.Stefanika 13, kde mozete navstivit: stalu expoziciu Brezno v premenach casu a vystavu drobnych uzitkovych predmetov s nazvom Etudy z dreva, ktora potrva do konca maja. Vstupne: dospeli 5 Sk, mladez 3 Sk.

...

Bombura klub na Namesti gen. M. R. Stefanika 16 v Brezne vam 22. aprila o 20. hodine pozyva na koncert skupiny CHIKI LIKI TU z Presova.

...

Statna opera v Banskej Bystrici ponuka:
- v utorok 18. aprila o 18.30 - G. Verdi: Nabucco - Operny pribeh o viere, laske a nadeji. Znamy Zbor Zidov sa stal symbolom tuzby po slobode,
- v utorok 25. aprila o 18.30 - G. Verdi: Rigoletto - Opera o tragedii sasa, ktory v snahe pomstit sa slachticovi, zvodcovi zien, zapricini smrt vlastnej milovanej dcery

...

V predvelkonocnu sobotu 22. aprila o 17. hodine si v mestskom dome kultury mozete pozriet hru Petra Kovacika Krcma pod zelenym stromom v podani divadelneho suboru J. Chalupku. Vstupne dobrovolne.

...

V piatok 28. aprila o 16. hodine na Mazornikove a o 17. hodine na namesti mozete byt svedkami stavania majov za ucasti DFS Stastne detstvo a FS Mostar.

...

Stredoslovenske muzeum v Banskej Bystrici v spolupraci s Mestskym kulturnym strediskom v Brezne pozyvaju do 12. maja na vystavu Ernesta Svrcka Pozdrav Sydney. Mozete si ju pozriet v Thurzovom dome na Namesti SNP 4 v Banskej Bystrici.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT