1. AUGUST  2000 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 2. do 9. augusta

Kino Fabova hola Polomka

5.sobota - SIESTY ZMYSEL (USA,MP/12,19.30) - Nie kazdy dar je pozehnanim. Po hroznej tragedii zivot detskeho psychologa nestoji za nic. Vsetku svoju energiu sustredi na zachranu noveho pacienta - osemrocneho chlapca, obdareneho nadprirodzenou schopnostou komunikovat s mrtvymi. V hlavnej ulohe Bruce Willis.

Kino Panorama Podbrezova

3.stvrtok - GLADIATOR (USA,MP/12,19.00) - Generalovi Maximovi sa podari zachranit holy zivot pred ziarlivym naslednikom tronu. Ako otrok je vycviceny pre gladiatorske hry a uspechy v arene ho privedu spat do Rima. Lenze teraz mu uz nejde len o vitazstvo nad nepraitelom, ale o pomstu cisarovi. Historicky velkofilm.

Kino Trangoska Valaska

8.utorok - ROZHODNE SA V NEDELU (USA,MP/12,19.00) - Dramaticky pribeh starnuceho hraca americkeho futbalu, ktory musi nastupovat na zapasy aj napriek tomu, ze je zraneny. V opacnom pripade by jeho miesto obsadil mladsi spoluhrac, ktory netrpezlivo caka na moznost dostat sa do muzstva. Drama.

Kino Mostar Brezno

5.sobota, 6. sobota o 19.30 - AKO DYM (MP/15) - Mlada krasna zena Ruth vymeni zivot velkomesta za nirvanu indickej filozofie, kde sa zoznami s vodcom nabozenskeho kultu. Pod vplyv noveho guru sa dostane aj odbornik na nabozenske sekty Waters. Zacina sa suboj o ovladnutie toho druheho. Drama. 

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!

- do budovy na Namesti gen. M.R.Stefanika 13, kde mozete navstivit stalu expoziciu Brezno v premenach casu; na vystavu prac vytvarnikov regionu s nazvom Horehronske zdruzenie vytvarnikov vystavuje

- v spolupraci so Stredoslovenskym muzeom v Banskej Bystrici a Lesnickym muzeom vo Zvolene na vystavu Odlesky kovu v historii Pohronia, ktora od 13. jula je v Lesnickom a drevarskom muzeu na Namesti SNP 31 vo Zvolene.

...

V ramci Breznianskeho kulturneho leta

- v piatok 4. augusta o 18. hodina sa vo dvore mestskeho kulturneho strediska uskutocni diskoteka pre starsich na pocuvanie a mozno i do tanca pod nazvom Nestarnuce melodie.

...

V Kokave nad Rimavicou sa od 11. do 13. augusta uskutocni najvychyrenejsi festival Malohontu pod nazvom Koliesko 2000. V galaprograme v nedelu o 14. hodine na amfiteatri vystupia folklorne subory Skalican zo Skalice, ludova hudba Borievka so solistami, Danay zo Straznice

...

Obec Jasenie v sobotu 26. augusta pozyva na DRUHY JASENSKY JARMOK, ktory organizuje v spolupraci s Dobrovolnym poziarnym zborom v Jaseni. Zaujemcovia o predajne miesto na trhu prihlasky zasielajte na adresu: Obecny urad Jasenie, 976 75, tel./fax: 6192123.

Obec Jasenie pozyva

- v piatok 18. augusta na Majstrovstva Slovenskej a Ceskej republiky v ryzovani zlata, ktore sa uskutocnia v usti Lomnistej doliny v katastralnom uzemi Jasenie. Sutaz pod nazvom Zlata horucka potrva tri dni.

- v sobotu 26. augusta na DRUHY JASENSKY JARMOK, ktory organizuje obec v spolupraci s Dobrovolnym poziarnym zborom v Jaseni. Zaujemcovia o predajne miesto na trhu prihlasky zasielajte na adresu: Obecny urad Jasenie, 976 75, tel./fax: 6192123.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT