3. JANUAR 2001 Strana 9

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

    Pravdepodobne pod ruskom 21. decembrovej noci na Nalepkovej ulici v Brezne spred panelakoveho domu neznamy pachatel nezistenym sposobom ukradol tmavomodru Skodu Felicia EFF 613, ev. c. BR-986AF, vyrobenu v roku 1999. Hodnota vozidla, ktore malo najazdenych 43 000 km, v case kradeze predstavovala 250 000 korun. Auto bolo zabezpecene proti ukradnutiu central uzamykanim a imobilizerom bez poplasneho zariadenia. Vysetruje OUV PZ Brezno.

...

O stvrt na pat rano 21. decembra sa na ceste I/66 v Podbrezovej stala dopravna nehoda, ktoru zapracinil neznamy vodic nakladneho motoroveho vozidla Skoda 1203 valnik, nezistenej farby a evidencneho cisla. V smere Brezno - Podbrezova na useku, kde je to zakazane, predbiehal ine nakladne auto, pricom ohrozil oproti iduci Renault Megane. Ten v snahe vyhnut sa, strhol riadenie doprava, dostal sa na obrubnik, dostal smyk, strhlo ho dolava a skoncil na svahu vlavo vedla cesty. Vodic Skody 1203 po nehode pokracoval v jazde smerom do Banskej Bystrice. Nehoda sa obisla bez zraneni, ale na Renaulte je skoda asi za 70 000 korun. Eviduje a objasnuje SDN ODI OR PZ Brezno.

...

Radiomagnetofon Panasonic, volkmen Panasonic, zabavnu pyrotechniku, turisticku obuv, dalekohlad, izbove teplomery, rucne svietidlo, stolove hodiny, sustiakovu vetrovku, elektricky ohrievac, lyziarske okuliare, alkoholicke napoje - toto vsetko zlodej ukradol a okrem toho aj poskodil porcelanovu sosku v rekreacnom dome v Ciernom Balogu na Fajtove. Kradezou vlamanim, ktora sa stala niekedy od 3. do 27. decembra, sposobil majitelovi z Bratislavy skodu bezmala za 25 000 korun. Preveruje OO PZ Brezno.

V presne nezistenom case od 23. do 27. decembra sa neznamy pachatel vlamal do predajne drogerie Gama na namesti v Brezne. Z kancelarie ukradol komplet pocitaca s tlaciarnou Relisys a prirucnu kovovu pokladnicku s hotovostou. Firme Gama, a. s., Zeliezovce vznikla skoda za 350 000 korun, okrem toho zlodej na zariadeni nechal skodu asi za 600 korun. Vysetruje OUV PZ Brezno.

...

V noci z 27. na 28. decembra neznamy pachatel vo dvore rodinneho domu v Bystrej nezistenym predmetom prepichol pravu zadnu pneumatiku na Mazde 323. Potom z auta ukradol autoradio Sony, autonabijacku na mobilny telefon Nokia a tri audiokazety. Majitelovi z Bratislavy sposobil skodu dovedna za 23 500 korun. Preveruje OO PZ Podbrezova.

...

Na ceste I/66 v kilometri 129,400 v Brezne doslo desat minut pred druhou popoludni 25. decembra k dopravnej nehode. Vodicka Skody Felicie z Banskej Bystrice viedla vozidlo po komunikacii v smere Banska Bystrica - Brezno, kde v miernej pravotocivej zakrute neprisposobila rychlost jazdy poveternostnym podmienkam, na zladovatelej ceste dostala smyk a narazila do dalsieho vozidla. Nehoda, pri ktorej neuradoval alkohol, sa obisla bez zraneni a bez zadrzania vodicskeho preukazu, odnieslo si to len auto so skodou asi za 15 000 korun. Eviduje a objasnuje SDN ODI OR PZ Brezno.

...

Niekedy od stvrtej popoludni 21. decembra do pol tretej popoludni 23. decembra sarapatil ktosi v zahradnej chatke na Kulbovej v katastri Brezna. Kmin si odtial odniesol prenosny teelvizor Philips a rucnu kolovratkovu vrtacku. Skodu sposobenu majitelovi vycislili asi na 3100 korun. Preveruje OO PZ Brezno.


Blahozelanie_image

Nech ti usmev na tvari kvitne ako lucny kvek, este dlho uzivaj s nami tento krasny svet.

Dna 20. decembra sa dozila osemdesiatich rokov zivota mama, stara mama a prastara mama

Maria Piliarova z Hronca.

Vela zdravia, stastia a rodinnej pohody zo sdrca zelaju syn s manzelkou, dcery s manzelmi, vnuci a pravnucata prastaru mamu bozkavaju.

...

Nech pre vas vzdy slnko svieti, mama nasa mila, to vam praju vase deti v tychto krasnych chvilach.

Dna 9. januyara sa dozije krasnych 95. narodenin nasa draha mama, stara, prastara a praprastara mama

Maria Pisarova z Telgartu.

Vsetko najlepsie, hlavne vela zdravia, stastia a lasky do dalsich rokov zivota vam zo srdca zelaju synovia Jan, Martin, Pavol, Jozef, Stefan a dcery Anna, Maria, neb. Helena, Alzbeta, Katarina a Milka, nevesty, zatovia, vnuci a vnucky, pravnucata a pravnucka.

 

Spomienky

Desiateho decembra uplynul rok odvtedy, co nas navzdy opustil nas milovany

Jozef Katona z Brezna.

S laskou spomina manzelka, dcera a syn s rodinami.

Kto ste ho poznali, venujte mu tichu spomienku.

...

Kto zije v srdciach tych, ktorych opustil, ten nezomrel a navzdy ostane v nasich srdciach.

Dna 12. decembra uplynuli dva roky odvtedy, co nas navzdy opustil nas milovany brat

Roman Zubor z Valaskej.

S laskou spomina sestra Andrea s manzelom Janom, synovcom Janikom a ostatna rodina.

...

Dna 20. decembra uplynul rok odvtedy, co nas opustil nas drahy manzel, otec

Jozef Zabka z Brezna.

S laskou spomina rodina.

...

Dna 31. decembra uplynulo pat rokov odvtedy, co nas po dlhej , zakernej chorobe opustila

Margita Tazka z Brezna.

S laskou a uctou spominaju manzel a synovia s rodinami.

...

Dna 31. decembra uplynul rok odvtedy, co nas opustila draha mama, stara mama, prastara mama a manzelka

Anna Gajdosova.

S laskou, uctou a bolestou v srdci spomina smutiaca rodina.

...

Mal som vas vsetkych rad a chcel som este zit, ale prisla ta chvila, ked musel som do vecnosti ist. Neplacte, nechajte ma tisko spat, co mi bolo sudene, muselo sa stat.

Dna 1. januara si pripomenieme prve smutne vyrocie umrtia

Jana Medveda z Brezna.

S laskou spominaju manzelka, synovia, dcera Janka, svokrovci, mama, sestry s rodinami.

Kto ste ho poznali, venujte mu prosim tichu spomienku.

...

Uz rok spis vecnym snom, tmavy hrob ti je domovom. Tak nahle odisla dusa tvoja, nestihol si ani povedat: Zbohom rodina moja. Nic viac ti uz nemozeme dat, len kyticku kvetov na hrob a s laskou spominat.

Dna 9. januara uplynie rok odvtedy, co nas opustil nas drahy

Jozef Majchut z Brezna.

S laskou spomina manzelka, dcera a synovia s rodinami.

 

Podakovania

V hlbokom ziali so zarmutkom v srdci sme 13. decembra navzdy odprevadili na poslednej ceste po kratkej, ale nezdolatelnej chorobe nasu drahu mamu, staru mamu, sestru, svagrinu

Jolanu Kupcovu z Brezna.

Uprimne dakujeme blizkej i vzdialenej rodine, vsetkym pribuznym, priatelom, znamym, susedom. Vyslovujeme uprimnu vdaku a Pan Boh zaplat za kvetinove dary a prejavy sustrasti.

Smutiaca rodina.

...

Dakujeme vsetkym pribuznym, priatelom, susedom a znamym, ktory sa prisli dna 23. decembra naposledy rozlucit a odprevadit na poslednu cestu nasho milovaneho manzela, otca, stareho otca, brata

Michala Singera z Pohronskej Polhory.

Dakujeme blizkej i vzdialenej rodine, vsetkym pribuznym priatelom, znamym, susedom.

Smutiaca rodina

...

Dna 28. decembra sme na poslednej ceste odprevadili nasho manzela, otca, stareho otca a brata

Jozefa Kovacika z Cierneho Balogu - Dobroce.

Dakujeme blizkej i vzdialenej rodine, vsetkym pribuznym, priatelom, znamym, susedom.

Smutiaca rodina.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT