3. JANUAR 2001 Strana 10

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Sportovy turnaj v dzude

V utorok 19. decembra v telocvicni Zakladnej skoly vo Valaskej Klub karate Horehronie usporiadal pre cvicencov zaciatocnikov v kategorii mladsich ziakov sportovy turnaj v dzude, na ktorom sa zucastnili ziaci z Valaskej a Hronca. Mladi adepti bojovych umeni zvladli v prvej casti kurzu zaklady padov i chvatov z dzuda, ktore vyuzili v sportovom turnaji. Druha cast kurzu bude zamerana na vyuku karate a bojovych umeni a bude koncit sportovym turnajom. Zaujemcovia o tento druh sportu sa mozu prihlasit na cisle telefonu 6172238.

...

Bilancia sportovych vykonov v Klube karate Horehronie

Na zaver sportoveho treningu 20. decembra hodnotili sportove vykony v roku 2000. Na reprezentacii klubu sa podielalo trinast sporovcov, ktori sa zucastnili na domacich sutaziach v ramci Slovenskej republiky a absolvovali dve kola Europskeho pohara mladeze. V sutazi jednotlivcov ziskali 38 medajlovych umiestneni a v sutazi druzstiev tri. V ETM najlepsi vykon podala ziacka Zakladnej skoly na Pionierskej 2 v Brezne Zuzana Sycova a v poharovych sutaziach v Bratislave najlepsi vykon podal ziak zakladnej skoly v Podbrezovej Andrej Hlasnik a ziacka Strednej priemyselnej skoly v Brezne Zuzana Ridzonova. Na klubovych majstrovstvach a na majstrovstvach okresu Brezno v karate mladeze sa najlepsie darilo ziakovi z Cierneho Balogu - Janosovky Petrovi Budinskemu, ktory svojim vitaztvom v tretom rocniku ziskal hatrick. V sutazi druzstiev najlepsi vykon dosiahlo duzstvo ziacok Z. Sycova, P. Budinska, Z. Ridzonova pred druzstvami ziakov Podbrezova A, Podbrezova B, Cierny Balog - Janosovka. Na zaklade bodoveho hodnotenia (1. miesto 4 body, 2. miesto 3b, 3. miesto 2b, 4. miesto 1b krat koeficient narocnosti sutaze) sa stanovilo poradie najlepsich sportovcov a poradie druzstiev v roku 2000. Klub karate Horehronie dakuje za odvedeny sportovy vykon a v roku 2001 praje vsetkym vela uspechov na domacich i zahranicnych sutaziach.

Poradie najuspesnejsich sportovcov klubu karate Horehronie v roku 2000 : 1. Zuzana Ridzonova (24 b) SPSS Brezno, ml. dor., 2. Andrej Hlasnik (20 b) ZS Podbrezova, ml. dor., 3. Peter Budinsky (16b) ZS Cierny Balog Janosovka, ml. ziak, 4. Zuzana Sycova (14b) ZS Brezno P2, 5. Marcel Ridzon (11b) ZS Podbrezova, str. ziak, 6. Vladimir Dasko (11b) ZS Podbrezova, ml. ziak, 7. Martin Stefancik (9b) ZS Podbrezova ml. dor., 8. Milan Rehula (7 b) ZS Podbrezova, ml. ziak, 9. Marek Kubis (6 b) ZS Valaska, srt. ziak, 10. Petra Budinska (6b) ZS Cierny Balog Janosovka, 11. Ludovit Ivan (5b) ZS Podbrezova, str. ziak,12. Jozef Eremias (2b) ZS Podbrezova, ml. ziak, 13. Tomas Syc (2b) ZS Cierny Balog - Janosovka.

Vlastimil Bury

Mikulassky futbalovy turnaj

Futbalovy oddiel TJ Helpa uporiadal na zaver jesennej casti sutaze ziakov v telocvicni Zakladnej skoly v Helpe Mikulassky turnaj vo futbale. Patdesiatpat ucastnikov tvorili ziaci pripravky, mladsi a starsi ziaci, rozdeleni podla jednotlivych kategorii. Na zaver turnaja vyhlasili najlepsich brankarov, hracov a strelcov.

V kategorii pripravky najlepsim brankarom bol Milan Koren, najlepsim hracom Martinec a najlepsim strelcom Berky (4 goly). V kategorii mladsich ziakov najlepsim brankarom Peter Koren, najlepsim hracom Matej Melo a najlepsim strelcom Norbert Busa (7 golov). V kategorii starsich ziakov najlepsim brankarom Jan Vilim, najlepsim hracom Michal Kostal, najlepsim strelcom Lilko (12 golov). V kategorii pripravky vyhodnotili ako najuzitocnejsieho hraca Jana Gazura, v kategorii mladsich ziakov Mateja Mela, v kategorii starsich ziakov Michala Kostala. Oceneni hraci obdrzali vecne ceny a mikulasske balicky.

Futbalovy oddiel TJ Helpa dakuje vsetkym hracom za vzornu reprezentaciu, rodicom za dobru spolupracu, sportovcom, ucitelom, ktorych ziaci reprezentuju hornu cast Horehronia, veducim a trenerom druzstiev, funkcionarom FK aj sponzorom.

Milan Chudik


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT