27. FEBRUAR  2001 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin 1. do 7. marca


Kino Panorama Podbrezova

1. stvrtok - M:I 2 (USA, MP/12, 19.00) - Zvlasny agent Hunt znovu v akcii. Tom Cruis v hlavnej ulohe akcneho thrilleru.
3. sobota - ZELENA MILA (USA, MP/12, 19.00) - Zelena mila je cesta, na konci ktorej caka smrt, pokial sa nestane zazrak...
4. nedela - MUZA (USA, MP/12, 19.00) - Komedia so Sharon Stoneovou. Premiera.

Kino Trangoska Valaska

6. utorok - GRINCH (USA, MP, 18.00) - Vianocne dobrodruzstvo s Jimmy Carreeym.

Kino Mostar Brezno

2. piatok, 3. sobota - CELA (MP/15, 19.30) - Na opustenom statku sa nachadza Cela - komora zo skla, v ktorej sadisticky vrah pomaly topi svoje obete, mlade dievcata. Agentom FBI sa podari masoveho vraha zatknut, ale pritom ho zrania a upadne do komy.
6. utorok - FK: Tanecnica v tme (MP, 19.30) - Muzikal o slepote, vrazde a smrti nakrutil genialny kontroverzny Dan Lars von Trier. Do hlavnej ulohy obsadil islandsku poprockovu Björk, ktora je autorkou vskutku vynimocnej hudby.

  

Kam za kulturou

 
Horehronske muzeum v Brezne pozyva:
- do vystavnych priestorov na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 na vystavu umeleckej fotografie Rastislava Bera O Svetle spievaj

...

Odbor skolstva, mladeze a telesnej kultury v Brezne pozyva do synagogy na vystavu literarnych a vytvarnych prac medzinarodneho projektu EUROPA V SKOLE. Vystava potrva dva tyzdne a mozete ju navstivit denne v urcenych hodinach.

...

V sobotu 3. marca o 20. hodine sa priaznivci hudby mozu tesit na vystupenie bratislavskej skupiny SINKER v Bombura klube v Brezne.

...

Obecny urad Valaska pri prilezitosti oslav oslobodenia obce v nedelu 4. marca o 15. hodine pozyva do kinosaly na vystupenie folklorneho suboru Urpin z Banskej Bystrice.

...

Mestske kulturne stredisko v Brezne uvadza v nedelu 4. marca o 19. hodine v mestskom dome kultury zabavny program
LIGAPASAZ BORISA FILANA

Vstupne: 130 korun, prepredaj v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne, c. tel: 6114221.

...

Fasiangy sa kratia, uz sa nenavratia...

Folklorny subor Zavacan v spolupraci s Miestnym kulturnym strediskom a Miestnym odborom Matice slovenskej v Zavadke nad Hronom v utorok 27. februara o 18.30 hodine pozyvaju na IV. rocnik pochovavania basy Euchenie v kinosale spolocenskeho domu.
Ucinkujuci hostia: skupina Tulibanda a Vrtaci z Polomky
Tesime sa na vasu bohatu ucast!

 ...

Mestske kulturne stredisko v Brezne v utorok 27. februara o 20. hodine pozyva na FASIANG PLNY PEKNYCH SLECIEN s pochovavanim basy. Vstup len v maskach.

...

Obec Valaska v utorok 27. februara od 19. hodiny pozyva na tradicne pochovavanie basy, ktore sa uskutocni v byvalej sale osvetovej besedy.

 
...

Obecny urad v Helpe a priatelia fasiangov v sobotu 3. marca pozyvaju na KRNACKOVE FASIANGOVE PRETEKY.

Zraz ucastnikov a prezentacia bude o 9. hodine pri Zakladnej skole v Helpe, zapisne je100 korun. Preteky sa uskutocnia na Holom vrchu s cielom pod amfiteatrom. O obcerstvenie (helpianske gulky s masom) a zabavu v podani ludovej muziky bude postarane. Oblecenie v maskach vitane.

...

Riaditelstvo Zakladnej skoly na Pionierskej 4 v Brezne oznamuje, ze v skolskom roku 2001/2002 otvara v 5. rocniku triedu s rozsirenym vyucovanim matematiky a prirodovednych predmetov s vyucovanim anglickeho alebo nemeckeho jazyka a moznostou prace s modernou pocitacovou technikou v specializovanej ucebni.

Pisomne testy sa budu konat v stredu 21. marca o 9. hodine, na ktore budu ziaci pozvani na zaklade prihlasky, ktoru mozu odovzdat riaditelstvu skoly do 15. marca.

Prijmeme aj tych ziakov, ktori nebudu prijati na osemrocne gymnazium, ale 21. marca uspesne zvladnu pisomne testy do triedy s rozsirenym vyucovanim matematiky a prirodovednych predmetov.

 

Chcete ziskat istotu pred maturitou? Chcete zvysit svoju sancu dostat sa na VS? Chcete sa zbavit strachu z matematiky?

Detasovane pracovisko v Brezne Materialovotechnologickej fakulty Trnava Slovenskej technickej univerzity v Bratislave pozyva studentov maturitnych rocnikov strednych skol na
kurz z matematiky zamerany na prijimacie konanie na vysoke skoly, precvicenie uciva stredoskolskej matematiky, doucenie rozdielu v matematike medzi ucivom roznych strednych skol. Kurz trva 48 vyucovacich hodin (pondelok 14. - 16.30 h, utorok 14.30 - 17. h).
Zaciatok: pondelok 5. marca od 13.30 h v budove DP MTF STU v Brezne (vchod z ulice B. Nemcovej)
Cena: za jednu vyucovaciu hodinu zaplatite len 25 korun, skolne za cely kurz je max. 1200 korun
Miesto: DP MTF STU Brezno, Ulica B. Nemcovej c. 14
Informacie: DP MTF STU Brezno, Ulica B. Nemcovej 14, po - pia od 8. do 16. h, c. tel: 6111910

Riaditelstvo Zakladnej skoly na Pionierskej 2 v Brezne oznamuje rodicom ziakov 2. rocnikov, ze mozu svoje dieta prihlasit na vyberove konanie s rozsirenym vyucovanim jazykov (anglickeho a nemeckeho) v 3. rocniku. Vyucovanie cudzich jazykov prebieha intenzivne, pouzivame praxou overene vynikajuce zahranicne ucebnice. Na zaklade prihlasky, ktoru mozete odovzdat riaditelstvu skoly do 9. marca, bude vase dieta pozvane na vyberove konanie, poplatok 100 korun. Po ukonceni zakladnej skoly v triede s rozsirenym vyucovanim jazykov ziaci ziskaju komunikativne schopnosti na vybornej urovni. Tymto maju umozneny sirsi vyber studia.
Vyuzite tuto jedinecnu prilezitost, ktora moze v buducnosti vhodne ovplyvnit volbu buduceho povolania vasho dietata ako aj praktickeho uplatnenia.

 

 


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT