26. JANUAR 1999 Strana 8

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

... 

BARAN
Netrapte sa tazkou ulohou, zbytocne si komplikujete zivot. Pridelte ju kolegovi. Tento tyzden skryva v sebe vela napatia i rizika. Konajte s rozhladom a opatrne a podla moznosti prisluby a zavazky prenechajte na inokedy. Uvazujte diplomaticky.

BYK
Neviete sa dockat chvile, ked svojej laske budete moct odovzdat darcek. Trpezlivo vyckajte, nech povie, ako sa mu paci. Napriek tomu, ze nie ste povercivi, svoje neuspechy davate do suvislosti s magickym cislom datumu. A co potom uspechy?

BLIZENCI
Novy tyzden, nove ulohy. Doba vyzaduje od ludi pruznost, prisposobivost i nadsenie - a vy tieto kriteria splnate. Nebudte netrpezlivi ani v praci, ani doma. Ani malicherni, ved tato vlastnost je vam cudzia. Len pokracujte v praci, uspechy sa dostavia.

RAK
Ste mimoriadne precitliveni, na otazky reagujete pudovo a nekulturne. Vo vasich cinoch i slovach je vela protireceni. Doverujte viac sebe, ale i inym. Do prace pojdete s novymi predstavami, ktore by mali priniest dalsi financny efekt organizacii i vam.

LEV
Na vasom posobisku mozno ocakavat vyznamne zmeny. Je nacase, aby aj vasa praca bola lepsie ohodnotena, pripadne aby vas zaradili na miesto podla schopnosti. Vyuzite triezvy pohlad na ponuky, ohodnotte ich a rozumne sa rozhodnite.

PANNA
Diskutujete zanietene az zaslepene. Ale nevyhladavajte otvorene konflikty so svojimi kolegami, hoci oni na to cakaju. Budte uprimni a konajte mudro. Vikend prezijete v krasnej rodinnej pohode so svojim partnerom a nic ju nenarusi.

VAHY
Ked vam svedomie neda pokoj, prekontrolujte vsetko este raz. Presvedcite sa, ze ste neurobili taku chybu, ktora stoji za zmienku. Ale aspon ste uz spokojni. Cez vikend vas pochyti smola. Nemajte strach. Seria nahod nebude pokracovat.

SKORPION
Pre ludi vo vasom znameni zrucnost sa povazuje za vrodenu vlastnost. Budete mat prilezitost predstavit a financne zurocit svoj talent. Vase vykony vzbudia obdiv. Na kazdu novu temu sa dobre pripravite, tazko by vas mohli prekvapit nejakym chytakom.

STRELEC
Podari sa vam dat bodku za jednou vlecucou sa zalezitostou. Odlahci sa vam, pokojnejsie mozete rozmyslat o buducich akciach. Ziskane peniaze ulozte do banky. Tak ako kazdy, aj vy mate na pracovisku popri priateloch aj neprajnikov. Tvarte sa milo a neutralne.

KOZOROZEC
Cinorodost vas neopusti. Svoje predsavzatia vsak nechcete realizovat prosikanim a zobranim, ale silou vlastnej vole a rozhodnutia. Nelutujete obete, ktore pod tlakom vasho temperamentu odpadnu. Dlho vam potrva, kym sa podari zacelit sposobene rany.

VODNAR
Uz dlhsi cas ste zanedbavali blizkeho cloveka. Pride za vami do prace, bude potrebovat vasu pomoc. Nebudte voci nemu skupi, peniaze vsak nepoziciavajte. Po malych uspechoch ste schopni oklamat seba sameho a mysliet si, ze ste vo svojej profesii fenomen.

RYBY
Akonahle pocujete niekoho hovorit o svojich zdravotnych problemoch, hned si myslite, ze mate aj vy tu istu diagnozu. Ale v skutocnosti vam nic nie je, ste zdravi. Podporujete iniciativnych kolegov, ale nie ste zastancom prudkych zmien.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT