13. FEBRUAR 2001 Strana 10

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ARCHIV

TIRAZ

KONTAKT

Eliska Svikruhova majsterkou

Na prelome januara a februara na Kalokagatii v Spisskej Novej Vsi pretekarka SSSM - MSK Brezno Eliska Svikruhova obsadila v pretekoch jednotlivcov 1. miesto a ziskala tak titul majsterky SR ziakov, ktory vyhlasila a udelila Slovenska asociacia sportu v skolach, 4. miesto obsadila Lenka Kolesarova.

V dnoch 3. - 4. februara sa konalo III. kolo Slovenskeho pohara v biatlone ziakov na Skalke pri Kremnici. Ako traticne pretekari SSSM - MSK Brezno obsadzovali popredne pozicie. V rychlostnych pretekoch: v kategorii ziaci 10 - 11 r. 2. M. Siman, 3. M. Sanitra, v kategorii ziacky 12 -13 r. 7. M. Pancikova, v kategorii ziacky 14 - 15 r. 3. E. Svikruhova, 4. L. Kolesarova. Vo vytrvalostnych pretekoch: 2. M. Sanitra, 3. M. Siman, 5. M. Pancikova, 3. E. Svikruhova, 4. L. Kolesarova.

 

Pozvanka na Potulky

Turisticky oddiel pri SK Helpa usporiada v sobotu 17. februara 21. rocnik lyziarsko - turistickeho podujatia Potulky helpianskym chotarom. V pripade zlych snehovych podmienok sa podujatie uskutocni peso. Zaciatok je o 8. hodine na namesti v Helpe. Organizatori pozyvaju vsetkych milovnikov zimnej prirody.

Mgr. Jozef Pupis

MSK informuje

Stolnotenisovy oddiel pri MSK Brezno organizuje v piatok 16. februara od 8. hodiny I. rocnik stolnotenisoveho turnaja pre ziakov zakladnych skol v telocvicni Sokolovna. Sutazit budu jednotlivci a 3-clenne druzstva z breznianskych zakladnych skol ( maximalne 10 ziakov). Prihlasky na turnaj zasielajte na adresu: MSK Brezno,SLN 34 do 15. februara. Riaditelom turnaja je Dusan Berky, hlavnym rozhodcom Ing. Igor Galik. Informacie dostanete na telefonnom cisle 0903043621 alebo 6113895. So sebou si prineste teplaky, prezuvky (sportovu obuv) a stolnotenisove palky. Vyzrebovanie bude pred zacatim turnaja.

...

V nedelu 18. februara sa zacina mestska stolnotenisova liga amaterov. Do sutaze sa prihlasilo 54 dvojclennych druzstiev. Jednotlive zapasy sa budu hrat v telocvicni Sokolovna vzdy v nedelu od 8.30 hodiny. Sutazit sa bude systemom kazdy s kazdym na dva vitazne sety. Startovne na kazdy sutazny den je 50 korun na osobu, v cene je aj obcerstvenie. Po ukonceni stolnotenisovej ligy budu najlepsie druzstva odmenene. Vela sportovych zazitkov a vitazstiev vam praje riaditel turnaja D. Berky a hlavny rozhodca Ing. Igor Galik. Blizsie informacie sa dozviete na cisle telefonu 6122483 alebo 0903043621. Vyzrebovanie sutaze bude zaslane jednotlivym druzstvam. Prve kolo sa hra 18. februara od 8.30 hodiny a zucastnia sa na nom muzstva: DIDO - veduci J. Didic, DELTAS - P. Gondek, MIX - P. Gondek, ATLETI - M. Cernak, KOLKAREN - P. Chudina, KVK - L. Kovacik, SATEL - F. Precuch, ISU-SPORT - Surovy, DENTISTI - MUDr. Krajc, VLEKARI - Gonda, TAVERNA - P. Biacovsky, PORIAD. POLICIA - Holub.

(TiBo)

Pohar si odniesli Zvolencania

V sobotu 3. februara v sportovej hale na Mazornikove starsi ziaci odohrali halovy turnaj o Pohar riaditela ZP Sport Podbrezova za ucasti siestich druzstiev juznej casti stredoslovenskeho regionu. Vitazom turnaja sa stalo druzstvo Lokomotivy Zvolen pred Taurisom Rimavska Sobota a Juniorom Radvan. Turnaj mal vynikajucu sportovu i organizacnu uroven, za co treba podakovat vsetkym ucastnikom.
Vysledky: A-skupina: R. Sobota - Revuca 4:1, Revuca - Podbrezova 2:1, R. Sobota - Podbrezova 2:0, B-skupina: Zvolen Radvan 1:1, Radvan - C. Balog 1:0, Zvolen - C. Balog 3:0, o 5. - 6. miesto: Podbrezova - C. Balog 4:2, 3. - 4. miesto: Radvan - Revuca 2:1, 1. - 2. miesto: Zvolen - R. Sobota 3:0.

Marian Lauer

Ciele podbrezovskych bezcov

Bezecky klub ZP Sport, a.s., Podbrezova, tak ako aj dalsie odvetvia podbrezovskeho sportu ma v tomto roku svoje predsavzatia. Dokazom toho bola vyrocna clenska schodza klubu v sobotu 3. februara v krasnom prirodnom prostredi na Zbojskach pri Pohronskej Polhore. Podbrezovski bezci tu nielen zhodnotili svoju cinnost, ale absolvovali trening v horskom terene, v tvrdych snehovych podmienkach a na priblizne 18 az 20-kilometrovej trati. Po treningu dobre padla sauna a vyborna vecera. Ake ciele maju v tomto roku? Vela naplanovanych vyznamnych pretekov a nie tzv. rekreacnych, ale reprezentacnych behov, aby kazdy pretekar v jednotlivych kategoriach dosiahol co najlepsi vysledok. Verime, ze Pavol Fasko, Ladislav Molnar, Ondrej Gondas, Miroslav Haninec, Dezider Smitka, Stanislav Bobak, Vojtech Ridzon dokazu vo svojich kategoriach zodpovedne reprezentovat ZP SPORT, a. s., Podbrezova a region Horehronia. Okrem domacich cakaju ich preteky vo Svajciarsku, Taliansku a v susednom Cesku. Drzime im palce.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ARCHIV

TIRAZ

KONTAKT