21. OKTOBER 2003 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 21. do 28. oktobra

Kino Mostar Brezno

21. ut - FK: Swing (19.30) - Krehky pribeh plny rytmov nabitych energiou.
25. so, 26. ne - Hlbocina (USA, MP/15, 19.30) - Horor.

 

Kino Panorama Podbrezova

25. so, 26. ne - Ken park (USA, MP/18, 19.00) - Eroticky thriller.

 

Kino Trangoska Valaska

22. st - Zlocin je extremny sport (FR, VB, Kanada, MP/12, 18.00) - Akcna krimi.

 

Kino Fabova hola Polomka

25. so - Hodina pravdy (USA, MP/12, 20.00) - Kriminalny film.

 

Kam za kulturou

Mestske kulturne stredisko v Brezne v ramci Francuzskych dni v Brezne v utorok 28. oktobra pozyva: o 15.00 na namestie - NA BREZNIANSKE NAMESTIE ZAVITALO FRANCUZSKO - poulicne vystupenia francuzskych suborov a skupin; o 19.00 do mestskeho domu kultury na GALAPROGRAM XI. ROCNIKA FRANCUZSKYCH DNI V BREZNE - ucinkuju: Nadeje, Le Echassiers, Attitude, Galil Bellaiche, Stastne detstvo, Mostar, Spevacky zbor mesta Brezna, Vodopad, Viktoria Didicova, Mostarenka, Barbora Konopkova, Lucia Surinova; vstup volny

...

Bombura klub v Brezne v oktobrovych dnoch ponuka: vo stvrtok 23. o 19.00 PADLASOVY VYBER - hudobno-poeticky vecer, v sobotu 25. o 20.00 FruFruSerious - popredna ceska skupina s jedinecnym bicim komandom, v utorok 28. o 20.00 Bruno Amstad - svajciarsko-hudobna tvorba B. Amstada je inspirovana etnickymi prvkami a elektronickou muzikou.

...

V sobotu 25. oktobra o 19.00 sa v rimskokatolickom farskom kostole v Brezne uskutocni BENEFICNY KONCERT vaznej hudby. Program z diel: J. S. Bacha, L. V. Beethovena, A. Dvoraka, J. S. Svendsena. Ucinkuju: Peter Sousek - husle (Brezno) a hostia: Martin Hruby - husle (Bratislava), Tatiana Schlosserova - klavir (Bratislava). Vytazok z dobrovolneho vstupneho pojde na konto nadacie Cerveneho kriza Ludia ludom.

...

Hudobna jesen Valaska 2003 v oktobrovych dnoch:

25. so o 19.00 - hostinec POD UBOCOU - diskoteka so skupinou Apolllo, 26. ne o 16.00 - kinodivadelna sala KD - vystupenie folklorneho suboru Mostar.

 ...

Mestske kulturne stredisko v Brezne oznamuje, ze kurz spolocenskeho tanca a spolocenskej vychovy pre mladez sa bude otvarat az v januari 2004.


 Zakladna skola Karola Raposa na Skolskej ulici v Brezne usporiada zimnu burzu v telocvicni skoly:

piatok 14. novembra od 15. do 19. h zber veci

sobota 15. novembra od 8. do 12. h predaj, od 13. do 15. h vydaj

 ...

25. vyrocie Stastneho detstva

Mestske kulturne stredisko v Brezne v piatok 24. oktobra o 17. hodine pozyva do Mestskeho domu kultury na Svermovej 7 v Brezne na slavnostny galaprogram s nazvom STASTNE DETSTVO JUBILUJUCE...

Detsky folklorny subor Stastne detstvo oslavi 25. vyrocie s jeho hostami ... Predpredaj vstupeniek za 30 korun je v Turisticko-informacnej kancelarii na Nam. gen. M. R. Stefanika 3 v Brezne, c. tel: 6114221.

 ...

Slovenske zdruzenie telesnej kultury Oblastny utvar Banska Bystrica, odbor skolstva, mladeze a telesnej kultury Okresneho uradu Brezno a Centrum volneho casu na Skolskej 7 v Brezne pozyvaju na DNI SPORTU 2003 -Tyzden stolneho tenisu (od 20. do 24. oktobra od 9. do 17. h, 25. oktobra od 9. do 14. h v Centre volneho casu v Brezne).

Sutazi sa vo vsetkych vekovych kategoriach - od siestich rokov a dospeli. Hra sa podla platnych pravidiel stolneho tenisu, s ktorymi ucastnikov oboznamia vzdy pred zaciatkom hry. Pomocnymi rozhodcami budu deti, coho snahou je naucit ich zakladom rozhodovania v hre. Najlepsich hracov odmenia diplomami a za najvyssiu navstevnost udelia vecne ceny. Kazdy ucastnik si prinesie vlastnu raketu a dve lopticky.  


Dakujeme...

Dakujem primarke MUDr. Emilii Buckovej a personalu Liecebne pre dlhodobo chorych v Brezne za prikladnu starostlivost. Pani primarka sa o nas stara dobrym srdcom a milym usmevom. Prajem jej vela zdravia, aby mohla este vela rokov vykonavat taku dobru pracu.

Anton Schön, C. Balog

...

Organizacny vybor VI. Horehronskych slavnosti zboroveho spevu - festivalu spevackych zborov s medzinarodnou ucastou Brezno 2003 dakuje vsetkym, ktori sa pricinili o uspesny priebeh podujatia, a to najma: Ministerstvu kultury SR (programu Pro Slovakia), Banskobystrickemu samospravnemu kraju, Asociacii spevackych zborov Slovenska, Zdruzeniu miest a obci Horehronia a Stredneho rudohoria, Okresnemu uradu v Brezne, mestu Brezno a primatorovi, Mestskemu kulturnemu stredisku, Miestnemu odboru Matice slovenskej, Horehronskemu muzeu, Rimskokatolickemu farskemu uradu v Brezne, Evanjelickemu a. v. farskemu uradu v Brezne a v Slovenskej Lupci, Nadacii Zeleziarne Podbrezova, Coop Jednota Brezno, Lekarni pri nemocnici v Brezne, riaditelstvu Ciernohronskej zeleznicky, kvetinarstvu Camellia, restauracii Omega, Vinarni u Piaristov, Kolibe pri Cinskej restauracii, Hostincu u Heska, Bombura klubu, HLP grafik a radiu Regina Banska Bystrica.

...

Nie kazdy den sa stava, ze sa najdu ludia, ktori popri svojich pracovnych povinnostiach dokazu mysliet aj na inych.

Dakujeme Vam, pan Marek Poliak, majitel cestovnej agentury Explorer sk., s. r. o., za Vas darcek, minivezu, s ktorou ste sprijemnili nase dni v materskej skole.

Deti alternativnej triedy, MS Clementisova 3, Brezno


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT