23. MAREC 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 23. do 30. marca

Kino Mostar Brezno

27. so, 28. ne - Usmev Mony Lizy (USA, MP/12, 19.30) - Pribeh zeny, ktora mala velke srdce.

 

Pripravuje: maj: Posledny Samuraj, jun: Troja, jul: Umucenie Krista, Harry Potter a vazen z Azkabanu.

Kino Panorama Podbrezova

27. so - Vtedy v Mexiku (USA, MP/12, 19.00) - Napinavy dej, cierny humor ... Premiera.

28. ne - Nepriestrelny mnich (USA, MP/12, 19.00) - Akcny film. Premiera.

 

Kino Fabova hola Polomka

27. so - Vtedy v Mexiku (USA, MP/12, 20.00) - Kultovy pribeh v podani Antonia Banderasa.

 

Kino Trangoska Valaska

24. st - Podvodnici (USA, MP/12, 18.00) - Blazniva komedia o dvoch podvodnikoch.

 

Kam za kulturou

V ramci TEATRIADY Mestske kulturne stredisko v Brezne v marcovych dnoch Brezne uvadza:

22. - 28. TYZDEN MESTSKEJ KNIZNICE - marec - mesiac knihy - Daniele Steelova; informaticke pripravy pre ziakov 1. rocnika ZS, odpustenie sankcii, laska ku knihe - besedy; knihy, ktore sa oplati precitat - motto: Kniznica - okno do sveta, 28. o 15.00 na namesti MORENA, MORENA - tradicne ludove divadlo s vynasanim Moreny, 29. o 19.00 v mestskom dome kultury ESTE MAS MNA MILACIK - komedia v podani divadla West; ucinkuju: Emil Horvath, Viera Richterova, Marek Tapak a ini, vstupne 130 Sk

...

Horehronske muzeum na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 v Brezne ponuka vystavu vytvarnych objektov Marie a Zuzany Weissovych Krasa v cipke zakliata (cipka, kamen, drot).

...

Bombura klub v Brezne v sobotu 27. marca od 20. h pozyva na DUMBIER FEST - minifestival horskych filmov.

 

Co robit, ak najdete raneneho dravca alebo ineho vtaka?
Prikryte ho trickom, alebo jemnou handrou, zoberte ho so sebou, kontaktujte pracovnikov okresnej pobocky Spolocnosti pre ochranu vtactva v Brezne, c. tel: 0908 866023, 0907 226643.

 

Okresna organizacia Slovenskeho polovnickeho zvazu v Brezne v spolupraci s Obvodnym lesnym uradom v Brezne v dnoch 26. marca az 2. aprila v priestoroch Lesov mesta Brezna, s. r. o., (oproti autobusovemu nastupistu) usporiada Chovatelsku prehliadku trofeji ulovenej zveri v roku 2003 v reviroch polovnickych zdruzeni mestskych a statnych lesov okresu Brezno.
Chovatelska prehliadka je verejnosti a skolam spristupnena v tychto dnoch: 27. so od 14.00 do 18.00, 28. ne od 8.00 do 17.00, 29. po - 1. st od 9.00 do 17.00, pia 2. od 9.00 do 14.30.

 

 Mestske kulturne stredisko v Brezne v pondelok 29. marca o 19. h pozyva do mestskeho domu kultury na vybornu komediu D. Churchilla ESTE MAS MNA MILACIK.
Ucinkuju: Emil Horvath - Viera Richterova (skutocni manzelia), Marek Tapak.
Predpredaj vstupeniek za 130 Sk je v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne, c. tel. 6114221.

 

Obcianske zdruzenie Volejbalovy klub SMEC Brezno, Vsesportovy areal zdravia pri Zakladnej skole na Mazornikove a projekt Obcan hladaju zaujemcov o pracu s mladezou v oblasti sportu.
Potrebujeme veducich tychto sportovych sekcii: turistika, cykloturistika, nohejbal, basketbal, Sport pre vsetkych. Dalej hladame zaujemcov o pracu v rozsirenej vykonnej rade zdruzenia.

 

Od 22. do 28. marca uz po piatykrat v ramci tyzdna kniznic s mottom Kniznica - okno do sveta v Mestskej kniznici v Brezne pripravili pre citatelov (ale aj pre tych, co nimi este nie su) niekolko podujati. Okrem nich, tak ako kazdy rok, aj tentokrat je odpustenie sankcii. Citatelia, ktori maju voci kniznici podlznosti a dostali upomienky, v tomto tyzdni mozu vratit knihy a pokuty im budu odpustene.

 

 Sviatky jari

Horehronske muzeum v spolupraci s Miestnym odborom Ziveny v Brezne pripravuje aj v tomto roku velkonocnu vystavu, ktora potrva od 29. marca do 7. aprila. Opat budete mat moznost vo vystavnych priestoroch muzea vidiet, ale aj kupit rozne ozdobne predmety, kraslice a ine ludovoumelecke vyrobky.
Ak chcete ponuknut svoje prace, mozete ich do 26. marca priniest do budovy muzea na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 (Mestiansky dom). Aj tohtorocna vystava urcite sprijemni jarne dni a obohati vas o velkonocne vyrobky pravidelnych, ale aj novych dodavatelov. Organizatori vas radi privitaju.

 

Pozyvame vas na VELKONOCNU ZABAVU 11. aprila o 19. h v Omega klube v Brezne.
Predaj vstupeniek za 600 Sk: Parfemy, Razusova 7, Brezno (nad Nika sportom) od 9. do 12. h a od 13. do 17. h.
Tel: 0903 851461

 


Dakujeme ...

Dakujem za ochotu a laskavost primarovi gynekologickeho oddelenia breznianskej nemocnice MUDr. Ivanovi Tauferovi, MUDr. Jurajovi Svantnerovi i ostatnym lekarom, tiez zdravotnym sestram a vsetkym pracovnickam za ich srdecnost a trpezlivost pri osetrovani. Podakovanie patri aj primarke anesteziologickej ambulancie MUDr. Anne Longauerovej za jej velku ochotu a laskavost.

Pacientka gynekologickeho oddelenia Nemocnice s poliklinikou v Brezne, operovana 19. januara

...

Domov socialnych sluzieb Kotva v Brezne dakuje za sponzorsky prispevok Nadacii Zeleziarne Podbrezova a. s., ktory poskytla na rozvoj spolocensko-kulturneho zivota obyvatelov domova.

Riaditelka DSS

...

Ku krasnemu humannemu a ludskemu cinu sa prihlasili studenti detasovaneho pracoviska Materialovotechnologickej fakulty v Brezne, ked sa rozhodli bezplatne darovat krv, ako akt materialnej a psychickej podpory choremu ucitelovi. Zaroven vdaka patri oddeleniu hematologie Nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Dekanat fakulty a vedenie detasovaneho pracoviska dakuje vsetkym ucastnikom tejto akcie a zaroven aj SAD BBDS, a. s., Brezno za zabezpecenie dopravy z Brezna do Banskej Bystrice.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT