20. APRIL 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 20. do 27. aprila

Kino Mostar Brezno

23. pia - Okno naproti (Taliansko, MP/12, 19.30) - Romanticka drama.

24. so, 25. ne - Scary Movie 3 (USA, MP/12, 19.30) - Komedia - horor.

 

Pripravuje: maj: Posledny Samuraj, jun: Troja, jul: Umucenie Krista, Harry Potter a vazen z Azkabanu.

Kino Panorama Podbrezova

25. ne - Sanghajski rytieri (USA, MP/12, 19.00) - Akcna komedia. Premiera.

 

Kino Fabova hola Polomka

24. so - Pan prstenov - Navrat krala (USA, MP/12, 20.00) - Dobrodruzno-fantasticky film.

 

Kino Trangoska Valaska

21. st - Master a Comander: Na opacnom konci sveta (USA, MP/12, 18.00) - Akcny velkofilm.

Kam za kulturou

V ramci TEATRIADY Mestske kulturne stredisko v Brezne uvadza: 30. aprila o 18.00 na namesti - STAVIAME MY MAJE - tradicne ludove divadlo s DFS Stastne detstvo a FS Mostar, o 19.00 PRED VSTUPOM SLOVENSKA DO EUROPSKEJ UNIE - program umeleckych telies pri prilezitosti zaclenenia Slovenska do Europskej unie, ludova veselica, polnocny ohnostroj, 1. maja o 16.00 vo dvore na Nam. gen. M. R. Stefanika 2 - VRABCIACI VO DVORE - detska sou, 3. maja o 19.00 v mestskom dome kultury - DRISLAKOVINY - kabaretny program skupiny Drislak, vstupne 130 Sk.

...

Bombura klub v Brezne v sobotu 24. aprila o 20.00 pozyva na WAKING VISSION TRIO (USA, ITA, SK).

...

Centrum volneho casu v Brezne a obec Bacuch v stredu 21. aprila o 9.30 organizuju v Kulturnom dome v Bacuchu 14. rocnik okresneho kola sutaze v speve ludovych piesni ziakov zakladnych skol Slavik Slovenska. Sutaz bude sprevadzana vystavkou prac ziakov.

...

V nedelu 25. aprila o 16.00 sa v rimskokatolickom kostole v Brezne uskutocni spolocny chramovy koncert miesaneho spevackeho zboru mesta Agria - Grecko a Spevackeho zboru mesta Brezna; diriguju: Vlassis Mastroyannis a Milan Pazurik; vstupne dobrovolne.

...

Obec Podbrezova v nedelu 25. aprila pozyva na 5. rocnik Jarnej slavnosti svateho Juraja v Lopeji na Dolnej ulici, ktora zacne o 10.00 slavnostnou svatou omsou v kostole sv. Juraja. Nebude chybat alegoricky sprievod a bohaty kulturny program.

...

Divadelny subor Jana Chalupku mesta Brezno pozyva vsetkych milovnikov divadla na predstavenie divadelneho suboru Daxner z Tisovca. V pondelok 10. maja o 19.00 v sale mestskeho domu kultury uvedie znamu divadelnu hru Tennesee Williamsa Skleneny zverinec. Predpredaj vstupeniek za 30 korun je v TIKu v Brezne a hodinu pred predstavenim.

...

V sobotu 24. aprila o 17.30 sa v sale Kulturneho strediska v Dolnej Lehote uskutocni Posedenie pri heligonke. Vstupne je 40 korun.

...

Majstrovstva sveta 2004 v hokeji v BERNARDINE

Chata Bernardin pozyva vsetkych priaznivcov hokeja na sledovanie TV prenosov z majstrovstiev sveta a ponuka TV projekciu vo volnej prirode s moznostou tipovania jednotlivych zapasov. Vitazne tipy budu po finalovych zapasoch vyzrebovane. Vitaz ziska vikendovy pobyt pre dve osoby v chate Bernardin.
Slovensko do toho!!!
Blizsie informacie na c. tel: 0905 332504.

 ...

Zbor pre obcianske zalezitosti Clovek - cloveku pri meste Brezne v piatok 30. aprila o 16. h pozyva do mestskeho domu kultury na slavnostny program pri prilezitosti 50. vyrocia zalozenia Zborov pre obcianske zalezitosti Clovek - cloveku. Vstup je volny.  

...

Mestske kulturne stredisko v Brezne v pondelok 3. maja o 19. h pozyva do mestskeho domu kultury na hudobno-zabavny program veselej skupiny DRISLAK. Predpredaj vstupeniek za 130 Sk je v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne.
...
Mestske kulturne stredisko a Turisticko-informacna kancelaria v Brezne od 23. aprila pozyvaju do synagogy na vystavu Dusana Hutku DREVOREZBA.
 
V nedelu 2. maja o 18. h sa na zimnom stadione vo Zvolene uskutocni koncert skupiny Olympic. Predpredaj vstupeniek do 25. aprila za 290 Sk a od 26. aprila za 350 Sk je v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne, c. tel: 6114221.
 


Dakujeme...

Obcianske zdruzenie Ellis v ramci integracie postihnutych deti do zdravej populacie v priestoroch Centra volneho casu v Brezne otvorilo novu hernu pre vsetky deti okresu. Podakovanie za pomoc a spolupracu patri najma BBSK v Banskej Bystrici, vedeniu mesta, Mestskemu kulturnemu stredisku v Brezne, nadacii Pontis - fondation, nadacii pre deti Slovenska Hodina detom a v neposlednom rade firmam Vonsch, HLP grafik, Istrobanke v Brezne, za medialnu podporu pracovnikom regionalnych novin Horehronie a vsetkym ludom s dobrym srdcom a ochotou pomoct.

...

V marci v ramci projektu Zdrava skola sa deti Zakladnej skoly v Myte pod Dumierom zucastnili na lyziarskom vycviku v Ski centre v Myte pod Dumbierom. Podakovanie za pomoc patri rodicom, ucitelom, vlekarom a hlavne majitelovi vleku Ing. Frantiskovi Capovi, ktory sponzorsky poskytol vlek. Vsetci mu za jeho skutok a ochotu dakuju.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT