4. MAJ 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 4. do 11. maja

Kino Mostar Brezno

7. pia, 8. so, 9. ne - V mene cti (USA, MP/15, 19.30) - Pribeh o hrdinstve, oddanosti a rivalite v laske. Dobrodruzny velkofilm.

 

Pripravuje: maj: Posledny Samuraj, jun: Troja, jul: Umucenie Krista, Harry Potter a vazen z Azkabanu.

Kino Panorama Podbrezova - nepremieta

 

KIno Fabova hola Polomka

8. so - Zelary (CR/SR/RAK, MP/12, 18.00) - Silny pribeh rozprava o ludskej dusi, stasti, prianiach. Drama.

 

Kino Trangoska Valaska

5. st - Neznesitelna krutost (USA, MP/12, 18.00) - Romanticka komedia.

Kam za kulturou

Divadelny subor Jana Chalupku mesta Brezno pozyva vsetkych milovnikov divadla na predstavenie divadelneho suboru Daxner z Tisovca. V pondelok 10. maja o 19.00 v sale mestskeho domu kultury uvedie znamu divadelnu hru Tennesee Williamsa Skleneny zverinec. Predpredaj vstupeniek za 30 korun je v TIKu v Brezne a hodinu pred predstavenim.

...

Mestske kulturne stredisko a Turisticko-informacna kancelaria v Brezne do 16. maja od 11. do 16. h pozyvaju do synagogy na vystavu Dusana Hutku DREVOREZBA. Navstevnost v case do 11. h treba nahlasit v TIKu, c. tel. 6114221.

...

Krestanska rockova skupina Placed - Up v Brezne!
Pridte a okrem dobrej hudby uvidite pantomimu a stretnete sa so studentami z Liberty Univerzity v USA.
Koncert sa uskutocni v piatok 14. maja od 18.00 v kinosale Mestskeho domu kultury v Brezne. Vstup je dobrovolny.

...

Spevacky zbor mesta Brezna v spolupraci so Zakladnou umeleckou skolou v Partizanskom v sobotu 8. maja o 19. h pozyva do rimskokatolickeho kostola v Brezne na spolocny chramovy koncert spevackeho zboru Montegaleto z Bussolengo (Verona) v Taliansku a Spevackeho zboru mesta Brezna. Diriguju: Lorenzo Giacopini a PaedDr. Zuzana Giertlova. Vstupne je dobrovolne.

...

Primator mesta Brezna a zbor pre obcianske zalezitosti Clovek - cloveku mesta Brezna v nedelu 9. maja o 14.30 srdecne pozyvaju vsetky matky, stare a prastare matky nasho mesta na namestie (v pripade nepriazniveho pocasia do kinosaly mestskeho domu kultury) na slavnostne stretnutie pri prilezitosti Dna matiek. V kulturnom programe sa predstavia deti zakladnej umeleckej skoly, zakladnych skol a clenovia zboru pre obcianske zalezitosti Clovek - cloveku v Brezne. Vstup je volny.

...

Folklorny subor Mostar pozyva siroku verejnost na 2. tanecny vecer zamerany na vyuku country tanca, spojeny s posedenim pri zivej hudbe. Pridte stravit cas aktivne v piatok 14. maja o 19. h v restauracii Omega. Vstupne je 100 korun.

...

Pri prilezitosti 59. vyrocia ukoncenia druhej svetovej vojny sa v sobotu 8. maja uskutocni 34. rocnik vystupu na Dumbier.
Program: 8.00 zraz ucastnikov na namesti v Brezne, 8.10 prihovor, 8.30 odchod autobusov z namestia na Certovicu, 9.00 odchod z Certovice na Lajstroch, Kumstovu, Kralicku, Chatu gen. M. R. Stefanika, 12.00 prichod do chaty, 12.15 pietny akt pri pamatniku SNP, 12.30 vystup na Dumbier, 15.00 navrat do chaty a zostup na Trangosku, 16.00 odchodu autobusov do Brezna.
Pozor! Organizator zabezpecuje dopravu len vopred prihlasenym ucastnikom! Prihlasku s poplatkom 60 Sk za dospelych, 30 Sk za dieta do 15 rokov ( pre ucastnikov bez naroku na dopravu je poplatok 30 Sk za dospeleho, 20 Sk za dieta) treba zaslat do 6. maja na adresu: Eva Benackova, Clementisova 9, 977 01 Brezno, c. tel: 6116213.
Vzhladom na to, ze v maji sa na niektorych miestach vyskytuju snehove pelia, treba si obut pevnu obuv a teplo sa obliect. Turisti sa na tomto podujati zucastnuju na vlastne nebezpecie, preto treba dodrziavat zasady pohybu vo vysokohorskom terene, nevstupovat na snehove previsy a respektovat pokyny organizatorov a clenov Horskej zachrannej sluzby. V pripade nepriazniveho pocasia si organizator vyhradzuje zmenu trasy vystupu.


Dakujeme...

V nedelu 25. aprila sa v casti obce Lopej uskutocnila v poradi uz piata Jarna slavnost svateho Juraja. Podakovanie patri firmam, ktore aj napriek zlozitemu obdobiu poskytli financnu pomoc. Su to: Wink Trade Prievidza, Polnohospodarske druzstvo Jasenie, Bioholz s. r. o., Vajskova, Frame - predajna stavebneho materialu Vajskova, Tauris, a. s., Rimavska Sobota, Hydinaren Zamostie, sukromne hospodariaci rolnik p. Vanco Jasenie, Agrojas Predajna, MKM Fruit, s. r. o., Vajskova, Pekaren u Jahasza Lopej, Anvel - predajna rozlicneho tovaru Lopej, Predajna vin Lopej, Lamo Valaska, Italy bar Chvatimech, ZP Gastro servis, s. r. o., Podbrezova, Nadacia ZP Podbrezova, Predajna masa Kolkaren Podbrezova. Podakovanie patri aj hlavnym spoluorganizatorom - farnosti Lopej, Zakladnej skole Podbrezova, ale aj ludovoumeleckym vyrobcom a vsetkym ucinkujucim.

 


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT