11. MAJ 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 11. do 18. maja

Kino Mostar Brezno

15. so, 16. ne - Kral zlodejov (SR/CR/NEM/RAK/FR, MP/15, 19.30) - Tvrdo realisticky a zaroven dojimavo-nezny pribeh moderneho Olivera Twista.

 

Pripravuje: maj: Posledny Samuraj, jun: Troja, jul: Umucenie Krista, Harry Potter a vazen z Azkabanu.

Kino Panorama Podbrezova - nepremieta

 

Kino Fabova hola Polomka

15. so - Laska nebeska (VB, MP/12, 20.00) - Romanticka komedia v style Styri svadby a jeden pohreb.

 

Kino Trangoska Valaska

12. st - Strasidelny zamok (USA, MP/12, 18.00) - Strasidelna komedia na sposob filmov Addams family ci Krotitelia duchov s fantastickymi vizualnymi efektmi.

 

Kam za kulturou

Jaroslav a Marek Surinovci pozyvaju do Statnej opery v Banskej Bystrici na vystavu fotografii z ciest autostopom po carovnom Savojsku Suznenie (od ladu k ladovcom, od ladovcov k ... slnku).

...

Mesto Brezno, Infiniti Media a country skupina Vodopad v dnoch 14. a 15. maja pozyvaju na namestie na 13. rocnik festivalu hudby Country za mestskou stodolou. V piatok o 16. h vystupia: Jason - Sklene Teplice, Suplet - Piestany, Duo Uhlik - Hubek - Bratislava, Tulibanda - Polomka, Drislak - Vranov (host), Country Team - Trnava, ZBM - Brezno, v sobotu o 11. h sa predstavia: Tucna Anca - Horna Lehota, Blue Trend - Rimavska Sobota, Jano Milan - Pohorelska Masa, Country Limit Club - Prievidza, Mato Libic - Vlkanova, Drops - Karvina - CR (host), Veslari - Kosice, Pacifik - Praha (host), Vodopad - Brezno. Sprievodne akcie: nafukovacie skakadlo pre deti, ryzovanie zlata, jazda na konoch, Wild Gang - pistolnici, hydraulicky byk, jarmok ludovoumeleckych vyrobkov. O 21.30 sa v hoteli Dumbier uskutocni Country bal.

...

V ramci Teatriady Mestske kulturne stredisko v Brezne na namesti uvadza: v piatok 14. maja o 21. h V STYLE SRANDY - poulicna sou so skupinou ZBM, v nedelu 30. maja o 16. h JARNE HRY - TURICE v podani detskeho folklorneho suboru Stastne detstvo.

...

Mestske kulturne stredisko a Turisticko-informacna kancelaria v Brezne do 16. maja od 11. do 16. h pozyvaju do synagogy na vystavu Dusana Hutku DREVOREZBA. Navstevnost v case do 11. h treba nahlasit v TIKu, c. tel. 6114221.

...

V sobotu 15. maja o 20. h sa v Bombura klube v Brezne predstavi Erich ,,Bobos" Prochazka.

...

Krestanska rockova skupina Placed - Up v Brezne!
Pridte a okrem dobrej hudby uvidite pantomimu a stretnete sa so studentmi z Liberty Univerzity v USA.
Koncert sa uskutocni v piatok 14. maja od 18. h v kinosale Mestskeho domu kultury v Brezne. Vstupne je dobrovolne.

...

V stredu 12. maja o 17.30 h sa v koncertnej sale Zakladnej umeleckej skoly v Brezne uskutocni Koncert ku Dnu matiek.

...

Horehronske muzeum v Brezne pozyva do budovy na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 na: vystavu Vysivka spod Kralovej hole - historia, vyroba a miesto vysivky v ludovom odeve a textile; od 19. do 21. maja na DVOR REMESIEL 2004 - VYSIVAME - podujatie s vystavou a ukazkami tradicnej vyroby vysivky z okresu Brezno venovane Medzinarodnemu dnu muzei; vstupne: dospeli 10 Sk, deti 5 Sk.

...  

Divadelny subor Jana Chalupku mesta Brezno v piatok 28. maja o 18. h v mestskom dome kultury uvadza premieru rozpravky na motivy knihy Petra Glocku Ako upiect zajaca bez ohna alebo Kto veselo klame, hladom nezomrie.

Predpredaj vstupeniek (dospeli 30 Sk, deti 15 Sk) je v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne a hodinu pred predstavenim v pokladni mestskeho domu kultury.

...

Olympijska stafeta

Slovensky olympijsky vybor pod zastitou Ministerstva skolstva SR a Mestsky sportovy klub Brezno v dnoch 13. a 14. maja pozyvaju bezcov, ktorym nie je lahostajna olympijska myslienka, do olympijskej stafety.
Priebeh stafety: 13. stvrtok - 9.00 - start stafety z Banskej Bystrice, 13.45 - prichod stafety k OMV Brezno (benzinova pumpa), pripojenie sportovcov z Brezna, 14.10 - privitanie stafety na namesti, prihovor primatora mesta Brezna, dekoracia stuhou mesta, kratky kulturny program (MsKS), sprievodne akcie (CVC), 14. piatok - 8.30 - zraz sportovcov, obcanov a mladeze na mestskom futbalovom stadione, 9.00 - slavnostne odstartovanie stafety z Brezna do Banskej Bystrice, odchod sprievodu autobusom, striedanie bezcov po trase, 14.30 - predpokladany prichod do Banskej Bystrice, odovzdanie stafety v Mestskom urade Banska Bystrica, 15.00 - navrat ucastnikov do Brezna.
Skusme presvedcit organizatorov, ze popri hokeji zijeme aj olympiadou v Atenach Caubertonovou myslienkou a zucastnime sa na tomto stafetovom behu.

...

Folklorny subor Mostar pozyva siroku verejnost na 2. tanecny vecer zamerany na vyuku country tanca, spojeny s posedenim pri zivej hudbe. Pridte stravit cas aktivne v piatok 14. maja o 19. h v restauracii Omega. Vstupne je 100 korun.


Volajte cez ustrednu!

Nemocnica s poliklinikou v Brezne ma 5 automatickych predvolieb zacinajucich 63 02 + klapka. Neznamena to vsak, ze je to priame cislo do ambulancie, kde sa chcete dovolat. Prepnutie v takomto tvare do ambulancii robi stroj. Odporucame preto volat ustrednu (6113491) a tam poziadat o prepnutie. Ak volate cez automaticku predvolbu, na 2. signal uz volana anbulancia nezdvihne, prepne to na ustrednu, ktora uz s tym prakticky nemoze nic urobit.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT