18. MAJ 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 18. do 25. maja

Kino Mostar Brezno

22. so, 23. ne - Peter Pan (USA, MP, 16.00) - Rozpravka pre celu rodinu.

21. pia, 22. so, 23. ne - Posledny Samuraj (USA/NZ, MP/15, 19.30) - Historicko-dobrodruzny film.

 

POZOR ZMENA!

5., 6., 7. juna UMUCENIE KRISTA - poslednych dvanast hodin Jezisa z Nazaretu. Vstupne: so, ne - 75 Sk, po - 65 Sk.

Kino Panorama Podbrezova - nepremieta

 

Kino Fabova hola Polomka

22. so - Good bye Lenin! (USA, MP/12, 20.00) - Komedia.

 

Kino Trangoska Valaska

19. st - Bratia ako sa patri (USA, MP/12, 18.00) - Nova komedia od tvorcov Nieco na tej Mary je.

 

Kam za kulturou

Jaroslav a Marek Surinovci pozyvaju do Statnej opery v Banskej Bystrici na vystavu fotografii z ciest autostopom po carovnom Savojsku Suznenie (od ladu k ladovcom, od ladovcov k ... Slnku).

...

V ramci Teatriady Mestske kulturne stredisko v Brezne na namesti uvadza: v nedelu 30. maja o 16. h JARNE HRY - TURICE v podani detskeho folklorneho suboru Stastne detstvo.

...

Zakladna umelecka skola v Brezne pozyva: v stredu 26. maja o 16.15 do foyer na vernisaz absolventov vytvarneho odboru, o 17. h do koncertnej saly na I. absolventsky koncert, v piatok 28. maja o 17. h na II. absolventsky koncert.

...

Horehronske muzeum na Nam. gen. M. R. Stefanika 13

v Brezne od 19. do 21. maja od 9. do 16. h pozyva na podujatie venovane Medzinarodnemu dnu muzei DVOR REMESIEL. Program: vystava zo zbierok Horehronskeho muzea Vysivka spod Kralovej hole - historia, tvorba a miesto vysivky v ludovom odeve a textile v troch obciach pod Kralovou holou. Nebudu chybat ukazky tradicnych technik vysivky z Horehronia, prehliadka videozaznamov o ludovom odeve a spracovani textilnych vlakien.

...

EM - PE MUSIC dee jay agency v sobotu 22. maja pozyva na EM - PE MIDA PARTY v priestoroch pizzerie Mida v Brezne, kde sa uskutocni vinylova sou so vsetkymi progresivnymi stylmi hudby. Ako host vystupi dj Peet Loop. V piatok 28. maja bude vo Vlcich dierach v Ciernom Balogu DJ MIX PARTY 2.

...

Zakladna umelecka skola v Polomke pri prilezitosti 5. vyrocia zalozenia v piatok 21. maja o 17.30 pozyva do budovy materskej skoly na 4. beneficny koncert.

... 

Divadelny subor Jana Chalupku mesta Brezno v piatok 28. maja o 18. h v mestskom dome kultury uvadza premieru rozpravky na motivy knihy Petra Glocku Ako upiect zajaca bez ohna alebo Kto veselo klame, hladom nezomrie. Predpredaj vstupeniek (dospeli 30 Sk, deti 15 Sk) je v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne a hodinu pred predstavenim v pokladni mestskeho domu kultury.


Podnikatelskym subjektom a obecnym uradom v okrese Brezno

Mestu Breznu bola firmou Garp, s. r. o., z Bratislavy dorucena ponuka na spracovanie mapy mesta a okolia. Podnikatelske subjekty a obecne urady maju moznost zverejnit reklamnu fotografiu a kontakty v mape, aby sa lepsie dostali do povedomia navstevnikov Brezna. Mesto Brezno bude mapu prezentovat na kulturnych, spolocenskych ci sportovych akciach usporiadanych mestom, na vystavach, veltrhoch CR, oficialnych navstevach a na medzinarodnych stretnutiach. Tymto sa otvara moznost ponuknut svoje sluzby nielen nasim, ale aj zahranicnym turistom.

Konkretne podmienky zverejnenia vlastnej reklamy s vami ochotne prerokuje zastupca firmy Garp, s. r. o., Ing. Rastislav Majerik, ktory si stretnutie dohodne telefonicky, pripadne ho mozete kontaktovat na c. tel: 0907 829350.

 

Dakujeme...

Touto formou sa chcem podakovat lekarom, sestrickam a ostatnemu personalu chirurgickeho oddelenia breznianskej nemocnice (3. poschodie) za obetavu a zodpovednu pracu, ktoru vykonavaju. Srdecne dakujem.

Pacientka Anna Giertlova

...

Na zaciatku maja sa v penzione Hradisko v Nemeckej uskutocnilo dvojdenne vzdelavacie stretnutie zamestnancov zariadeni socialnych sluzieb. Domov dochodcov a domov socialnych sluzieb Hron Dubova sa touto formou chce podakovat sponzorom podujatia: p. Furdikova - Addy Brezno, Fittich Alarm, s. r. o., Banska Bystrica, Zepter, ako aj vsetkym, ktori sa podielali na organizacii podujatia.

...

EM PE MUSIC dee jay agency dakuje za spolupracu pri uskutocneni akcii: Viper Tuning, DV Com, pizzeria Mida, Sia moda, Style moda, Autoskola Peter Lietavec, Moza masiarstvo, T. D. Taxi, Best.

  

Turnaj v mariasi

V sobotu 29. maja so zaciatkom o 9. hodine sa v Helpe v restauracii Majk penzion uskutocni turnaj v mariasi. Startovne je 250 korun. Prezentacia bude o 8. hodine. Blizsie informacie na 0905 786103.

 

KTO NEPRIDE, BUDE BANOVAT!

Obcianske zdruzenie Jasienok v spolupraci s Lesmi mesta Brezno, s. r. o., v sobotu 29. maja pozyva na OTVORENIE LETA 2003 na parkovisku pred Motorstopom v Zadnych Halnoch.

Program: 9.30 prezentacia, 10.00 start cyklistov - deti 10- 15-rocne (trasa: Jezova - Skalnita - Jezova), 11.00 sutaze dospelych: horehronsky trojboj (pilenie dreva, hod kluchtou na dialku, pitie piva), dvihanie pivoveho suda, prenasanie sudov s pivom, pretlacanie rukou, sutazenie deti: skakanie vo vreci, beh na troch nohach, malovanie na kartony, chytanie ryb v bazene.

Sprievodne akcie: jazda pre deti na ponikovi, ukazky cvicnych psov a zachrannej akcie v cestnej doprave; hra country skupina Vodopad.

 ... 

Pedagogicko-psychologicka poradna, Hradby 9, Brezno (c. tel: 6116399) a obcianske zdruzenie INAK v utorok 25. maja o 14. hodine pozyvaju do zasadacky Obvodneho uradu na Nam. gen. M. R. Stefanika v Brezne na vzdelavaci seminar Ako chranit deti pred zranujucimi vplyvmi. Cielom seminara, ktoreho lektorom je PhDr. Stefan Matula z Vyskumneho ustavu detskej psychologie a patopsychologie v Bratislave, je zaktivizovat pedagogov k ucasti na rieseni problemov socialno-patologickych javov prostrednictvom vzdelavacich a informacnych aktivit.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT