19. OKTOBER  2004 Strana 9

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

* Horoskop od utorka do utorka * Horoskop od utorka do utorka * Horoskop od utorka do utorka *

 Baran

   Prichádza obdobie, kedy treba posilniť vašu pracovnú schopnosť, nebáť sa riskovať. Nezabúdajte na lásku, prejavte harmonický vzťah k nej.

Býk

   Môže vzniknúť zmena práce alebo hrozba vyhodenia. Buďte opatrný s vašimi emóciami a zbytočne sa nerozčuľujte. Verte v svoju lásku.

Blíženci

   Tento týždeň sa musíte venovať vašim deťom a vášmu zdraviu. Môže vzniknúť žalúdočné ochorenie. Počúvajte vašu intuíciu.

Rak

   Máte obdobie, kedy sa viete rýchlo rozčúliť. Pridržte svoje emócie a nápady. Venujte sa viac rodine a domácemu kľudu.

Lev

   Máte dosť energie, aby ste sa pustili do realizácie vašich plánov. Na pomoc vám príde anjelská moc. Pomáhajte druhým, ale nezabúdajte na seba.

Panna

   Máte dobré obdobie na použitie energie v práci. Neľutujte svoje sily a prejavujte veľký záujem o prácu. Podarí sa vám získať aj finančnú prémiu. Budete zaujímavý aj vo svojej spoločnosti.

Váhy

   Toto obdobie je dobré na dostávanie darčekov a prianí. Na chvíľu zabudnete na váš neúspech v práci. Tolerujte vašich partnerov, aj keď nie je všetko podľa vašich predstáv.

Škorpión

   Prispôsobte svoju energiu na tempo vašej práce. Dajte do pozoru ekonomické veci a firemné účty. Dávajte si pozor na fyzické zranenia a nezabúdajte na lásku.

Strelec

   Pomaly dokončujte začaté veci a môžete plánovať nové. Môžete byť viac emocionálny a rozvážny. Vplyv nového mesiaca pomôže upevniť vašu lásku.

Kozorožec

   Nepreháňajte to s vašimi emóciami a tvrdohlavosťou v práci. Môžu vzniknúť kritické situácie. Viac používajte logiku, potom príde úspech. Nezabúdajte na krásne milovanie.

Vodnár

   Pozor na flirtovanie, nemusí to skončiť vo váš prospech. Máte možnosť cestovať. Pracovne ste v najlepšej forme. Nepreháňajte to so žiarlivosťou.

Ryby

   Máte dosť energie, aby ste sa pustili do niečoho nového. Môžu z toho vzniknúť veľké príjmy. Ste atraktívny a môžete zažiť veľký flirt. Hviezdy vám to dovoľujú.I


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT