7. JUN 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 7. do 14. juna

Kino Mostar Brezno

11. so, 12. ne - Kruh 2 (USA, MP/15, 19.30) - Hlavna akterka prveho Kruhu, investigativna novinarka Rachel Kellerova so synom Aidamom opusti Seattle. Prestahuje sa do ticheho mestecka v Oregone v snahe zabudnut a zacat novy zivot. Pomstychtiva Samara sa vsak vratila... Horor.

Kam za kulturou

Slovenske divadlo tanca uvadza BOLERO – PRIBEH MATKY v rezii Jana Durovcika.
Ojedinely autorsky projekt, ktory v sebe zlucuje prvky klasickej cinohry a moderneho tanca. V postave matky sa predstavi Anna Javorkova.
V piatok 10. juna o 19.00 v mestskom dome kultury, vstupne 220 Sk. Predpredaj vstupeniek v TIKu, c. tel.: 6114221.

...

Prazdniny v Slniecku pre deti od 4 do 10 rokov
Terminy: od 4. do 8. jula, od 11. do 15. jula, od 1. do 5. augusta, od 8. do 12. augusta.
V cene 1000 korun je zahrnute: zakladne poistenie, cestovne (styri dni z piatich su vylety), vstupne podla denneho programu, obcerstvenie, piaty den – kupanie v bazene v Slniecko-centre, tvorive dielne, vystavka “diel” pre rodicov, opekacka. Informacie na c. tel.: 612 3889, 0915 830822, 0903 043100.
Pre deti do 4 rokov denny program: cena 200 Sk/den ( opatrovanie, kupanie v bazenikoch, hojdacky, smykacky, pieskovisko, preliezky, hracky), moznost obednajsieho spanku.

...

Kto nepride, bude banovat
Obcianske zdruzenie Jasienok Zadne Halny v spolupraci s Lesmi mesta Brezno, s. r. o., v sobotu 11. juna pozyva na OTVORENIE LETA pred Motorstopom v Zadnych Halnoch. Organizatori pripravili ako kazdorocne bohaty program pre deti i dospelych.
Program: 10.00 cyklisticke preteky deti aj dospelych, malovanie na asfalt a na kartony, chytanie rybiciek v bazene, skok na troch nohach, skakanie vo vreci, prezentacia cinnosti Policajneho zboru, nosenie na ponikoch, dospeli si pridu na svoje v silovych sutaziach.
Hra skupina vodopad.


Dakujeme ...

V sobotu 28. maja sa pri prilezitosti Medzinarodneho dna deti uskutocnil v Dolnej Lehote Chodnik rozpravkovym lesom. Na deti cakali rozpravkove bytosti v prekrasnych kostymoch so zaujimavymi ulohami, a to Cervena ciapocka a vlk, polovnici, Cert a Kaca, vodnicky, motyliky... Cela zabava koncila na futbalovom ihrisku s programom - opekanie spekacikov, ukazka zasahu policie, sermiari Riccaso zo Zvolena, diskoteka, sutaze, futbal. O balicky, obcerstvenie a gulas sa postarali sponzori, obetavi rodicia a ucitelky. Aj takto vitpne, zabavne a druzne sa da pripravit den pre deti. Bryndziarik centrum, neziskova organizacia Dolna Lehota dakuje za pomoc tymto sponzorom: Pila Dolna Lehota - Peter Snek, Bystro - projekcia J. Bystriansky, T. Brieda - drevovyroba Vajskova, Kukucka - Zuzana Lamosova-Benovska, hotel Polianka, Maso -agrolehota, MKM - Fruit, Obecny urad Dolna Lehota, Kobok, J. D. Metal - J. Dolnan, Pekaren Vrchy - J. Ridzon, Aquadol - Dolna Lehota, Ovciarske druzstvo - p. Majerikova, BB SK - D. Backo, prednosta Obvodneho uradu v Brezne, TJ Partizan - Dolna Lehota, DJ Mimo.

...

Velke dakujem patri Ing. A. Rostarovej, K. Danisovej a celemu kolektivu centra Slniecko za poskytnutie priestorov pre matky so ZTP detickami. Dakujeme aj za to, ze pre nas organizuju zaujimave sedenia a aktivity. Maju naozaj velke srdcia: Velmi nas tesi, ze maju zaujem pomoct a urobit nieco aj pre nase deti.

Za vsetky mamicky so ZTP detickami dakuje p. Jurcova


Talentove skusky
Zakladna umelecka skola v Brezne v dnoch 20. - 21. juna od 14. do 17. h pozyva deti od 6 do 7 rokov na talentove skusky do hudobneho odboru, vytvarneho odboru (treba si doniest vykres A4 a farbicky), literarno-dramatickeho odboru a tanecneho odboru (cvicky, pripravit si tanecnu kreaciu s hudobnym sprievodom na CD alebo kazete).

...

Zmena strankovych hodin
Na zaklade vykonanej analyzy na pracoviskach skupin vydavania cestovnych dokladov je od 1. juna v Okresnom riaditelstve Policajneho zboru v Brezne upraveny rozsah strankovych hodin:
pondelok 7.00 - 12.00, 13.00 - 15.00, utorok 8.00 - 12.00, streda 7.30 - 12.00, 13.00 - 20.00, stvrtok nestrankovy den, piatok 7.30 - 12.00, 13.00 - 15.00.

...

Okresna organizacia Slovenskeho polovnickeho zvazu v Brezne oznamuje svojim clenom, priatelom polovnictva a prirody, ze ponuka na predaj zlavnene vstupenky na celostatnu vystavu s medzinarodnou ucastou Polovnictvo a priroda Nitra 2005, ktora bude v dnoch 15. - 19. juna na vystavisku Agrokomplex.
Vstupenky si mozete kupit v polovnickom zvaze na Nam. gen. M. R. Stefanika 20/15 v Brezne.

...

CIVILNA OCHRANA INFORMUJE
Preskusanie prevadzkyschopnosti systemov varovania obyvatelstva
Podla § 3a
ods. 4 zakona NR SR cislo 42/994 Z. z. o civilnej ochrane obyvatelstva v zneni neskorsich predpisov stanovil Urad CO MV SR v piatok 10. juna o 12. h dvojminutovym stalym tonom preskusanie prevadzkyschopnosti siete elektrickych siren na uzemi Slovenskej reupubliky.

...

Policia patra
Urad justicnej a kriminalnej policie v Brezne sa obracia na obcanov so ziadostou o pomoc a spolupracu pri patrani po hladanom:
Miroslavovi Kurtikovi, narodenom 5. marca 1965 v Brezne, trvale bytom Michalova, Hradza c. 95. Okresny sud v Banskej Bystrici vydal prikaz na jeho zatknutie pre trestny cin ublizenia na zdravi podla § 221 ods. 1 Tr. zakona.

Miroslav Kurtik je vysoky 170 cm, ma stihlu postavu, kratke hnede vlasy, sivomodre oci, vysoke celo, moze mat fuzy, zvlastne znamenia nie su zistene.
Ziadame obcanov, ktori by vedeli podat akekolvek informacie o hladanom, aby tak urobili v ktoromkolvek utvare Policajneho zboru alebo na zname telefonne cislo 158.
Za spolupracu dakujeme.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT