8. NOVEMBER 2005 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 8. do 15. novembra

11. pia, 13. ne - Jaskyna (USA, MP/15, 19.30) - Akcny horor.

Kam za kulturou

   Bombura klub v Brezne v sobotu 12. novembra o 20.00 pozyva na MASO (sk) a K -AGAIN (ita) - popredny taliansky hard core na europskom klubovom turne.


Dakujeme...

     Srdecna vdaka,

   v dnoch 27. - 28. oktobra sa v hoteli Stupka na Taloch zisla asi stovka sestier a zastupcov farmaceutickych firiem na druhej celoslovenskej konferencii detskych sestier. Bez financnej, technickej, odbornej a moralnej pomoci  by stretnutie nebolo mozne uskutocnit. Moje velke podakovanie patri firme Compeko, Vonsch, Barimu Fejzulovicovi, Petrovi Fialkovi, pekarni Lopej, PhDr. Kornelii Majerovej, PhMr. Jaroslavovi Dalakovi, Mgr. Jaroslavovi Surinovi. Zaroven dakujem zastupcom predstavenstva Zeleziarni Podbrezova - ekonomickemu riaditelovi Ing. Marianovi Kurcikovi, riaditelovi Ski Tale Ing. Lubosovi Durindakovi a celemu kolektivu hotela Stupka za kvalitne poskytnute sluzby.

Zina Vezdurova

...

    Dakujeme MUDr. Zdene Volentierovej a zdravotnemu personalu interneho oddelenia breznianskej nemocnice, na 2. poschodi za laskavu pomoc a starostlivost, ktoru poskytli v case choroby Janovi Bobalovi.

S vdakou smutiaca rodina


  Mesto Brezno v dnoch od 17. do 19. novembra (stvrtok - sobota) pozyva na tradicny ONDREJSKY JARMOK, ktory bude v priestoroch namestia a prilahlych uliciach - B. Němcovej, cast Ulice CSA - popri obchodnom dome, cast Malinovskeho ulice.
   Organizator jarmoku Mestsky urad v Brezne oznamuje vsetkym organizaciam, statnym uradom, bankam, prevadzkovatelom maloobchodnych a vyrobnych prevadzok, ze v tychto dnoch bude obmedzena doprava, uzatvorena juzna cast namestia a Ulica B. Němcovej. Touto formou sa obracia na obcanov so ziadostou o pochopenie, trpezlivost a ustretovost pri organizovani podujatia.

* * *

CIVILNA OCHRANA INFORMUJE

Preskusanie prevadzkyschopnosti systemov varovania obyvatelstva

   Podla § 3a ods. 4 zakona NR SR cislo 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvatelstva v  zneni  neskorsich  predpisov  stanovil 
Urad  CO MV SR v piatok 11. novembra o 12. h dvojminutovym stalym tonom preskusanie prevadzkyschopnosti siete
 elektrickych siren na uzemi Slovenskej republiky.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT