17. JANUAR 2006 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kina Mostar od 17. do 24. januara

21. so, 22. ne - Moja velka indicka svadba (VB/USA, MP/12, 19.30) - On a ona nie su len dvaja ludia s rozdielnymi nazormi, ale pochadzaju aj z rozdielnych kutov sveta ... Romanticka komedia.

Kam za kulturou

   JADRANKA V LOPEJI

   Hotel Svaty Juraj v Lopeji pozyva na novorocne stretnutie priatelov s nazvom VECER S JADRANKOU,
   ktore sa uskutocni vo stvrtok 19. januara o 19. h v spolocenskych priestoroch hotela.
   Vstupne: 200 Sk/osobu.
   Rezervacie vstupeniek na c. tel.: 0903 500508.
   Pozvani su vsetci priatelia JADRANKY a dobrej hudby.   

. . .

V Horehronskom muzeu na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 v Brezne v piatok 20. januara o 15. h privitaju kolekciu povesti  zo stredu Slovenska - knihu Ing. Petra Urbana, PhDr. s nazvom Certova svadba.

  . . .

   Zakladna umelecka skola v Brezne v piatok 27. januara o 17. h pozyva do koncertnej saly na KONCERT VAZNEJ HUDBY. Ucinkuju: Alexej Rosik (husle), Petr Nouzovsky (violoncelo), Matej Arendarik (klavir).
   Vstupne je dobrovolne.

 


Dakujeme ...

     Obcianske zdruzenie Podaj mi ruku uprimne a zo srdca dakuje hypermarketu Tesco za hodnotne a pekne darceky, ktorymi mohlo obdarovat dvesto deti navstevujucich Specialnu matersku skolu internatnu, Specialnu zakladnu skolu internatnu a Odborne uciliste internatne vo Valaskej. Vdaka Tescu mali deti pekne a stedre Vianoce. Srdecna vdaka.

(mf)

...

   Dakujeme Zakladnej umeleckej skole, detskemu folklornemu suboru Klasok, vsetkym detom, rodicom, kucharkam  Zakladnej skoly na Pionierskej 4 v Brezne, DJ Falcovi, Aldovi Daxnerovi s manzelkou a sponzorom za to, ze sme vsetci spolu mohli prezit krasny predvianocny vecer.

Ing. Andrea Rostarova, statutarna zastupkyna Slniecko centra, n. o.

...

   Domov socialnych sluzieb v Drabsku dakuje riaditelovi a zamestnancom Dopravneho inspektoratu v Brezne za pomoc a spolupracu pri rieseni vynimocnej situacie pri nahlasovani motoroveho vozidla.

...

   Dakujeme Zmiesanemu spevackemu zboru pri Matici slovenskej vo Valaskej za sprijemnenie stefanskeho popoludnia. V chladnom hroncianskom kostole, kde dominovali stromceky s hackovanymi a medovnikovymi ozdobami, vianocnu atmosferu umocnila poezia, lubezne tony kolied a vianocnych piesni.

Kulturna komosia pri OZ obce Hronec

...

   Obecny urad v Drabsku dakuje Banskobystrickemu samospravnemu kraju za poskytnutie dotacie 5000 korun na dokoncenie tretej etapy uzemneho planu obce.   


Lyziarsky prechod z Cierneho Balogu do Brezna

   Mestsky sportovy klub, Klub slovenskych turistov v spolupraci so ZO SZPB c. 2 a za podpory Mestskeho uradu v Brezne pozyvaju sportovych priaznivcov lyziarov na bezkach na 19. rocnik lyziarskeho prechodu z Cierneho Balogu do Brezna. Zraz ucastnikov je v sobotu 28. januara o 9. h na namesti v Brezne - pred obchodnym domom. Z miesta zrazu je zabezpecena autobusova doprava do Cierneho Balogu. Start je pri pamatniku SNP - nad budovou lesneho zavodu.
   Lyziarska stopa prechadza pestrym, mierne kopcovitym terenom cez Suchu, Korenovu, Hlboku s cielom pri autoservise na Mazornikove. Pre ziakov a rodicov s detmi je pripravena 3-kilometrova lyziarska stopa z Vrchdolinky. Pesi turisti pojdu po trase Dolinka - Hlboka - Korenova. V cieli, pri obcerstveni, dostane kazdy ucastnik pamatny list. Prihlasky kolektivov a jednotlivcov posielajte na adresu: MSK Brezno, Branislav Braucok, SLN 34, informacie na c. tel.: 6113838, 0907 825912.
   V snahe vyjst v ustrety priaznivcom pritazlivej bielej stopy obetavi organizatori TJ C. Balog v spolupraci so ZO SZPB a obecnym uradom na nedelu 29. januara pripravuju lyziarsky prechod. Start je pri pomniku padlych na Tlstom Javore a ciel pri pomniku obrannych bojov v Dobroci - Salingu. Informacie: Julius Kliment, Cierny Balog, Janosovka c. 324, c. tel.: 6191627.

. . .

Mestsky sportovy klub Brezno
v piatok 27. januara o 17. h pozyva do kinosaly mestskeho domu kultury
na VYHLASENIE NAJUSPESNEJSICH SPORTOVCOV MSK Brezno.

. . .

logo Slniecko

Chybaju vam v meste jasle a nemozete pracovat?
Pomozeme vam!
Od januara vam v Slniecko - centre, n. o., na Ulici M. Benku 1 v Brezne - starom Mazorniku denne opatrime dietatko uz od pol siedmej rano.
   Staci, ak nam zavolate na c. tel.: 0915 830822, 6123890, 6123889.
   Zabezpecena je celodenna odborna starostlivost, strava, spanok, vychadzky...
   Cena je podla poctu hodin.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT