22. FEBRUAR 2000 Strana 9

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

...

 

(km)

Co sa udialo v tyzdni od 11.februara do 18. februara

Poziarnikov v nedelu 13. februara privolali k nehode, ktora sa stala na zeleznicnej trati za Breznom. Za asistencie mestskej policie otvorili 15. februara byt na Nalepkovej ulici v Brezne, pretoze bolo podozrenie, ze dnu je zamknuta osoba. Ostatne vyjazdy boli k dopravnym nehodam. V utorok sa v Brezne na Ulici CSA zrazil Liaz so Skodou 120, nastastie zrazka skoncila bez zranenia. V stredu v Polomke najprv tahali Tatru skrizenu cez cestu, potom pomohli roztiahnut kamion na krizovatke v Myte. V Polomke 17. februara clenovia vedlajsej poziarnej stanice z Pohorelej Tatrou 815 vytiahli dalsi skrizeny kamion.

154.jpg (4764 bytes)Motoristi vyuzili desatkrat odtahovu sluzbu a patkrat pomoc Zlteho anjela. Vseobecne plati, ze vodici maju zle technicke vybavenie aut, chybaju im napriklad zdvihaky, a preto si nemozu pri opravach pomoct sami. V pondelok 14. februara za Podbrezovou pri odbocovani na Bystru vodic Seatu Ibiza zbehol do potoka. Nik sa nezranil, auto vytiahli zeriavom. Pri pomahani vyskusal chlad vody aj jeden zo zachranarov.  .

hs.jpg (5636 bytes)Zabezpecuje cely hreben Nizkych Tatier, ale hlavnu posobnost ma na uzemi Srdiecko - Kosodrevina - Chopok - Tale. V uplynulom tyzdni jej clenovia zasahovali pri piatich urazoch. Osetrili a zo svahu zviezli dvakrat ludi so zlomeninou predkolenia, raz s vyklbenym ramenom a raz s rozbitou hlavou. Kuriozny uraz sa stal vo stvrtok17. februara hostovi z Kamennej chaty. Silny vietor mu vytrhol lyzu, ktora mu pri pade odtrhla ucho. Osetrili ho a v tazkych podmienkach, ked napadlo vela noveho snehu, zviezli do nemocnice.

Opustili nas

Branislav Fasko (46) z Brezna, Jan Bubeliny (67) z ßrezna, Maria Pieckova (78 z Podbrezovej, Jozef Tazky (55) z Cierneho Balogu Fajtova Antonia Turnova (84) z Cierneho Balogu, Anna Stulrajterova (73) z Dobroce, Imrich Belko (78) z Cierneho Balogu,Marta Kvietkova (75) z Cierneho Balogu, Matilda Homikova (61) z Michalovej Maria Lamerova (75) z Brezna,Stefan Cilik (80) z Hronca, Julia Muranska (89) z Pohronskej Polhory Amalia Strculova (77) z Benusa, Jozef Locek (95) z Brezna, MUDr: Daniela Kuvikova (49) z Brezna, Jozef Dupej (40) z Brezna, Ing.Elena Lajtosova 56) z Brezna Tibor Harvan (54) z a rezna, Anastazia Machnicova (77) z Brezna, Martin Dekret (79) z Dobrooe, Ladislav Vlcek (50) z Pohronskej Polhory, Martin Vransky (87) z Dobroce. Margita Cochova (87) z Jasenia, Irena Lackova (80) z Podbrezovej, Rudolf Cemak (61) z Polomky.

 

 

 

Podakovanie


Dakujeme vaetkym pribuznym, susedom a znamym, ktori 9. februara na posledne ceste odprevadili

Emiliu Puoblsovu
z Brezna.

Zaroven dakujeme za kvetinove dary a prejavy sustrasti.

Smutiaca rodina

 

...

 

 

Daku eme vsetkym, ktori sa snazili zmiernit nas zial kvetinovymi darmi a prejavmi sustrasti pri poslednej rozlucke s nasou drahou

Mariou Lamerovou.

Zachovajte si na nu peknu spomienku.

Smutiaca rodina


BARAN

Najdete dovod i priestor, aby ste znovu vyuzili poznatky, ktore ste nadobudli v poslednom obdobi. Dolezitou oporou budu pre vas nove citove vztahy. Mate pred sebou stretnutie, na ktorom ocarite prirodzenostou a mudrostou.

BYK
Zaujimajte sa o problemy partnera a o jeho pracu. Ak ho nechcete stratit, radsej vo svojich aktivitach trochu pribrzdite a venujte mu viac casu a pozornosti. Nedajte sa vyprokovat ku konfliktom.

BLIZENCI
Pocitujete unavu, comu sa nemozno divit. Ani pracovne ulohy, ani domace povinnosti nemozete len tak hodit cez palubu. Cez vikend vas zaskoci rozhodnutie v istych financnych zalezitostiach.

RAK
Aj na slavu a stastie, aj na skleslost a smutok plati zakon pominutelnosti. Zabudnite na svoje tmave okuliare. Budte usmievavi, stastni a uspesni. Uprednostnujte vsetko dobre a potlacajte, co je zle.

LEV
Tento tyzden ponuka prilezitost, aby ste dokazali spravnost svojich skusenosti, ze tazkosti a prekazky su na to, aby clovek dokazal svoju zdatnost a vsetko prekonal. Respektujte delbu prace.

PANNA
Cas je velky pan, ani vy ho nedokazete ovplyvnit. Zacinate mat plne ruky prace a sami na vsetko nestacite. Nemajte obavy poziadat niekoho o pomoc. Ved kazdy vie o vas, ze taketo sluzby velmi rychlo oplacate.

VAHY
Trochu sa vam kruti hlava, trochu sa vam dviha zaludok. Ale nasli ste ucinny liek na stresove stavy a pracujete ako vcelicka. Aj mate co dohanat. Vasmu usiliu sa dostane primeraneho ocenenia.

SKORPION
V pracovnych zalezitostiach sa vopred poradte s clovekom, ktoreho skusenosti vam objasnia situaciu, do ktorej sa bezhlavo vrhate. Hladajte bezpecnost a istotu. V lubostnom vztahu sa zacinate nudit, co je nebezpecne.

STRELEC
Uspesne dokoncite vsetky ulohy a konecne si oddychnete. Racionalne rozpracujte najma vikend a vyuzite ho tak, aby ste sa uvolnili viac ako inokedy. Dobre na vas zaposobi mala prechadzka po obchodoch.

KOZOROZEC
Podari sa vam uspesne podporovat jednu dobrocinnu akciu. Po prvych prejavoch nedovery sa vec postupne stane spolocnou zalezitostou vsetkych a zozne potlesk. Bude to zasluzeny uspech.

VODNAR
Nevytvorite sice nic svetaborne, ale udalosti vas presvedcia o tom, ze ste aj odborne, aj citovo na spravnej ceste. Ziskate opat sebavedomie. Svojho milovaneho partnera zahrniete prehnanou pozornostou.

RYBY
Mate zdravu filozofiu. Optimisticky sledujte vsetko, co sa okolo vas deje. V takejto psychickej pohode sa vam bude chciet vytvorit nieco krasne. Jednoducho - tento tyzden bude lepsi ako boli tie minule.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT