3. MAJ  2000 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 2. do 10. maja

Kino Panorama Podbrezova

7.nedela - V KOZI JOHNA MALKOVITSCHA (MP,19.00)

Kino Trangoska Valaska

2.utorok - ZAHADA BLAIR WITCH (USA,MP/12,18.00) - Patranie po marylandskej carodejnici. Mysticky pribeh.
9. utorok - AFERA THOMASA CROWNA (USA,MP/12,18.00) - Milionari kradnu s noblesou ... Pierce Brosnan v kriminalnej komedii.

Filmovy klub

2.utorok o 19.30 - SUD PRACHU - Pribeh obycajnych ludi, ktori su chyteni do spiraly balkanskeho i vojnoveho sialenstva. Napriek tomu nestracaju zmysel pre humor a mnohi neprestavaju dokazovat svoju ludskost.
5.piatok - V KOZI JOHNA MALKOVITSCHA (MP) - Kto by sa na chvilu nechcel prevtelit a vyskusat si, ake je to byt niekym inym? Film je komickou skuskou vlastnej identity. Komedia.
6.sobota, 7.nedela o 19.30 - DOGMA (MP/15) - Posledna bitka vecnej vojny medzi Dobrom a Zlom sa odohrava na konci 20. storocia. Boh je neomylny. Akykolvek dokaz jeho omylu by zahubil vsetko zive i nezive.

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!

- do budovy na Namesti gen. M.R.Stefanika 13, kde mozete navstivit: stalu expoziciu Brezno v premenach casu a vystavu drobnych uzitkovych predmetov s nazvom Etudy z dreva, ktora potrva do konca maja. Vstupne: dospeli 5 Sk, mladez 3 Sk.

...

V Bombura klube na Namesti gen. M. R. Stefanika 16 v Brezne sa 29. aprila o 20. hodi

...

Statna opera v Banskej Bystrici ponuka:

- v sobotu 6. maja o 18.30 - MONSIEUR ET MADAME O alebo Trampoty jedneho paru pri stole. Pohybove divadlo. Medzi lahkym a vaznym, zartom a ironiou, sa crta kruty, ale aj humorny pribeh zlozitej lasky dvojice sputanej ritualmi zvykov a konvencii,

- v utorok 9. maja o 18.00 - KONCERT STUDENTOV AKADEMIE UMENI v Banskej Bystrici.

...

Stredoslovenske muzeum v Banskej Bystrici v spolupraci s Mestskym kulturnym strediskom v Brezne pozyvaju do 12. maja na vystavu Ernesta Svrcka Pozdrav Sydney. Mozete si ju pozriet v Thurzovom dome na Namesti SNP 4 v Banskej Bystrici.

...

V piatok 5. maja o 15.30 sa na Nam. gen. M. R. Stefanika v Brezne uskutocnia SPOMIENKOVE OSLAVY - oslavy vitazstva nad fasizmom a ukoncenia II. svetovej vojny.

...

V sobotu 6. maja sa mozete zucastnit na 30. ROCNIKU VYSTUPU NA DUMBIER, 8.00 - slavnostne otvorenie na namesti v Brezne, 8.30 - odchod autobusov, 12.15 - pietny akt pri pamatniku SNP pod Dumbierom.

...

Vo dvore mestskeho kulturneho strediska sa 11. maja o 18. hodine uskutocni vystupenie najuspesnejsich recitatorov pod nazvom V dome Laskomerskeho.

...

V sobotu 6. maja o 14. hodine sa v sale Stredoslovenskeho osvetoveho strediska v Banskej Bystrici mozete zucastnit Strunobrania - krajskej prehliadky country, bluegrass, trampskej a folkovej hudby. 

Ceskoslovenske sdruzeni pro kulturu Praha,
hotel Arcade Banska Bystrica a
Mestske kulturne stredisko v Brezne pripravuju

beneficny koncert

Vaclava Hudecka (husle) a Petra Adamca (cembalo),

ktory sa uskutocni 7. maja o 18. hodine v Evanjelickom kostole v Brezne.

Vstupne: dospeli 40 Sk, deti, dochodcovia 20 Sk
Predpredaj vstupeniek v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne.
Financny vytazok bude venovany obcianskemu zdruzeniu Ellis z Hronca.

 


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT