12. SEPTEMBER 2000 Strana 8

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

... 

Okienko pre mladych

Moj problem

Je nieco, co ta trapi a nenasiel si nikoho, kto by sa o tvoj problem zaujimal?
Toto okienko je potom pre teba. Staci, ked napises, alebo zatelefonujes do redakcie (svoje meno nemusis uviest, ked nechces).
Tvoj problem sa pokusi riesit skupina odbornikov pod vedenim psychologa alebo uverejnenim tvojho problemu s pomocou citatelov.

MARIA

 Mili rodicia, deti a mladez!

Hlavnym cielom pracovnikov Centra volneho casu v Brezne je naucit deti a mladez vyuzivat spravne a aktivne svoj volny cas. Chceme deti a mladez ochranit pred nebezpecenstvom drog a bezcielnym potulovanim sa po sidliskach a zaroven podprit ich schopnosti a zrucnosti na posilnenie ich sebadovery a rozvoja charakteru.
V skolskom roku 2000/2001 pracuje v CVC pat zaujmovych pracovisk a v nich viacej pravidelnych zaujmovych utvarov a zaroven prebieha prilezitostna zaujmova cinnost. Deti v case navstevy kruzku budu pracovat pod dohladom skusenych pedagogickych pracovnikov. Zapisne na cely skolsky rok je 50 korun.
Pracovisko spolocenskych vied - Mlada sekretarka, Klub dievcat, Mazoretky, Klub ludoteky, Lentilky, Bonbony, Vsevedko, AHA-HA; pracovisko vypoctovej techniky - Dotyky s pocitacom I. a II., Mlady programator I. a II.; pracovisko telesnej kultury - loptove hry, pohybove hry, stolny tenis, sach, futbalovy kruzok, strelecky kruzok, sipky. V skolskom roku 2000/2001 je v CVC zriadene male fitnes centrum s podporou Nadacie pre deti Slovenska z grantoveho projektu Posledna hodina detom. Zaujmovy utvar je zriadeny pre ziakov II. stupna zakladnych skol a studentov strednych skol a strednych odbornych ucilist, ktori maju chut a elan spravit nieco pre svoje zdravie a postavu. Pracovisko prirodnych vied - Jezkovci, Prvosienka, Zvedavko, Kacerovo Klub, Mlady rybar, Astronomicky kruzok, Polovnicky kruzok; pracovisko estetickej vychovy - Farebne ocko, Malovana duha, Mlady umelec, Vymyselnik, Vesela machulka, Malicky machliarik, Pestra paleta, Dekora.
Pozyvame vas do CVC na Mladeznickej ulici c.2 (pri plavarni). Verime, ze tieto akivity prispeju k rozvoju tvorivosti a spravneho vyuzitia volneho casu.

Prednosta Okresneho uradu v Brezne vyhlasuje

vyberove konanie na obsadenie funkcie
veduceho katastralneho odboru Okresneho uradu v Brezne podla tychto podmienok:
a) kvalifikacne prdpoklady: vysokoskolske vzdelanie, prax tri roky v katastri nehnutelnosti, b) kvalifikacne poziadavky: zameranie vzdelania - geodeticke alebo pravnicke.
Dalsie poziadvaky na uchadzacov: znalost uradneho jazyka, obcianska bezuhonnost, zdravotna sposobilost, organizacne schopnosti, podanie prihlasky do vyberoveho konania na funkciu, o ktoru sa uchadza.
K prihlaske do vyberoveho konania prilozte: osobny dotaznik a zivotopis, overeny doklad o dosiahnutom stupni vzdelania, vypis z registra trestov ako doklad o bezuhonnosti, nie starsi ako tri mesiace, potvrdenie o zdravotnej sposobilosti, strucny nacrt sposobu riadenia a organizacie prace odboru.
Prihlasky do vyberoveho konania doructe na sekretariat prednostu okresneho uradu doporucene postou, alebo osobne v zalepenej obalke s menom uchadzaca a so zretelnym oznacenim "VK". Uzavierka prihlasok ucastnikov vyberoveho konania je 25. septembra o 14. hodine. Vyberove konanie prebehne formou ustneho pohovoru dna 5. oktobra o 10. hodine v malej zasadacke (c.dv. 212) Okresneho uradu na Nam. gen. M.R.Stefanika c. 40 v Brezne.
Informacie o organizacii vyberoveho konania podaju bud v sekretariate prednostu, u zastupcu prednostu alebo v organizacnom odbore. Ustne vyberove konanie prebehne, ak sa na nom zucastnia minimalne dvaja uchadzaci.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT