30. NOVEMBER 1999 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Program kin 1. do 8. decembra

Kino Fabova hola Polomka

4.sobota - STAR WARS:EPIZODA 1 - SKRYTA HROZBA (USA,MP,19.00) - Pred davnymi casmi, v predalekej galaxii... Film vas pozve k zaciatkom celej sagy Hviezdnych vojen.

Kino Panorama Podbrezova

4.sobota - MATRIX (USA,MP/12,19.00) - Predstavte si, ze vasa realita je len iluziou a vase najtemnejsie nocne mory su v skutocnosti pravdive. Keanu Reeves v hlavnej ulohe akcneho scifi.

5.nedela - PRICHOD Z MINULOSTI (USA,MP/12,19.00) - Romanticka komedia o dvoch protikladoch. Brandan Fraser a Alice Silverstone v hlavnych ulohach.

7.utorok - PIKANTNE POKUSENIE (USA,MP/15,19.00) - Komedia o tom, ako prist o panictvo. Ten, kto ma rad korenisty humor a delikatne situacie bude filmom nadseny.

Kino Trangoska Valaska

30.utorok - STAR WARS:EPIZODA 1 - SKRYTA HROZBA (USA,MP,18.00) - Pribeh Anakina Skywalkera, nevinneho chlapca, ktory sa jedneho dna stane obavanym Darthom Vaderom. Scifi.

Kino Mostar Brezno

2.stvrtok, 3.piatok o 19.30 - VIKINGOVIA (MP/15) - Krajinou Vikingov sa siri strach zo strasneho nepriatela. Porazit ho moze iba trinasty bojovnik.

4.sobota, 5.nedela o 19.30 - MIFUNE (MP/12) - Tragikomicky pribeh mladeho muza, ktoremu rodinne udalosti a laska obratia zivot naruby.

5.nedela o 16.00 - SMANKOTE, BABICKO CARUJ! -Mikulassky darcek pre deti - nova ceska rozpravka pre celu rodinu.

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!,
- do budovy na Namesti gen. M.R. Stefanika 13 na vystavu 80 rokov vcelarskej organizacie v Brezne.

...

Bombura klub vas v piatok 3. decembra o 20. h pozyva na dvojkoncert svajciarskych skupin: Steamboat Switzerland, ktora hra styl avantcore, zlozenie skupiny Dominik Blum (Hammond Organ,Korg MS 20), Marino Pliakas (E-Bass), Lucas Niggli (Drums, Percussion) a W 2, experimentalneho hudobneho dua (el. gitara + bicie). Program sa uskutocni v spolupraci so svajciarskou nadaciou Pro Helvetia. Zaroven uvidite premieru videoprojekcie dokumentarneho filmu Slovenske alternativne leto ´99 - Revisske Podzamcie od breznianskeho autora Andrea Masiara.

...

Cas radosti, veselosti ...

- miestny odbor Matice slovenskej, mestsky sportovy klub, mestske kulturne stredisko a Unia zien Slovenska vas pozyvaju na detsky karneval v maskach Mikulas na lade..., ktory sa uskutocni v nedelu 5. decembra o 14. hodine na zimnom stadione v Brezne. Najlepsie masky budu vyhodnotene. Vstupne 10 Sk,

- mestske kulturne stredisko v spolupraci s krestansko-demokratickym hnutim organizuju v nedelu 5. decembra o 16. hodine na namesti v Brezne tradicny prichod Mikulasa a zapalenie stromceka,

- v pondelok 6. decembra sa v mestskom dome kultury uskutocnia organizovane predstavenia Detskeho divadelneho studia pre ZS - Trulo Duro z Kocurkova a Popoluso.

...

Horehronske muzeum a Miestny odbor Ziveny v Brezne pripravuju predajnu vystavu Caro a krasa Vianoc, ktora potrva od 7. do 20. decembra v budove muzea na Namesti gen. M.R.Stefanika 13 v Brezne. Predstavi rucne prace s temou Vianoc: odevne a bytove doplnky, vianocne pecivo a ozdoby, drobne darcekove predmety.

...

Detsky folklorny subor Klasok Podbrezova v spolupraci s MsKS Brezno, Obecnym uradom Podbrezova, obcami Mikroregionu Cierny Hron a Vidieckou rozvojovou aktivitou Vydra Cierny Balog usporiadaju seriu benificnych koncertov na pomoc Ciernohronskej zeleznicke.

Terminy koncertov: 3.12. o 18. h - Kulturny dom Podbrezova, 10.12. o 18. h - Kulturny dom Brezno, 5.1. o 18. h - Kulturny dom Cierny Balog.
Ucinkuju: FS Mostar Brezno, FS Bukovinka Bravacovo, DFS Klasok Podbrezova, folklorna skupina Kycera Cierny Balog, solisti: Martin Tesak z Pohronskej Polhory, Kristinka a Kristian Kovacikovci z Podbrezovej, Marek a Slavomir Pobisovci, Jozko Dolinsky z Bravacova a Janko Weis z Brezna.
Uvadza: ludovy rozpravac Jozko Pancik - Poriadok Cierny Balog.

Hodinu pred vystupenim bude spristupnena mala expozicia.

Vstupne: dospeli 50 Sk, deti a dochodcovia 25 Sk
Sponzori: Luboil, s.r.o., Brezno, Horehronske spotrebne druzstvo Brezno, ZP Sport, a.s., Podbrezova.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT