6. AUGUST  2002 Strana 2

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

chyrnik.jpg (7237 bytes) Dakujeme za vase jedno percento

V tomto roku mali obyvatelia obce Cierny Balog, aj celeho Slovenska, prvykrat moznost rozhodnut o tom, ktoru organizaciu financne podporia venovanim jedneho percenta zo svojej dane. Na celom Slovensku sa naslo viac ako 4000 organizacii, ktore sa zaregistrovali ako prijimatelia jedneho percenta z dane obyvatelov.
V nasej obci boli zaregistrovane tri mimovladne organizacie, medzi nimi aj Vydra so spolkovym a komunitnym programom. V juli boli financie, ktore ste Vydre venovali, poukazane danovymi uradmi z roznych miest Slovenska na jej ucet. Suma dosiahla vysku 43 888 korun. Takmer presna polovica tejto sumy bola na ucet poukazana z Danoveho uradu Brezno, to znamena od obyvatelov obce a obyvatelov okresu Brezno!
Financne prostriedky (poukazane z danovych uradov mimo okresu Brezno) budu vo Vydre pouzite na podporu spolkovej cinnosti, vikendovky a letne tabory. V Komunitnom centre n. o., ktore od roku 2002 prevzalo komunitne programy Vydry, budu financne prostriedky pouzite na mikrograntovy program Obcania pre peknu obec a na volnocasove programy pre deti zakladnych skol.
Poukazanim jedneho percenta prave nasim programom, ste nam prejavili doveru a okrem financneho daru ste nas zaroven moralne podporili a utvrdili v tom, ze praca, ktoru robime, je zmysluplna.
Dakujeme vam za prejavenu doveru!
Zamestnanci Vydry a Komunitneho centra n. o. v Ciernom Balogu


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT