Regionalne noviny obcanov Brezna, Horehronia a Stredneho rudohoria
ROCNIK 11

CISLO

1

8. JANUAR  2003 6-Sk

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Vitanie roka 2003 a oslavy 10. vyrocia vzniku samostatnej Slovenskej republiky

v okrese Brezno bez incidentov

Chaty, restauracie, hotely, domacnosti i namestia boli miestami, kde sme sa lucili s rokom 2002 a vitali rok 2003. Mrazive pocasie mnohych odradilo od oslav na namestiach, ale na celom Slovensku sa predsa len obyvatelia zisli na verejnych priestranstvach.

h0301h.jpg (9401 bytes)Aj v Brezne sa s bliziacou polnocou namestie postupne zaplnalo ludmi, ktorych zabavala country hudba, ale lakadlom bola najma popularna spevacka Ingola (na snimke Jaroslava Surinu), ktora vzdy rada zavita medzi svojich priatelov. Vsetko najlepsie, vela zdravia, stastia a lasky, hlavne tej medziludskej, obcanom okresneho mesta s uderom dvanastej hodiny zazelal odchadzajuci primator Ing. Vladimir Fasko, nezabudol spomenut ani 10. vyrocie vzniku samostatnej Slovenskej republiky. Po tradicnom ohnostroji zabava na breznianskom rinku trvala az do skorych rannych hodin.
Podla informacii z okresneho riaditelstva Policajneho zboru i Hasicskeho a zachranneho zboru pocas silvestrovskej noci nezaznamenali nijaky vazny incident. Hasici po polnoci absolvovali vyjazd s cisternou na Mazornikovo, kde na osmom poschodi na Ulici MPCL na balkone horel pokrovec. Do ich prichodu domaci poziar zlikvidovali.
Na prveho novorodenca roka 2003 v okrese Brezno sme museli cakat az do 2. januara, kedy desat minut pred deviatou rano svetlo sveta uzrel Daniel Puska. Druhe dieta rodicov Janky a Juraja z Brezna ma hmotnost 4100 g a vysku 53 cm.

(r)

Vazeni spoluobcania!

Dovolte mi na prahu noveho roka 2003 popriat vam naplnenie vsetkych vasich nadeji a tuzob po stabilnej buducnosti. Zelam vam pevne zdravie, rodinnu pohodu, pracovne uspechy, vela lasky, pokoja a vzajomneho porozumenia.

Samospravne organy mesta, mestske zastupitelstvo a ja sa budeme spolocne s vami usilovat o to, aby v nasom meste

zili spokojnejsi, dusevne i materialne bohatsi obyvatelia.

Verim, ze s vasou podporou to zvladneme.

Ing. Jaroslav Demian,
primator Brezna

Mili nasi citatelia,

konciaci rok je obdobim hodnotenia. Vydavatel regionalnych novin Horehronie - Mestske kulturne stredisko v Brezne - moze s uspokojenim konstatovat, ze pre vase noviny bol rok 2002 financne vyrovnanym. Patri za to vdaka kolektivu redakcie, ale aj vam, mili citatelia. Vdaka patri i podnikatelom vyuzivajucim nase reklamne sluzby, regionalnemu zdruzeniu miest a obci za spolufinancovanie novin.
Vstupujeme do roka titulovaneho casto privlastkom ,,drahsi". Je fakt, ze rovnako i vydatel v snahe zachovat Horehronie musi kryt vyssie naklady vyssimi cenami. Na strane druhej vsak za zvysenie ceny o korunu patdesiat ponukame v kazdom cisle ako prilohu novin farebny televizny program.
Verime, ze nasu snahu ocenite a ze noviny Horehronie zostanu pre vas ,,noviny do kazdej rodiny".
V novom roku vam prajeme vela zdravia, stastia, osobnych i pracovnych uspechov a spokojnosti.

Mgr. Jaroslav Surina,
riaditel mestskeho kulturneho strediska


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT