13. MAREC  2007 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 
Program kin od 13. do 20. marca

Kino Mostar Brezno

17. so, 18. ne - Dokonaly trik (USA/VB, MP/12, 19.30) - Mysteriozny thriller.

Kino Panorama Podbrezova

18. ne - Doba ladova 2 (USA, MP, 16.30) - Animovana komedia.

o 19.00 - Kraska v nestazich (CR, MP/15) - Film o sexe, peniazoch...


KULTURA

Mestske kulturne stredisko v Brezne pozyva

na divadelne predstavenie

S PYZAMOM ALEBO BEZ...

   Zuzana Tluckova, Gabriela Skrabakova, Gabriela Dzurikova, Marek Tapak, Dusan Szabo a Ivan Vojtek - herci divadla WEST z Bratislavy v skvelej situacnej komedii o tom,  ako to dopadne, ked si manzel chce vyhodit z kopytka a alibi mu ma robit jeho najlepsi priatel - milenec jeho manzelky.

V pondelok 26. marca

o 19.00 v mestskom dome kultury.

Predpredaj vstupeniek za 150 Sk je TIKu, c. tel.: 6114221.

 

  . . .

PANI RICHTARKA

- repriza Divadelnej hry Ferka Urbanka v podani Divadelneho suboru Jana Chalupku mesta Brezno

v piatok 16. marca o 19.00

v mestskom dome kultury

Vstupne: 60 Sk, predpredaj v TIKu


DAKUJEME ...  

Nenapadna predajnicka
  V dnesnom uponahlanom zivote ochota a vludnost sa vysoko cenia. Nenapadna predajnicka s pultovym predajom ovocia a zeleniny na Razusovej ulici v Brezne. Ochotna a mila obsluha za pultom. Vzdy cerstva zelenina a ovocie v zakladnej ponuke. Verte, ze do takej predajne sa isto kazdy rad vracia. Podakovat treba vzdy tomu cloveku, ktory ochotne a rad pracuje za pultom pre spokojnost zakaznikov.

...

   Vo februari sa v restauracii Omega uskutocnil 2. rocnik mariasoveho turnaja T 3M o putovny pohar - Memorial Mariana Mojzisa. Umiestnenie: 1. Jan Bolfa, Brezno, 2. Zdeno Radic, Hnusta, 3. Peter Kovacik, Cierny Balog. Organizacny vybor dakuje za ucast 54 sutaziacim a blahozela ocenenym. Uprimne podakovanie patri sponzorom podujatia: ZP Eko Qelet, a. s., Podbrezova, Grundfos, s. r. o. - Ing. Dusan Seifert, Brezno, Vykup farebnych kovov - Miroslav Kutliak, Podbrezova, Ing. Jozef Machyniak, Brezno, Ing. Pavol Bulla, Brezno, Ing. Jozef Svantner, Brezno, Ing. Marian Mojzis, Brezno, dipl. tech. Viliam Hlacik, Brezno, Pavol Belko, Brezno, Milan Palovcik, Brezno, Marian Veverka, Brezno, Peter Horvath, Brezno.

(ph)

...

   Touto formou sa chceme podakovat primarom oddeleni breznianskej nemocnice - MUDr. Janovi Mackinovi, MUDr. Pavlovi Mrazovi a MUDr. Petrovi Saktorovi, celemu kolektivu
pracovnikov ARO, chirurgickeho oddelenia  a urazoveho chirurgickeho oddelenia za starostlivost o nasu mamu Annu Stulrajterovu pocas hospitalizacie v ich oddeleniach. Zaroven dakujeme Horehronskej pohrebnej sluzbe v Brezne za dostojnu rozlucku.

Rodina Stulajterova

...

   Dakujeme MUDr. Pavlovi Gerberymu a sestricke Ivane Roncakovej za prikladnu starostlivost o moju mamu Valeriu Holekovu.
Dcera s rodinou


SPORT

Slovensky cykloklub Dumbier - clen MSK Brezno v marci pozyva clenov na vylety
Otvorenie cyklistickej sezony – Jozefovska jazda

18. nedela (40 km/240 m)        

Zraz: o 10.00 pred pizzeriou na Chvatimechu
Trasa: Chvatimech – Lopej – Predajna – Nemecka - Raztoka - Pohronsky Bukovec – Brusno kupele a spat.
Juzny brezniansky okruh

25. nedela (38 km/280 m)        

Zraz: o 10.00 na namesti – pod zvonicou v Brezne
Trasa:
Brezno – Bujakovo – Kozlovo – Valachovo – Rohozna – Hlinik – Michalova – Kubicka – Simunicka – Podkorenova – Mazornikovo - Brezno.

 . . .

  Obecny urad v Dolnej Lehote a TJ Partizan v Dolnej Lehote pri prilezitosti 62. vyrocia oslobodenia obce a 8. vyroca letu 1. slovenskeho kozmonauta plk. Ing. Ivana Bellu, rodaka z Dolnej Lehoty v nedelu 25. marca usporiadaju 24. rocnik cezpolneho behu a 9. rocnik behu 1. slovenskeho kozmonauta.

   Program: 8.00 - 9.00 prezentacia ucastnikov v kancelarii pretekov (v materskej skole), 9.30 - 9.45 slavnostne otvorenie, polozenie venca k pomniku padlych, 10.00 start prvej kategorie.

   Ceny: prvi traja pretekari v kategorii ziakov ziskaju vecne ceny a diplomy, v kategoriach dorastu, zien a muzov financne odmeny a diplomy. Najstarsi ucastnik dostane vecnu cenu a najlepsi za prekonanie rekordu trate v kategoriach muzov do 40 rokov, od 41 do 50 rokov financne odmeny.

   Prihlasky treba zaslat pisomne na adresu: Obecny urad Dolna Lehota 162, 976 98 Lopej, e-mailom: dolnalehota@zoznam.sk alebo faxom na c. tel.: 6179303. Informacie poda p. Hudikova, c. tel.: 6179237.


INE

Banskobystricky samospravny kraj a Horehronske muzeum v Brezne do 4. aprila pozyvaju do Mestianskeho domu na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 na vystavu detskych hraciek zo sukromnych zbierok
Hracky starych rodicov.
Otvorene: pondelok - piatok od 8. do 16. h, sobota od 9. do 16. h.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT