25. JANUAR 2000 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Program kin 26. do 31. januara

Kino Fabova hola Polomka

29.sobota - NEPOBOZKANA (USA,MP/12,19.00) - Nikdy nevynikala, nebola okuzlujuca ani oblubena, az raz... Dvadsatpatrocna puntickarska novinarka je najmladsia z timu a nezaujima ju nic ine, ako za kazdu cenu urobit nieco, aby sa stala popularna a ziskala podklady pre svoju pracu. Romanticka komedia.

Kino Panorama Podbrezova

29.sobota - ZOZNAMTE SA, JOE BLACK (USA,MP/12,18.30) - Smrt nemusi byt vzdy zenskeho rodu a moze byt, takisto ako obycajni smrtelnici na smrt unavena. Brad Pitt a Sir Anthony Hopkins v romantickej komedii. Pozor, 181 min.

30.nedela - ZRADNA HLBOCINA (USA,MP/15,19.00) - Kolektiv doktorky Susan Mc Alestrovej pracuje na ulohe, ktorej splnenie sa moze zapisat do historie lekarstva. Snazi sa experimentalne s vyuzitim najnebezpecnejsich zralokov mako zistit, ako regenerovat ludsky mozog. Thriller.

Kino Mostar Brezno

27.stvrtok, 28.piatok o 19.30 - MODRY BLESK (MP/12) - Talentovany zlodej Logan je donuteny na uteku ukryt svoju korist, brusene diamanty. Po rokoch vazenia sa vracia na miesto skryse - ake je jeho prekvapenie, ked nad skrysou najde postavenu policajnu stanicu. Akcna komedia.

29.sobota, 30.nedela o 19.30 - PIKANTNE POKUSENIE (MP/15) - Ako prist o panictvo? Styria nadejni maturanti uzavru na jednom zo zurov takmer diabolsku zmluvu - kym absolvuju, musia poznat, ake je to byt po prvy raz s dievcatom. Komedia.

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!,

- do budovy na Namesti gen. M.R. Stefanika 13 na vystavu 80 rokov vcelarskej organizacie v Brezne.

...

Bombura klub vas v sobotu 29. januara o 20.h pozyva na koncert skupiny Pluto z Brna.

Skupina vznikla v roku 1994 a vedie ju u nas i vo svete uznavany bubenik Pavel Fajt, znamy najma spolupracou s huslistkou a spevackou Ivou Bittovou. Jeho zvukovo i rytmicky farebne bicie dodavaju zvlastne melodickym pesnickam hypnoticku vnutornu strukturu, nad ktorou jeho mladsi spoluhraci dynamicky navrstvuju invencne a zvukovo roznorode party.Okrem originalneho muzikantskeho ponatia je pre Pluto charakteristicka aj ista hravost, ktora sa odraza v hudobnych a textovych detailoch. Vo svojom solovom projekte renomovany cesky bubenik Pavel Fajt strhjucim sposobom rozoznieva nielen svoje bicie, ale tiez rozne predmety, napr. taniere a detske hracky. K vrcholom vystupenia patri chvila, ked zahra na svojej hlave. Casto vystupuje na prestiznych hudobnych festivaloch.

...

Mesto Brezno v spolupraci s Okresnym uradom v Brezne, Vojenskym utvarom v Brezne, Slovenskym zvazom protifasistickych bojovnikov, politickymi stranami a hnutiami

vas pri prilezitosti 55. vyrocia oslobodenia mesta pozyva na

spomienkove oslavy,

ktore sa uskutocnia 28. januara o 13.30 h na Namesti gen. M. R. Stefanika v Brezne.

Program:

Koncert dychovej hudby
Stretnutie jubilantov Slovenskeho zvazu protifasistickych bojovnikov s primatorom Brezna
Polozenie kytic
Hymna SR
Slavnostne prihovory
Polozenie kytice na Krticnej

...

Slavnostna vojenska prisaha


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT