11. APRIL  2000 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 12. do 19. aprila

Kino Fabova hola Polomka

15. sobota - WING COMMANDER (USA,MP/12,19.00) - Na konci vesmiru zacina peklo. Akcne sci-fi podla najslavnejsej pocitacovej hry vsetkych cias.

Kino Panorama Podbrezova

13.stvrtok - HRDINOVIA Z DRUHEHO VCHODU (Bulh.,MP,17.00) - S kocurom a odhodlanim v smere strelky kompasu. Animovany, slovensky dabing.

15.sobota - HALLOWEEN H20 (USA,MP/15,19.00) -Krv je hustejsia ako voda - hroza nikdy nema prazdniny. Jamie Lee Curtisova v hlavnej ulohe thrilleru.

16.nedela - POSLEDNE POKUSENIE KRISTA (USA,MP/15,19.00) - Najslavnejsi a najrozporuplnejsi film rezisera Martina Scorseseho, ktory ziskal nominacie na Zlate globusy a nominaciu na Oscara za reziu. Willem Dafoe v hlavnej ulohe.

Kino Trangoska Valaska

18.utorok - AUSTIN POWERS 2 (USA,MP/12,18.00) - Evil sa opat vratil. Jeho emocialny zivot sa medzitym vyznamne zmenil, pretoze objavil lasku k svojmu klonu osminkovej velkosti Mini-Ja. Komedia.

Kino Mostar Brezno

13.stvrtok, 14.piatok o 19.30 - JOHANKA Z ARKU (MP/12) - Ako sedemnastrocna zachranila Francuzsko, ako devatnastrocnu ju Francuzsko zradilo. M. Jovovichova, D. Hoffman a J. Malkovich vo filmovom spracovani slavnej historickej legendy.

15.sobota o 19.30 - MESTO ANJELOV (MP) - Anjel Seth je pri operacii kardiologicky Maggie, do ktorej sa zamiluje. Stoji pred dolezitou volbou - vymenit nesmrtelnost za krasny a obcas nebezpecny chaos menom zivot. Romanticky.

16.nedela o 19.30 - LASKA CEZ INTERNET (MP/12) - Medzi majitelkou maleho knihkupectva a majitelom velkeho obchodu vladne nepriatelstvo az do chvile, ked sa anonymne zoznamia prostrednictvom e-mailu a zalubia sa. Romanticka komedia.

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!

- do budovy na Namesti gen. M.R.Stefanika 13, kde mozete navstivit: stalu expoziciu Brezno v premenach casu, vystavu drobnych uzitkovych predmetov s nazvom Etudy z dreva, ktora potrva do konca maja a do 19. aprila velkonocnu vystavu spojenu s predajom Sviatky jari. Vstupne na obidve vystavy: dospeli 5 Sk, mladez 3 Sk.

...

Bombura klub na Namesti gen. M. R. Stefanika 16 v Brezne vam 14. aprila o 20. hodine predstavi skupiny HRR NA NE z Presova a TERMINAL STATE - elektronika z Presova.

...

Statna opera v Banskej Bystrici ponuka:

- utorok 11. aprila o 18.30 Dvojtitul - P. Mascagni: Sedliacka cest a R. Leoncavallo: Komedianti,
- v stredu 12. aprila o 18.00 - Koncert studentov Akademie umeni v Banskej Bystrici,
- v nedelu 16. aprila o 16.00 - Koncert Komorneho orchestra Statnej opery z diel Vivaldiho, Bacha a Elgara v Evanjelickom kostole na Lazovnej ulici v B. Bystrici,
- v utorok 18. aprila o 18.30 - G. Verdi: Nabucco - Operny pribeh o viere, laske a nadeji.

...

Zakladna umelecka skola v Brezne v stredu 12. aprila o 17. hodine pozyva pri prilezitosti 40. vyrocia zalozenia skoly do mestskeho domu kultury na koncert a vystavu prac vytvarneho odboru.

...

V nedelu 16. aprila o 16. hodine si mozete na namesti v Brezne pozriet program Morena, Morena - tradicne ludove divadlo s vynasanim Moreny.

...

Stredoslovenske muzeum v Banskej Bystrici v spolupraci s Mestskym kulturnym strediskom v Brezne pozyvaju do 12. maja na vystavu Ernesta Svrcka Pozdrav Sydney. Mozete si ju pozriet v Thurzovom dome na Namesti SNP 4 v Banskej Bystrici.

 Spevacky zbor mesta Brezna v spolupraci s Okresnym uradom v Brezne

 

pozyvaju v piatok 14. aprila o 17. hodine do mestskeho domu kultury na

 

beneficny koncert
na pomoc
Ciernohronskej zeleznicke.

 

Ucinkuju:
Spevacky zbor mesta Brezne, Miesany spevacky zbor WSP - Vysokej skoly pedagogickej v Bydgoszci z Polska, ziaci Zakladnej umeleckej skoly v Brezne, umelecky prednes - Zdenka Slosarova.

 

Vstupne lubovolne.

Turisticko-informacna kancelaria
sa prestahovala na Namestie gen. M. R. Stefanika 3,
tel/fax: 6114221
Ponuka nove sluzby:
- fotozbernu - FOTOSTAR
POZOR - AKCIA !

V termine od 10. do 28. aprila dostane kazdy k zakazke spojenej s vyvolanim filmu JARNY DARCEK - film FOTOSTAR.
- farebne fotografie formatu 9x13, 4,90 Sk/kus
- fotografie z diapozitivov
- zvacseniny a vyrezy
- fotografie z fotografie
- ciernobiele fotografie
- foto na hrncek
- puzzle z fotky
- moznost zakupenia filmov FotoStar a ich vyvolanie zadarmo
- kazda desiata zakazka - ZADARMO
- inzertne sluzby - moznost zverejnenia inzeratu na tabuli pristupnej verejnosti pocas celeho dna
- cena inzeratu na jeden tyzden jednotna - 30 Sk
moznost odpredat dlhopis z 2. vlny kuponovej privatizacie bez poplatkov
- kopirovacie sluzby
- faxove sluzby
Otvaracie hodiny: po - pia 8. 00 - 12.30, 13.00 - 16.00


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT