6. JUN  2000 Strana 11

STRANA:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Vikendove futbalove zrkadlo

II. liga
32. kolo 31. maja
Ziar nad Hronom - Podbrezova 1:1 (1:0), gol hosti: Gajan, rozh. Havrila, 1260 div.Pohronske derby sa skoncilo remizou.

33. kolo 4. juna
Podbrezova - Slovan B 4:1 (1:0), goly domacich: Krochta, D. Nemec, Bazik, Gajan, rozh. Jaska, 800 div.Zeleziari svojou hrou potvrdili, ze v rocniku 1999/2000 na domacej pode neprehravaju.

Jan Karas

SKP Devin - Bardejov 0:1, Spisska Nova Ves - Senica 1:4, Inter B - Ziar nad Hronom 1:3, Novaky - Levice 1:0, Puchov - Lokomotiva 3:0, Piestany - Licartovce 1:5, Nove Zamky - Stropkov 4:1, Sala - Rimavska Sobota 2:2:


III. liga
27. kolo 4. juna
Dubova - Martin 2:0 (2:0), goly: Luptak, Klesken, rozh. Kahan, 100 div.Domaci boli veducemu druzstvu sutaze viac ako rovnocennym superom, aj napriek tomu, ze od 56. minuty hrali oslabeni o jedneho hraca. O vysledku rozhodli dva rychle goly v 17. a 18. minute po velmi peknych akciach domacich.

Jan Chamko

Bytca - Namestovo 4:1, Rudina - Istebne 1:1, Bela - Selce 1:4, Revuca - Zilina B-Strazov 4:1,. Tornala - Kremnicka 2:2, Lucenec - K. Lieskovec 1:2, Cadca - L. Mikulas 2:0.

IV. liga sk. Juh
24. kolo 4. juna

Nova Bana - Brezno 1:1 (0:0), gol hosti: Krsacok, rozh. Laciak, 100 div.Vo vyrovnanom stretnuti hostia vychadzali zo zabezpecenej obrany, pricom robili domacim rychlymi protiutokmi starosti. Z tychto protiutokov si vytvorili v prvom polcase dve golove sance, ktore vsak nepremenili. Co sa nepodarilo v prvom polcase, zuzitkovali v druhom, ked po jednom z rychlych protiutokov otvoril Krsacok skore zapasu. Domacim sa podarilo o dve minuty vyrovnat. Od tohto okamihu boli hostia lepsim muzstvom a v 90. minute im rozhodca stretnutia neuznal regularny gol. Aj preto sa skoncil zapas remizou.

Zvolen - Kalinovo 1:0, Tisovec - Tomasovce 2:0, Kremnica - Filakovo 6:0, Hrochot - V. Krtis 2:1, L. Vieska - Hrinova - hostia nepricestovali, Dukla B. Bystrica B - Rakytovce 1:1.

V. liga sk. C
24. kolo 4. juna

C. Balog - Sliac 4:0 (2:0), goly: J. Kvietok ml., Zemko, Svantner, Vozar, rozh. Ocovay, 250 div.Postavenie oboch muzstiev v tabulke sa zrkadlilo v kvalite tohto zapasu. Domaci mali od zaciatku stretnutia hru pod kontrolou, vyp racovali si dostatok golovych prilezitosti, hlavne v prvom polcase. V druhom polcase hra upadla, Tatran nehral tak aktivne, ako v prvom, az v zavere zapasu sa prebudil a pridal dalsie goly. Hostia svojou malo vyraznou hrou boli pre zraneniami oslabenych domacich prijemnym superom.

Dusan Potkany

Priechod - Podbrezova B-Valaska 3:2 (2:2), goly hosti: Patras 2, ZK: 0 - Pacera, R. Gajdosik, CK: 0 - Skantar, rozh. Nemec, 120 div.Domaci v existencnom stretnuti podali bojovny vykon a svojho supera z Valaskej porazili s vydatnou pomocou rozhodcovskej trojice. Hostia zacali aktivne, uz v 5. minute Patras nastrelil brvno domacej brany. Pekne strely Skantara a Sokola v 7. a 8. minute tesne minuli branu domacich. V 13. minute nariadil rozhodca pokutovy kop proti muzstvu hosti, z coho sa domaci ujali vedenia 1:0. Hostia v 25. minute vyrovnali Patrasom po rohovom kope. V 27. minute rozhodca vylucil z muzstva hosti Skantara (udajne za urazku rozhodcu). V 44. minute opat Patras zvysil vedenie hosti na 1:2. Domaci vyrovnali v 47. minute na 2:2 po vymyslenom priamom kope a naslednej chybe obrany hosti. Druhy polcas sa niesol v znameni tlaku domaceho muzstva, ku ktoremu zjavne napomohol svojim jednostrannym rozhodovanim aj rozhodca, ktory odpustal domacemu muzstvu mnozstvo tvrdych a necistych zakrokov. V 86. minute po dalsej chybe obrany hosti strelili domaci svoj vitazny gol.

Marian Lauer

Hlinik - Poniky 4:0, Sasova - Radvan 1:3, Brusno - Detva 1:3, D. Hamre - Zarnovica 1:2.

I. trieda
24. kolo 4. juna
Helpa - Kraliky 0:0, rozh. Kadlec, 150 div.V stretnuti dobrej urovne obe muzstva hrali s plnym nasadenim cele stretnutie. Domaci s lidrom sutaze drzali krok pocas celeho zapasu, casto utocili a dobre organizovana obrana nedovolila hostom dostat sa do vylozenej golovej sance. Utoky sa striedali na oboch stranach a domaci, ziskajuc dalsi dolezity bod, boli odmeneni castym potleskom divakov, ktori odchadzali domov spokojni.

Jozef Klimko

Salkova - P. C. Balog 1:5 (0:1), goly hosti: Kovalcik 2, Fasko, Stulrajter, Halka, rozh. Weiss, 50 div.V umornej horucave sa hral dobry futbal. Domaci hraci v prvom polcase este stacili na dobre a z chuti hrajucich hosti, ale v druhom polcase to uz tak nebolo. Hostia uplne ovladi hru, strelili pekne goly a nakoniec na superovom ihrisku zasluzene zvitazili o triedu.

Ivan Belko

Malachov - Osrblie 5:1 (1:1), gol hosti: Puska, rozh. Debnar, 40 div.V prvom polcase sa hralo na obidvoch stranach. Domaci v 20. minute dali veduci gol, hostia o desat minut odpovedali vyrovnavajucim golom a polcas sa skoncil 1:1. Do druheho polcasu hostia nastupili ako vymenene muzstvo a zahrali najslabsie stretnutie jarnej casti hry.

Emil Trnik

Myto - Balaze 5:1 (1:1), goly domacich: Caban, Botos, Macko, Ilavsky, Francisty, rozh. Vrbovsky, 40 div.Zapas mal dobru uroven, o co sa pricinili obidve muzstva. Hraci Myta mali od zaciatku prevahu, ktoru este v prvom polcase nedokazali vyjadrit golmi, no po prestavke si to vynahradili, a tak po dlhsej pauze na domacej pode sa mohli tesit zo zasluzeneho vitazstva.

Bravacovo - Jakub 1:1 (0:1), gol domacich: Bubeliny, rozh. CitaraDomaci pozahadzovali mnozstvo sanci, a preto je vysledok taky, aky je.

Badin - Sl. Lupca 4:2, Vlkanova - Podkonice 2:4.

II. trieda sk. A
24. kolo 4. juna
Nemecka - Dubravica 3:2 (3:1), goly domacich: Jablonsky, P. Srot, Motoska, rozh. Polenkovic, 100 div.Muzstvu Nemeckej sa stale nedari dostat sa do dobrej hernej pohody, hoci podmienky na to ma.

Vladimir Pejko

II. trieda sk. B
24. kolo 4. juna
Polomka - Michalova 1:3 (0:0), goly: Bulla - M. Podmanicky 2, L. Podmanicky, rozh. Malcek, 30 div.Domaci zacali zapas "az" s deviatimi hracmi, ale na ihrisku to vypadalo naopak. Vypracovali si tri sance, ktore boli "tutove". Druhy polcas zacali tiez lepsie, ale zase nevyuzili sance, a tak prisiel trest. Hostia vytazili z minima maximum, ale za predvedeny vykon si nezasluzili ani bod. Chcel by som sa "podakovat" polomcianskym chlapcom, ktori sa nechali zaregistrovat za klub a pridu sa len pozriet raz za cas, ako sa dari tym, co chcu hrat futbal. Takymto pristupom to mozeme akurat rozpustit a po tom sa nebudu musiet vyhovarat, preco neprisli.

Roman Kohut

Sihla - Benus 4:1 (2:1), goly: P. Nomilner 2, M. Marek, E. Katreniak - Pastucha, rozh. Suja, 60 div.V slnecnom pocasi s velkou divackou kulisou sa odohralo stretnutie priemernej urovne. Cely zapas bol poznaceny nepritomnostou delegovaneho rozhodcu a nekompletnym muzstvom hosti, ktori hrali len s deviatimi hracmi v poli. Domaci slabo vyuzili uzemnu prevahu a nedokazali na sto percent zuzitkovat ponuknute sance na zlepsenie skore v celkovej bilancii.

Vojtech Ilcik

Hronec - Sumiac 8:0 (5:0), goly: Danis 3, Kubesa 2, Hasila 2, Gromus, rozh. Melcer, 50 div.V dusnom pocasi sa domaci pustili do supera hned od prvych minut. Hostia vydrzali ako-tak patnast minut. Potom to zacal v 17. minute peknym golom Danis a uz to slo s hracmi Sumiaca z kopca. Domaci si tentokrat zahrali z chuti a nebyt mnozstva zahodenych sanci, vysledok mohol byt aj vyssi. Rozhodca to mal bez problemov, lebo to bolo jedno z najslusnejsich stretnuti, ake sa kedy hralo v Hronci.

Jozef Zahurak

Telgart - Horna Lehota 1:2 (1:1), goly: Demcik - Strba, Gajdos, rozh. Hartvich, 40 div.Zapas v umornej horucave prebiehal podla obvykleho scenara. Domaci hrali a hostia davali goly. Ten druhy so stopercentnou pomocou hlavneho rozhodcu, ktoremu zrejme uskodilo paliace slnko. Od zaciatku zapasu udivoval svojimi vyrokmi hracov oboch muzstiev a vrcholom jeho vystupenia bola situacia, ked prehliadol faul hosti v sestnastke domacich i nasledny hruby faul na ich brankara. Domaci napriek tomu mohli bodovat, ale opat doplatili na neschopnost premenit svoje sance.

Ivan Citterberg

Zavadka - Pohorela 2:0 (1:0), goly: Michalko, Hruska, rozh. Malcek, 40 div.Stretnutie priemernej urovne, kde domaci mali uzemnu prevahu. Okrem strelenych golov nepremenili este viac golovych prilezitosti.

Jozef Bartosik

P. Polhora - D. Lehota 0:1 (0:0), gol: Fodor, rozh. Sitarcik ml., 110 div.Vo vyrovnanom zapase dobrej urovne zvitazili stastnejsi hostia golom Fodora, ktory vyuzil zavahanie domacej obrany. Hostia sa opierali o dobru hru obrany a Hajeka. Z domacich vynikli Medved a L. Krupa. S chybami rozhodoval mlady Sitarcik, ktory mal prisnejsi meter na domacich.

L. Singer

 


STRANA:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT